Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Αν νιώθεις Έλληνας, ΔΕΣ το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας για την 28η Οκτωβρίου! ( V I D E O )

 


Συγκίνηση σκορπούν για άλλη μια φορά τα μέλη της ομάδας «Ζευς» με το μήνυμά τους, για άλλη μια χρονιά, για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.



Πιλότος της ομάδος αεροπορικών επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας, έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες «από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο και από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελλόριζο».



Ο Έλληνας πιλότος χαρακτηρίζει το «ΟΧΙ» ως «το πιο λακωνικό και ηχηρό μήνυμα της παγκόσμιας ιστορίας» τονίζοντας ότι «η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι ιδεώδη ακατάλυτα που θα θριαμβεύουν όσο υπάρχουν αθάνατες Ελληνικές Ψυχές».

Όλο το μήνυμα του πιλότου της «Ζευς» έχει ως εξής:

«Ελληνίδες Έλληνες, από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο και από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελλόριζο, να θυμάστε το πιο λακωνικό και ηχηρό μήνυμα της παγκόσμιας ιστορίας αποτελείται από δύο συλλαβές, ΟΧΙ. 

Ένα μήνυμα που θυμίζει σε όλους ότι η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι ιδεώδη ακατάλυτα, που θα θριαμβεύουν όσο υπάρχουν αθάνατες Ελληνικές Ψυχές. 

Ψυχές τολμηρές πέρα από τις δυνάμεις τους ριψοκίνδυνες εν γνώση τους και αισιόδοξες στις δυσκολίες. 

Χρόνια πολλά Ελλάδα»!

https://crashonline.gr/videos/1473759/an-niotheis-ellinas-des-to-sygklonistiko-minyma-tou-pilotou-tis-polemikis-aeroporias-gia-tin-28i-oktovriou-video/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. > Εδώ πέρα γίνονται κ@ρ@γκιοζιλίκια»!
    > Δεν “μασάει” ο κόσμος στην τρομολαγνεία του Ευαγγελάτου!
    > Κάτοικος των Σερρών ξέσπασε και έγινε χαμός (ΒΙΝΤΕΟ)

    - https://www.youtube.com/watch?v=Ueu1F759O7Q&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!