Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Μουσουλμανικές… συνήθειες Βιάζουν Ευρωπαίες, την ίδια στιγμή, κατά την οποία κρέμασαν ανάποδα 23χρονο επειδή συγκατοίκησε με την κόρη τους (ΒΙΝΤΕΟ).

 unnamed

Γονείς στην Ινδονησία κρέμασαν ανάποδα έναν 23χρονο άνδρα στο πλαίσιο… ανάκρισης επειδή συγκατοίκησε με την 20χρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η τιμωρία αυτή προβλέπεται γιατί ο νεαρός δεν σεβάστηκε τον άγραφο νόμο που δεν επιτρέπει σε ζευγάρια να συγκατοικούν χωρίς την άδεια των γονέων τους.

Οι εξοργισμένοι γονείς της 20χρονης αφού «ανέκριναν» με τον σοκαριστικό αυτό τρόπο τον 23χρονο, στη συνέχεια υποχρέωσαν την κόρη τους να επιστρέψει στο πατρικό της.

Το βασανιστήριο όπως φαίνεται στο βίντεο έγινε παρουσία ενστόλων που δεν κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν.

Χρειάστηκε, δε, να καταρρεύσει ο 23χρονος για να σταματήσει η «ανάκριση».

Μετά το ανάποδο κρέμασμα για μισή ώρα ο νεαρός παραπονέθηκε για έντονο πονοκέφαλο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από την οικογένειά του.

«Αυτό που συνέβη είναι απάνθρωπο. Έκλαιγα ενώ έβλεπα τον γιο μου να του συμπεριφέρονται σαν ζώο. Όχι μόνο τον κρέμασαν ανάποδα αλλά τον χτύπησαν. Θέλω δικαιοσύνη» δήλωσε η μητέρα του νεαρού η οποία υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.


2 σχόλια:

  1. Σιγά σιγά θα απαγορεύσουν και τον έρωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν βλέπουμε ΠΛΗΘΟΣ σχολίων....
    Τό μ ε σ α ι ω ν ι κ ό Ισλάμ κτυπά γιά πολλοστή φορά...
    ΠΟΥ πήγαν οι σχολιαστές ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!