Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ε Π Ι Μ Ε Ν Ε Ι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της! «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ της 65χρονης ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ μέ τό εμβόλιο...»

 



- ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ!

«Ο ΘΑΝΑΤΟΣ της 65χρονης, έχει

σχέση με το εμβόλιο...»


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/04/65.html

2 σχόλια:

  1. Μόνο κάποιος ψυχικά διαταραγμένος ή καλοπληρωμένος από διάφορα μεγάλα συμφέροντα, δεν θα πίστευε ότι ο θάνατος προκλήθηκε από το εμβόλιο.
    Ταλαίπωροι "σπουδαίοι επιστήμονες", εσείς που λέτε ότι τα εμβόλια δεν ευθύνονται για τους θανάτους και τις σοβαρές παρενέργειες, προδώσατε συνειδητά την επιστήμη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΧΗΤΙΚΟ-ΒΟΜΒΕΣ από τον δικηγόρο της οικογένειας της 63χρονης “Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος της επήλθε από το εμβόλιο-Εξετάζουμε και δεύτερο περιστατικό θανάτου”. // Αντώνης Σαρακούδης στον Focus FM
    .
    https://focusfm.gr/ichitiko-vomves-apo-ton-dikigoro-tis-oikogeneias-tis-63chronis-yparchoyn-endeixeis-oti-o-thanatos-tis-epilthe-apo-to-emvolio-exetazoyme-kai-deytero-peristatiko-thanatoy-antonis-sarakoydis-ston-focus-f/?fbclid=IwAR11hczRh5HX6-rwopHeaNI0utU6ydHv5LbHJvjeXPfiUJcLQos_Pq0Ckzw


    .
    NANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!