Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Το συγκλονιστικό βίντεο των μαθητών για την «Μοναχική Παρέλαση» της 28ης Οκτωβρίου

 parelasi_1

Ένα ξεχωριστό τρόπο για να τιμήσουν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, επέλεξαν μαθητές του γυμνασίου Νέου Σουλίου και του λυκείου Πεντάπολης, στο δήμο Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες.

Μπορεί οι παρελάσεις να ανεστάλησαν σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο μαθητές και μαθήτριες των δύο σχολικών συγκροτημάτων στις Σέρρες, τίμησαν την Εθνική Επέτειο μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Από την Τετάρτη το βίντεο, με τίτλο «Μοναχική παρέλαση», ξεπέρασε μόνο στο δημοφιλές youtube, τις 35.000 προβολές, ενώ δεκάδες είναι τα θετικά σχόλια στα social media, για την πρωτοβουλία των παιδιών αυτών.

Για την ιστορία, τα χωριά Νέα Σούλι και Πεντάπολη στις Σέρρες, γειτνιάζουν με τη γενέτειρα του ήρωα και Αρχιστρατήγου των Μακεδονικών Δυνάμεων κατά την Επανάσταση του 1821 Εμμανουήλ Παππά, που σήμερα φέρει τ’ όνομά του.


2 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτά τα παιδιά γι αυτή τους την πρωτοβουλία. ΕΥΓΕ!Τέτοιους νέους έχουμε ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ε Υ Γ Ε !
    ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ της καταπροδομένης Ελλάδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!