Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΑ; Δύο χρόνια φυλάκιση & έως δέκα χρόνια κ ά θ ε ι ρ ξ η (!!!!!!) σε όποιον Ε Λ Λ Η Ν Α θελήσει να παρελάσει για να T I M H Σ Ε Ι την 28η Οκτωβρίου!

 Όποιος Έλληνας θελήσει να παρελάσει για να αποτίσει φόρο


τιμής στους προγόνους μας που έδωσαν την ζωή τους το 1940-1941 για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, θα επιβληθεί ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών ή και μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη αν του φορτώσουν κατηγορία ότι μετέδωσε ή αποπειράθηκε να μεταδώσει τον κορωνοϊό! 


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η απόφαση για την αναστολή σε ολόκληρη την Επικράτεια των παρελάσεων και των εορταστικών εκδηλώσεων λήφθηκε «λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού», για να «προστατευθεί η δημόσια υγεία από τον κίνδυνο της διασποράς του»!

Δηλαδή, αν οι παρελάσεις γίνονταν χωρίς κόσμο, με απόσταση των παρελαυνόντων δύο μέτρα ο ένας από τον άλλο, έστω και με μάσκες, ο κορωνοϊός θα μεταδιδόταν; Και δεν μεταδίδεται μέσα π.χ. στο μετρό και τα ΜΜΜ που είναι κυριολεκτικά «ο ένας πάνω στον άλλο»;

Η πραγματικότητα είναι μία: Ότι οι κυβερνώντες βρήκαν αφορμή για να σταματήσουν τις στρατιωτικές και λοιπές παρελάσεις επί τη επετείω της 28ης Οκτωβρίου και τις εκδηλώσεις εορτασμού του έπους του 1940!

Το πάγιο αίτημα της Αριστεράς και με ότι εκφράζει αυτή την στιγμή αυτό το πάγιο αίτημα μέσα στην κυβέρνηση, γίνεται πράξη.

Η απόφαση αναφέρει «Την αναστολή της διενέργειας των πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου κατά το έτος 2020 σε όλη την Επικράτεια, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τις από 30.9.2020 και 22.10.2020 εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

​Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020.

Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».

Η «άλλη διάταξη» είναι ακριβώς αυτή που αναφέρουμε στην αρχή του κειμένου: «Μετάδοση ή απόπειρα μετάδοσης μολυσματικής ασθένειας». Μέχρι και δέκα χρόνια κάθειρξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ετσι γίνεται πράξη το πάγιο αίτημα της Αριστεράς για κατάργηση των παρελάσεων...

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/928526_sto-fek-i-anastoli-ton-parelaseon-gia-tin-28i-oktovrioy-me-2

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ενα βιντεακι Απο την χωρα ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΠΗΛΕΑ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ, ενα βιντεακι απο το NΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ{ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ} ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΕΞ ΑΙΓΙΝΗΣ ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!