Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Σέ ΑΡΓΙΑ (!) ο Ιερές της Πηγής Λέσβου επειδή …πραγματοποιούσε θρησκευτικές τελετές μέ ΑΝΟΙΧΤΕΣ τίς πόρτες σέ ΟΛΟΥΣ όσους θα ήθελαν να συμμετέχουν!

ΤΙΤΛΟΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΙΜΗΣ &  

Ε Υ Λ Ο Γ Ι Α Σ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΚΟ, ΟΙ 

"ΠΟΙΝΕΣ" ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ....

Εγγράφως καλούσε τους πιστούς να ΜΗΝ ΦΟΡΑΝΕ ΦΙΜΩΤΡΟ, παραβαίνοντας τήν σχετική εγκύκλιο!

Σε αργία έθεσε προχθές τον Ιερέως του Ναού της Πηγής, με απόφαση του που κοινοποιήθηκε σε όλους τους ιερείς της Λέσβου, ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος.


Ο ιερέας ο οποίος είχε δεχθεί έντονες παρατηρήσεις από τήν Μητρόπολη όταν κατά παράβαση των εντολών της, πραγματοποίησε αγιασμούς από σπίτι σε σπίτι τις ημέρες των Φώτων αλλά εκτός της αργίας, στερείται με την ίδια απόφαση και το μισθό του επ’ αόριστον.

Όπως έγινε γνωστό ο ιερέας πραγματοποιούσε θρησκευτικές τελετές με ανοιχτές τις πόρτες σε όλους όσους θα ήθελαν να συμμετέχουν. 

Ενώ στην είσοδο του ναού είχε αναρτήσει ανακοίνωση στην οποία σημείωνε ότι «η μασκοφορία εντός του Αγίου Οίκου αμφισβητεί την παντοδυναμία του Θεού. 

Με τήν μάσκα δείχνουμε πως δεν είμαστε σίγουροι για τη δύναμή Του και πως δεν εμπιστευόμαστε την αγάπη Του». 


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΕΙ;

https://www.triklopodia.gr/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%8d-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%b3/


Σημείωνε επίσης, ότι η είσοδος στο Ναό είναι ελεύθερη, η δε μασκοφορία δεν επιβάλλεται και ούτε θα γίνεται έλεγχος.

'stonisi.gr'

https://www.triklopodia.gr/%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b7%ce%b3%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf/

9 σχόλια:

  1. ΑΠΕΙΡΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΛΗΡΙΚΟ !! ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ !! ΕΙΘΕ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ ΜΑΣ.

    ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΣΑΣ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ - ΑΞΙΟΣ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ....


    Γεώργιος ο Μακεδών


    ΥΓ ΕΙΘΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ - ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ - ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως να άρχιζε ο κόσμος να παίρνει το γραφείο του Μητροπολίτη Ιάκωβου για τα ... συχαρίκια;;;
    δεν ντράπηκε σε τέτοιες εποχές να του στερήσει το μισθό; τί γίνεται, δεν φοβούνται πια καθόλου τον Θεό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε στον πατερα Ευστρατιο που εφαρμοσε το "πειθαρχειν δει Θεω μαλλον η ανθρωποις" Αξιος! Σας ενημερωνω οτι ο καλος ποιμενας εχει εξι παιδακια και ο μητροπολιτης τον τιμωρησε με αργια επ' αοριστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ https://www.triklopodia.gr/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%8d-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%b3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ Μ Ε Γ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Η ΑΙΣΧΥΝΗ !
    Δηλαδή (αθροιστικώς) 8 στόματα!
    Νά πεινάσουν;
    Ώστε νά ..."ευθυγραμμισθούν" τάχα;
    Τιμή & ευλογία από τόν Ουρανό καί μεγίστη κακία από τόν "πνευματικό του πατέρα"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλά ουράνια στεφάνια περιμένουν τον Θαραλέο και Άξιο αυτον Ιερέα.Ειναι θεμα χρόνου να αντικαταστήσειο Θεός τον Ανάξιο μητροπολίτη που τόλμησε να επιβάλει ποινή επ'αορίστου κιόλας τον πιστόν Ιερέα του.Θα δουμε τρομερές ανατροπές που δεν φαίνονται ακόμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!