Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ερώτηση ο ευρωβουλευτής Γ.Λαγός πρός τήν 'Κομισσιόν' γιά τίς διαρροές Ντόκου πρός τήν Τουρκία όπως αποκαλύψαν τα 'Wikileaks'....

 


Η ερώτηση του ευρωβουλευτού, έχει ως εξής:

Διαρροή εγγράφων από τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Μητσοτάκη, προς την Τουρκία

Μία πρωτοφανή περίπτωση εθνικής προδοσίας περιγράφουν έγγραφα που αποκάλυψε το Wikileaks και τα οποία αναφέρονται σε διαρροή εμπιστευτικής έκθεσης για την Τουρκία από τον νυν Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Κ. Μητσοτάκη , Θάνο Ντόκο τον Απρίλιο του 2010!






Στο εν λόγω mail που περνάει από όλη την ηγεσία του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και της ΜΙΤ και τελικά διαβιβάζεται στον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν μέσω του γαμπρού του, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος είναι και ο τελικός αποδέκτης του, διαβάζουμε:

Ο Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) μας έστειλε μέσω email επισυναπτόμενο το άρθρο του αν. καθηγητή του πανεπιστημίου Μπίλίκεν Ιωάννη Γρηγοριάδη με τίτλο «Το δόγμα Νταβούτογλου και η τουρκική εξωτερική πολιτική». 

Στήν συνέχεια του 'email', αναλύεται η έκθεση Γρηγοριάδη ενώ γίνεται και αναφορά στις συμβουλές που δίνει η έκθεση στην τουρκική ηγεσία για το πως να επιδιώξει τις περιφερειακές της φιλοδοξίες και το «δόγμα Νταβούτογλου» κατά τήν διάρκεια της διαδικασίας ένταξης στην Ε.Ε.

Μάλιστα αναφέρεται, πως η Ε.Ε. θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι αποδέχεται την ανάδειξη της Τουρκίας σε περιφερειακή & παγκόσμια ηγέτιδα δύναμη!

Ερωτάται η Επιτροπή: 

Έχει περιέλθει σε γνώση της η εν λόγω διαρροή από τα 'Wikileaks' καί άν, ναί, πως σχολιάζει το γεγονός;

elasyn.com

https://www.epilekta.com/2021/04/wikileaks_8.html

&

Ε  Δ  Ω !

https://odysseiatv.blogspot.com/2020/02/blog-post_64.html

5 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ,ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?..ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ? ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΚΟΠΙΑ?..Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ?ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΛΙΑΜΕΠ ΚΑΙ ΜΟΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ..ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ,ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ,ΜΕΜΕΤΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ..1000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ,ΜΠΟΝΑΝΟΣ,ΓΑΛΑΤΣΑΝΟΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΑΡΑΠΑΚΗΣ ,ΛΥΜΠΕΡΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΣΗΜΙΤΗΣ,ΝΤΟΡΑ,ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ..ΕΙΔΑΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΟΥΡΣΟΥΛΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ? ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ,ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΕΥΡΩΠΕΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΙΣΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΝΤΟΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ..ΔΗΜΟΔΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ..AND JUSTICE.FOR ALL.ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΘΕΜΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Θέμιδα ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ποτέ (καί από τήν αρχαιότητα) αφού φοράει 'τυφλοπάνι' στά μάτια της....

      Διαγραφή
  3. πολύ σοβαρή είδηση. πρέπει να μείνει ψηλά και να διαδοθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!