Κυριακή 11 Απριλίου 2021

'Σ Ο Κ' στό Μέγαρο Μαξίμου: 11 βουλευτές της Ν.Δ. σε κοινή δήλωση ΥΠΕΡ του Κ.Καραμανλή!

 

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου μετά το κοινό μέτωπο που σχημάτισαν Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς για τα ελληνοτουρκικά.

Σαν να μην έφτανε η παρέμβαση των 2 πρώην πρωθυπουργών, έρχονται τώρα και οι κοινές δηλώσεις 11 βουλευτών της Ν.Δ. στην μεγαλύτερη καραμανλική κυριακάτικη εφημερίδα (η οποία είναι και αντιπολιτευόμενη) υπέρ της δήλωσης του Κώστα Καραμανλή να ταράξει ακόμα περισσότερο το πρωθυπουργικό περιβάλλον. 


ΜΙΛΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ
 ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ "ΠΡΙΟΝΙΣΜΑ".....

 
ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ
ΤΟ ..."ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ" ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.....

Στην εφημερίδα τοποθετούνται οι: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης, Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιώργος Βλάχος, Στέφανος Γκίκας, Ανδρέας Κουτσούμπας, Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Βαγιωνάς και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Οι 11 γαλάζιοι βουλευτές τοποθετούνται υπέρ της δήλωσης Καραμανλή και μάλιστα διαμηνύουν στο Μέγαρο Μαξίμου πως η μόνη αποδεκτή διαφορά με την Τουρκία είναι η υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ.

Ουσιαστικά η ύπουλη επίθεση που επιχείρησε το πασοκογενές περιβάλλον Μητσοτάκη στον πρώην πρωθυπουργό μέσω του Κώστα Σημίτη τους γύρισε μπούμερανκ, καθώς ο Κώστας Καραμανλής παρά την μεγάλη υπομονή του έκρινε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να απαντήσει και μάλιστα ηχηρά, όχι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά τα εθνικά συμφέροντα. 

Έτσι σε μία επίδειξη ισχύος έθεσε εκείνος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την κόκκινη γραμμή στα ελληνοτουρκικά.

Στο Μαξίμου δεν είχαν υπολογίσει ο πως ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας ηγέτης ο οποίος έχει μεγάλη απήχηση όχι μόνο στη Νέα Δημοκρατία αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία και μάλιστα σε όλο το πολιτικό της φάσμα, καθώς του πιστώνεται μετριοπάθεια στο εσωτερικό αλλά και αδιαπραγμάτευτη πατριωτική στάση στην εξωτερική πολιτική.

Επίσης εκτιμιούνται οι και οι αλήθειες που είπε πριν το μνημόνιο την ώρα που οι νυν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ στήριζαν το «λεφτά υπάρχουν».

pronews.gr

https://www.triklopodia.gr/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%bc%ce%bf%cf%85-11-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%b4-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bf/

8 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=PwR3kTVHWRg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=aNr1TYewts8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ!!
    Μόλις πήρα μήνυμα απο ένα Φίλο ότι αυτό το πράμα που λέγεται "ΥΠ. ΠΑΔΕΙΑΣ" το πέρασε. Ποιό;;; Μα την υποχρεωτικότητα του...ΤΕΣΤ στούς Μαθητές.. Λοιπόν γιά να μην σας κουράζω με μιά Βαλίτσα από Σύνταγμα-Διεθνεις Διακηρύξεις Ο.Η.Ε. κ.λ.π.-Διεθνείς Συνθήκες Καταστατικά Διεθνων Δικαστηρίων, και κουράζομαι κι εγώ, θα σας στείλω μόνον να διαβάσετε το Άρθρο 338 του Ν.4512/2018, που ορίζει ότι όποιος Νόμος είναι αντίθετος πρός τον Κ.Ι.Δ. (ΚΩΔΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ),Ν.3418/2005 είναι ΑΚΥΡΟΣ!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;;;;;;;; ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΑΣΚΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Αθήνα 4-4-2021
    Αντώνης Παπαντνίου
    Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε,α,)-Νομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 2007? ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΛΟΥΛΕΜΕΝΗ ΥΠΕΞ ΝΤΟΡΑ Ι ΥΠΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΡΟΔΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΟΥΛΗ? ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΙΔΙΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥ ΓΕΕΘΑ ΓΡΑΨΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕ ΤΟ ΝΟΡΒΙΓΙΚΟ ΕΡΕΥΝΙΤΗΚΟ..ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΟΣ ΡΕ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΕ ?>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.statistics.gr/documents/20181/4e8800b0-b2e3-2d5e-8900-4a391b5c3038?fbclid=IwAR2Ym1BDmxXLGxAVGGOtcvDW04S4gLSKXsZpCZ0AZhLxBt8Ar65I6Z8ikEQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αααα, πολύ ωραία! τώρα σωθήκαμε... κουνήθηκαν λίγο τα νερά του βάλτου. καλά θα κάνει η νδ να το βουλώσει μια και καλή. είναι ΟΛΟΙ τους βρωμεροί και σάπιοι μέχρι το κόκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΘΑΚΟΥΛΗ άρχισε να μαζεύεις τα μπογαλάκια σου,τα πολιτικά ψωμιά σου είναι πολύ λίγα πλέον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΞΕΧΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ''ΣΩΤΗΡΑ'' ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ''ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!