Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Α Η Δ Ι Α Σ Α Μ Ε !.... Γιατί άρα γε ΓΛΕΙΦΕΙ τόσο "γλυκά" τόν Αλέξη ο ...μπουμπούκος;

 


Η κυβέρνηση ετοιμάζει το έδαφος, για τήν ψήφιση των μνημονίων μέ τά Σκόπια!!!


Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε δριμύτερος μετά την επιτυχημένη μικροεπέμβαση στο ΚΑΤ και σε ρόλο «γαλάζιου καμικάζι» βγήκε στα κανάλια κι άρχισε να υπερασπίζεται τήν... συμφωνία των Πρεσπών, εν όψει της ψηφίσεως των μνημονίων με τα Σκόπια.
Ο μεγαλο - κωλοτούμπας!

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης βγήκε σε πρωινή εκπομπή και δήλωσε πως δεν είναι προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών, ενώ μάλιστα σε μία κίνηση που θα ζήλευε και ο Παύλος Πολάκης, πρόταξε και τα στήθη του για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας, «Δεν σας επιτρέπω να τον λέτε προδότη»!....

Φυσικά η κίνηση αυτή του Άδωνη Γεωργιάδη δεν ήταν τυχαία, καθώς τις επόμενες βδομάδες αναμένεται να κατατεθούν για ψήφιση στην ολομέλεια τα μνημόνια με τα Σκόπια που προβλέπονται από τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τα μνημόνια έχουν κατατεθεί για ψήφιση από τον Σεπτέμβριο αλλά η κυβέρνηση δεν έχει «τολμήσει» να τα ακουμπήσει.

Μάλιστα ψάχνει εναγωνίως ομιλητές με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι προκρίνεται γι' αυτό τον λόγο ο κ.Καιρίδης, ο οποίος γενικά υπολογίζεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική της χώρας λόγω των υποχωρητικών του θέσεων.

πηγη 

https://www.epilekta.com/2021/04/blog-post_30.html

4 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ Κ..Ο ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΛΥΦΤΗΣ ΚΩΛΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ? ΚΑΠΩΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΣΚΟΥΖΕ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΦΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ......




    .................
    Διαβάστε με πολλή προσοχή και φυλάξτε αυτό το έγγραφο. είναι το σενάριο μιας (προσχεδιασμένης) πανδημίας, που έγινε από το Johns Hopkins Center for Health Security (2017). θα συγκλονιστείτε με το περιεχόμενο. τα είχαν όλα προγραμματίσει για το 2025 αλλά για κάποιους λόγους επισπεύστηκε.
    θα παγώσετε κυριολεκτικά. το έγγραφο περιγράφει ακριβώς ό,τι συμβαίνει τώρα και αναφέρει επίσης ότι μέσα σε μερικούς μήνες από τη στιγμή που οι άνθρωποι θα εμβολιαστούν θα αρχίσουν να πεθαίνουν από νευρολογικά αίτια, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να στρέφονται νομικά κατά των φαρμακευτικών εταιρειών και κατά των ΕΙΔΙΚΩΝ (βλ. τσιόδρες εδώ κλπ). τα νευρολογικά συμπτώματα, που σύμφωνα με το έγγραφο οι άνθρωποι θα παρουσιάσουν μέσα στα αμέσως 2-3 χρόνια από τον εμβολιασμό τους, θα μοιάζουν με τη νόσο των τρελών αγελάδων” (Kreuzfeld Jacob). οι ασθενείς θα παρουσιάζουν σύγχυση, επιθετικότητα, αλλαγή συμπεριφοράς και προσωπικότητας κλπ, καθώς θα προσβάλλονται μαζικά τμήματα του εγκεφάλου. τα πρώτα δε συμπτώματα θα είναι τα εγκεφαλικά. από την στιγμή που εμφανίζονται τα συμπτώματα, θα είναι ήδη πολύ αργά. δεν υπάρχει η δυνατότητα αναχαίτισης της διαδικασίας εκφύλισης και η ασθένεια οδηγεί 100% σε θάνατο. δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε μέσω της ιατρικής ούτε της διατροφής. είναι μη αναστρέψιμη.

    σημ.: σχετικά με την “επικίνδυνη συμπεριφορά”, εξηγείται η δήλωση-γρίφος του Νουριέλ Ρουμπινί ότι υπάρχει κίνδυνος στα τέλη του 2021 οι εμβολιασμένοι να έχουν επικίνδυνες συμπεριφορές.
    εδώ το σχετικό άρθρο:
    Η δήλωση Ρουμπινί, ανάβει ΦΩΤΙΕΣ. Ν.Ρουμπινί: κίνδυνος, στα τέλη του 2021 οι «εμβολιασμένοι» να έχουν “επικίνδυνες συμπεριφορές”

    .
    https://attikanea.info/%ce%b7-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%af-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%bd-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc/

    The Spars Document
    The Spars Pandemic 2025-2028
    A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators

    https://app.box.com/s/blv0656mrsg2g1938bht2vjxdns83w5f

    ———–
    https://beforeitsnews.com/survival/2021/04/the-actual-document-in-full-pdf-2017-spars-2025-2028-by-john-hopkins-university-2766613.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ. Ὁ Μπουμποῦκος δὲν ΓΛΥΦΕΙ διότι δὲν εἶναι ΓΛΥΠΤΗΣ. ΓΛΕΙΦΕΙ εἶναι τὸ σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!