Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Στ. Σπανουδάκης για τήν πολιτική Μητσοτάκη των 6 μιλίων που κάνει την Ελλάδα ΜΙΚΡΗ και ....π ο λ υ π ο λ ι τ ι σ μ ι κ ή !

 

Επειδή επανήλθε ο πρωθυπουργός που θέλει να κάνει την Ελλάδα μικρή....


και πολυπολιτισμικη....

ο Μητσοτάκης των 6 μιλίων, στα του νεοθωμανικού εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση.
Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω, τι έγραψεένας μεγάλος Έλληνας που ψήφιζε την παράταξη μας -δηλαδή του Κ.Καραμανλη- για το αίσχος του νεοθωμανικού εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση.


Έγραψε λοιπόν ο Σταμάτης Σπανουδάκης:
«Όσοι μαζεύτηκαν για το Πάρτι των Βρυκολάκων, σχεδιάζουν να γιορτάσουν το 2021 ως ορόσημο για την τελετουργική Αφαίμαξη των τελευταίων ρανίδων ελεύθερου ελληνικού πνεύματος σε ελληνική και παγκόσμια κλίμακα.

Προσβλέπουν στην ολοκλήρωση της Τελικής Λύσης στο «ελληνικό πρόβλημα» που τους κάθεται στο λαιμό τουλάχιστον τα τελευταία 200 χρόνια.
Οραματίζονται τον Θρίαμβο της «ελληνικής» Αντεπανάστασης του 2021, ως προοίμιο επιβολής της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ.

Με άλλα λόγια, ονειρεύονται να επισφραγίσουν την Επιστροφή της Ελλάδας σε καθεστώς Νέο-οθωμανικού προτεκτοράτου,
με τυμπανοκρουσίες και ευρωπαικούς «ύμνους στη Χαρά», χοροστατούντος μάλιστα του ήδη προσκεκλημένου στους εορτασμούς Σουλτάνου Ερντογάν.

Οικονομικά και ηθικά εξουθενωμένοι από την δεκαετία των μνημονίων, ταπεινωμένοι και προδομένοι στις Πρέσπες, απροστάτευτοι και εκδιωκόμενοι από τα σπίτια τους, οι εναπομείναντες Έλληνες ίσως δεν έχουμε πια ούτε τα μέσα ούτε τη δύναμη να αποκρούσουμε πριν από το 2021 την συντελούμενη «αναίμακτη» Εθνοκάθαρση της Ελλάδας που προωθείται δια του εισαγόμενου λαθρο-Εποικισμού.

Αλλά μπορούμε ακόμη να συσπειρωθούμε γύρω από δικές μας «επιτροπές 2021», τοπικές πρωτοβουλίες Αντίστασης ή εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την επέτειο της Παλιγγενεσίας μας.

Να απαντήσουμε στα τοξικά απόβλητα της «νέας πατριδογνωσίας» με απλά, ατράνταχτα και πανάρχαια επιχειρήματα Ελληνικού Πατριωτισμού για τα οποία πάλι διψάει να ακούσει η Οικουμένη του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Έστω για τελευταία φορά όρθιοι απέναντι στους χορηγούς, τα ανδρείκελα και τις μούμιες του παιδοφάγου Ιδρύματος Κλίντον-Έπσταϊν, τους Επικυρίαρχους της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος και την Διεθνή Πανευρωπαϊκή Ένωση του Κουντενχόβε-Καλέργκι.

Να σταθούμε ως συμβολικός εξορκισμός των δαιμόνων
του Μετανθρώπινου Ολοκληρωτισμού…

Ας αντιπαρατάξουμε τον Όρκο των Πεσόντων στις Θερμοπύλες
που μεταφράστηκε σε «Ελευθερία ή Θάνατος» από τους ξεσηκωμένους του ‘21.

Και τότε, ποιος ξέρει;

Όλα μπορεί ν’ αλλάξουν μονομιάς!

Πάντα Θεού θέλοντος»

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ !!!

https://www.olympia.gr/apopsi/st-spanoudakis-gia-ti-politiki-mitsotaki-ton-6-milion-pou-kanei-tin-ellada-mikri-kai-polypolitismiki/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Πολύ Σωστά! Μόνο που το σιωνιστικό Olympia.gr υποστήριζε αρχικά τον Καμμένο, μετά την κυβέρνηση Σόροζα-Ανθέλ και σήμερα τον Σόροζα. Οπότε είναι κωμικοτραγικό το πρώην λαθροφάγο, εδώ και πέντε χρόνια λαθρολάγνο και νεοταξικό Olympia να αναδημοσιέυει τις απόψεις του Σταμάτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!