Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Βίντεο – ντοκουμέντο: Π ε ρ ί ε ρ γ ε ς κινήσεις Τούρκων στρατιωτών στα σύνορα του Έβρου!.....


Οι Έλληνες συνοριοφύλακες στον Έβρο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό, καθώς εντόπισαν Τούρκους στρατιώτες να υποδεικνύουν σημεία του ποταμού σε άτομα που φορούσαν πολιτικά.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι Τούρκοι κρατούσαν και αυτόματα όπλα.

Όλο το περιστατικό έχει καταγράφει σε βίντεο, που δημοσιεύει σήμερα το 'CNN Greece'.

Όλα ξεκίνησαν στη περιοχή Γεμιστή όταν άνδρες των ελληνικών Αρχών που βρίσκονται στο παρατηρητήριο εντόπισαν από την πλευρά της Τουρκίας ύποπτα βαν σαν και αυτά που αποβιβάζουν στον Έβρο μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος.

Στην ελληνική πλευρά και στα περίπολα των συνοριοφυλάκων σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τους οπλισμένους πέντε άνδρες να βρίσκονται στην όχθη του ποταμού με τέσσερα ακόμη άτομα.

Μόλις η παρουσία των Ελλήνων συνοριοφυλάκων έγινε αντιληπτή, όλοι μαζί έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Η ελληνική πλευρά δεν αποκλείει να πρόκειται για παράνομους διακινητές που έψαχναν περάσματα.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο.

Τα ελληνικά περίπολα που « χτενίζουν» ολόκληρη την οριογραμμή των ελληνικών συνόρων έχουν εντοπίσει πολλές φορές περίεργες και ύποπτες επαφές Τούρκων με άτομα που ασχολούνται με τη διακίνηση ατόμων που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.

Πάντως, οι επιχειρήσεις αποτροπής έχουν αυξηθεί στους τελευταίους μήνες.

5 σχόλια:

 1. Το πράγμα είναι απλό. Άστους να περάσουν, θεώρησε το εισβολή και θέρισε κόσμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΑΒΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ ΕΝΑΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΝΔΡΙΝΟΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ,ΦΛΩΡΟΥΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΔΕΣ,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΔΕΣ,ΖΙΑΖΙΑΔΕΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΛΥΜΠΕΡΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΗΓΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχεις δίκιο Καλλίστρατε,η χώρα μας είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται.Εδώ μας έκλεψαν οι τούρκοι 2 φαντάρους από δικό μας έδαφος και ιδρώσαμε να τους πάρουμε πίσω με χίλια παρακάλια,θα βρουν που πήγαν τα πυρομαχικά της Λέρου;Έπιασαν γερμανούς κατάσκοπους στα νησιά μας και τους άφησαν να φύγουν γιατί δεν βρέθηκαν
   επαρκή αποδεικτικά στοιχεία λένε,θα θερίσουν τους εισβολείς;

   Διαγραφή
 3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ....https://www.youtube.com/watch?v=zggwTIUrvHY

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάντοτε πίστευα ότι οι τράπεζες είναι οι πιο νόμιμοι τοκογλυφοι που υπάρχουν,μοιράζονται τις ζημιές τους με τους πολίτες αλλά όχι τα κέρδη τους,και κυρίως δεν πληρώνουν ποτέ φόρο σαν ιδιωτικές επιχειρήσεις που είναι,για τα πλούτη τους.

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!