Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Η μ π ό χ α - ΠΑΛΙ! - της (αμετανόητης) Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α Σ

 

Χτύπησαν οι ...«επαναστάτες» 

με τα σπρέϊ.



















«Μνημείο» απόλυτης σήψης και παρακμής λίγες ώρες πριν από την κατάθεση στεφάνων θυμίζει ο χώρος στην πλατεία Ελευθερίας, στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου!

Με τους δείκτες του ρολογιού να δείχνουν «22:20» (27/10), οι εικόνες από το Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη σοκάρουν!

Εμετικά συνθήματα, βρωμιά, σκουπίδια, σπασμένα μάρμαρα με ...κάποιους αραχτούς χωρίς να «τρέχει» και τίποτα. Αυτό δεν είναι το Ηράκλειο, αυτό δεν είναι πόλη που ετοιμάζεται (έστω και με τους περιορισμούς) να τιμήσει την συμπλήρωση 80 χρόνων από το Έπος της 28ης Οκτωβρίου 1940 και το υπερήφανο «ΟΧΙ».

Λειτουργώντας με γρήγορα αντανακλαστικά ο δήμος καθάρισε το μνημείο για να γίνει η σημερινή κατάθεση στεφάνων,και μάλιστα τέθηκε υπό αστυνομική επιτήρηση, προκειμένου να αποφευχθεί επανάληψη των βανδαλισμών.

http://ixnos.blogspot.com/2020/10/blog-post_58.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. > How Money Is Made - Modern Money Printing Factory
    -> What Do You Think If This Factory Is Yours?

    - https://www.youtube.com/watch?v=i77nE2gLbDY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά λένε όσους από εμάς καταγγέλλουμε αυτές τις πρακτικές διχαστικούς.Δε διχάζουν αυτοί που τα κάνουν,μόνον αυτοί που τα επισημαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!