Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - Προφητεία του Αγ. Παϊσίου για το ΕΜΒΟΛΙΟ που θα γίνεται μαζί με το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!

 https://www.youtube.com/watch?v=gePXqSpEsKI&ab_channel=%CE%92%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%9F%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82

ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΙΑ - ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ !!!
Ο ΘΕΟΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ.
"Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα ΕΜΒΟΛΙΟ που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και για να το κάνει κανείς, ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ. Πόσοι άνθρωποι εκεί είναι ήδη σφραγισμένοι ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ, άλλοι στο μέτωπο και άλλοι στο χέρι! Αργότερα, όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666, δεν θα μπορεί ούτε να πουλά, ούτε να αγοράζει, ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κ.λπ. Μου λέει ο λογισμός ότι ο Αντίχριστος με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάσει όλον τον κόσμο και άμα δεν είναι κανείς στο σύστημα, δεν θα μπορεί να δουλέψει κ.λπ., είτε κόκκινος είτε μαύρος είτε άσπρος, ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ."
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ: ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ:
"Τί θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται !... Μου έλεγε κάποιος ειδικός, ότι με τις ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ παθαίνει κανείς βλάβη. Οι άνθρωποι που θα σφραγισθούν θα τραβούν τις ακτίνες του ήλιου και θα πάθουν τέτοια ζημιά, που θα μασούν τη γλώσσα τους από τον πόνο. Όσοι δεν σφραγισθούν, θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους, γιατί Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό! ΑΦΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; Να δεις, ο Θεός ξέρει έναν τρόπο, τον ξέρω και εγώ αυτόν. Λοιπόν..., με απασχόλησε πολύ αυτό το θέμα και μου έστειλε μετά το... τηλεγράφημα. Ο ΘΕΟΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ !..."
Πηγή λόγων Αγίου Παϊσίου: Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου - ΛΟΓΟΙ Β' "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ" Ιερόν Ησυχαστήριον "Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος" Σουρωτή Θεσσαλονίκης Μουσική βίντεο: The Desert Classical 2018 Cinematic Sounds THIS IS A NON PROFIT VIDEO ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός...

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!