Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.

 

.
.

10 σχόλια:

  1. Αμάαααααααααααααααααν! Ξαναχτύπησε το τέρας μορφώσεως! Ιστορία, χρυσό μου, πόσο έπαιρνες; Μάλλον 03. Συμβολικός ο αριθμός, πουλάκι μου! Εσύ πάντοτε με τα τρία ασχολούσουν. Πού χρόνος να καλλιεργηθείς. Σου το ξανάπα, όμως: εσύ τα χέρια και το στόμα να τα χρησιμοποιείς για άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα λίγα μαλλιά που μου έμειναν στο κεφάλι θα πέσουν και αυτά... Κάτι τέτοιες - τέτοιοι μας κυβερνάνε. Και όμως υπάρχουμε ακόμη προς μεγάλη μας και μεγάλη τους έκπληξη. Γι' αυτό λυσσάξανε και κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια να μας εξαφανίσουν με τον "κορωνοιό" (και την οικονομική ύφεση που έρχεται), το λαθροσκυλολόι καιτον βρωμύλο σιμσιλέ που το υποστηρίζει, τους νεοοθωμανούς του παλαβού και τους ντόπιους νεοραγιάδες - οσφυοκάμπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πια μαλλιά και τρίχες... Σε λίγο γυναίκες, άντρες θα κυκλοφορούμε γλόμποι με αυτά που ακούμε. Θα πάρουμε μαλλάκι Mr. V. να κυκλοφορούμε κάπως εμφανίσιμοι. ��

      Διαγραφή
  3. Ουτ'επιτηδες να το'κανε Το ξερω πως ειναι ναζιστικο κι'απανθρωπο αλλα τετοια ζωα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να διαιωνιζοντε υποχρεωτικη στειρωσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου ναζιστικό και απάνθρωπο. Ίσα ίσα φιλάνθρωπο! Βοηθάς την ανθρωπότητα. Ποτέ δεν είναι αργά, όμως.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το ντουβάρι, είναι αντιπροσωπευτικό προϊόν του ελληνικού συστήματος απαιδευσιάς. Καταλαβαίνετε πώς προσπαθούν να μας αλλοιώσουν.
    Μιλώντας για αλλοίωση, δείτε αυτό το βίντεο στο brighteon και πώς η ΝΤΠ παιδομαζώνει τη νέα γενιά τρομοκρατώντας την για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Εμφανέστατο ότι τα παιδιά είναι ο κύριος στόχος τους.

    blob:https://www.brighteon.com/cf53ec4d-3fa8-4ac0-9234-000bbec39bce
    All Humans Dead In 7 Years Say Climate Hysterics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λιγο υπερβολικο το βλεπω το κειμενο , αν οντως ομως ειναι ετσι τουλαχιστον ισοβια θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίτηδες το έκανε αδέρφια μου για να χλευάσει τις άγιες και ένδοξες μέρες.
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάποιος κάνει πλάκα..δεν πιστεύω ότι αυτη τόγραψε..αποκλείεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.Να γελάσω από τα κοτρώνια που πετάει ή να κλάψω που κάποτε αυτό το κουτορνίθι μας κυβέρνησε, βάζοντας την υπογραφή του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας;Και στις δύο περιπτώσεις όμως,μου έρχεται να την κάνω θηλυκό Γιουλ Μπρίνερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!