Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Μηχανοκίνητη πορεία για την 28η Οκτωβρίου και στην Πάτρα... 28η Οκτωβρίου ΤΙΜΟΥΜΕ την Πατρίδα και τους ΗΡΩΕΣ νεκρούς μας. ΟΛΟΙ στους δρόμους με την τιμημένη σημαία μας!



«Είμαστε Έλληνες και θα κάνουμε παρέλαση». 

Τα μέλη της ομάδος ξεκαθαρίζουν ότι θα κάνουν μηχανοκίνητη παρέλαση στην Πάτρα, έχοντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες, ενώ δηλώνουν Έλληνες πολίτες που έχουν αποφασίσει να τιμήσουν την ημέρα της εθνικής επετείου και να αψηφήσουν τον νόμο στο όνομα της «αιώνιας Ελλάδος»....    

Μάλιστα, δίνουν ραντεβού για ανήμερα της επετείου, στις 11:30 το πρωί έξω από την Veso Mare και τονίζουν ότι μετά το τέλος της μηχανοκίνητης αυτής παρέλασης θα πάνε να καταθέσουν στεφάνι στο άγαλμα της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως.   

Υπενθυμίζεται ότι εξ αιτίας του κορονοϊού έχουν ακυρωθεί σε όλη την Ελλάδα οι παρελάσεις και οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. 
Ωστόσο, τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας δηλώνουν "ότι δεν παίρνουν χαμπάρι και δεν το διαπραγματεύονται αυτό".  

«Δεν θα το αφήσουμε και δεν θα το επιτρέψουμε να σταματήσουν τις παρελάσεις!!! 
Οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά και αυτή την φορά στα χρονικά θα πραγματοποιηθούν και η συμμέτοχη σε αυτές, θα είναι από Έλληνες πολίτες, αφού απαγορεύεται από στρατιωτικές και μαθητικές» αναφέρουν μεταξύ άλλων.  

Πηγή πληροφοριών: dete.gr

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/10/28-28.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!