Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: 22 προσαγωγές και 26 μηνύσεις για απόπειρα… παρέλασης !!!

 720_745748_c4d2c20260-bf137ab1c4df1009

Στα 22 ανέρχονται τα άτομα που προσήχθησαν συνολικά την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητων πορειών, αλλά και προσυγκεντρώσεων, σε Ηλιούπολη, Καμάρα και πλατεία Δικαστηρίων, με σκοπό την πραγματοποίηση παρέλασης, στο πλαίσιο της χθεσινής εθνικής επετείου.

Και τα 22 άτομα αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ σε βάρος 26 υπεβλήθησαν μηνύσεις σχετικά με την υπουργική απόφαση για απαγόρευση παρελάσεων σε συνδυασμό με τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βεβαιώθηκαν στα ίδια σημεία (Ηλιούπολη-Καμάρα-Δικαστήρια) 14 παραβάσεις για covid και 17 παραβάσεις του κ.ο.κ.

Πηγή: thesstoday.gr

1 σχόλιο:

  1. Με την ΕΛ.ΑΣ είναι να γελάς.Εκεί που πρέπει να παρέμβουν,κάνουν πως δε βλέπουν και πως δεν ακούνε,κι εκεί που επιβάλλεται να κάνουν τα στραβά μάτια,τα γουρλώνουν τέρμα.Τελικά τα σώματα ασφαλείας,δεν έχουν λόγο ύπαρξης,πρέπει να καταργηθούν γιατί έχουν καταλήξει να είναι ορντινάτζες του κάθε κοινοβουλευτικού μλκ,που κυβερνάει τη χώρα παίρνοντας έξωθεν εντολές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!