Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΓΑΛΛΙΑ : Μουσουλμάνοι γονείς ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ καί ΚΟΥΡΕΨΑΝ τήν κόρη τους, επειδή ήθελε νά παντρευθεί Χριστιανό Σέρβο! A Π Ε Λ Α Θ Η Κ Α Ν !!!!!!!!


"Παρίσι, προχθές.

Νεαρό κορίτσι από την Βοσνία που ζούσε με την οικογένειά της στην Γαλλία, ήθελε να παντρευτεί το αγόρι της, Σέρβο και Χριστιανό. 
Οι δικοί της διαφωνούσαν, την ...κούρεψαν γουλί και την ξυλοκόπησαν αγρίως!!!

(Μάλλον οι "δικοί της" θεώρησαν την κακοποίηση ως οικογενειακή τους υπόθεση).

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Γαλλικής πολιτείας: 
ΟΙ κακοποιητές δράστες της οικογένειας, πατέρας, μητέρα, θείοι, συνολικά πέντε, απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες πίσω στη Βοσνία, το κορίτσι μένει στην Γαλλία. 
Με τον καλό της."

Τα μαλλιά στο κεφάλι της δύστυχης κόρης θα ξαναβγούν, οι υπόλοιποι όμως έχασαν κάθε δικαίωμα εισόδου ξανά στη Γαλλία, μαζί και τα επιδόματα που εισέπρατταν.

Comment ca s'ecrit:

"Σε τούτο το κράτος δυτικού δικαίου (Γαλλία) η κακοποίηση γίνεται κρατική μας υπόθεση. Κι όσοι εισέρχεστε στον πολιτισμό μας, το εθιμοτυπικό σας δίκαιο να το προσαρμόσετε αμέσως".
 

 

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Πάει το ευρώπα για τους καθυστερημένους - ψυχοπαθείς κάφρους, πάνε και τα επιδόματα του γαλλικού κράτους... Πίσω στο βιλαέτι με χιτζάμπ και 120 ευρώ το μήνα... Περαστικά μεμέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. cia.gov Korina Tsopei vs Paschalis Kamora http://www.ts/ope-i.nypd nytimes.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!