Τρίτη 18 Μαΐου 2021

π. ΑΝΑΝΙΑΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ - ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2021 - ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ. (Στό τέλος της αναρτήσεως, στιγμιότυπα από τήν Εξώδιο Ακολουθία)

 





https://www.youtube.com/watch?v=g2gOj8NErq8&ab_channel=%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9

Κάντε Εγγραφή στο Κανάλι μας : https://www.youtube.com/channel/UC0TQ... Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης Facebook : https://www.facebook.com/Χριστιανικό-... Εκοιμήθη το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 ο π. Ανανίας Κουστένης Ο Αρχιμανδρίτης Ανανίας Κουστένης γεννήθηκε το έτος 1945 στην Δημητσάνα Αρκαδίας και ακολούθησε τον δρόμο του μοναχισμού, για να δοθεί στον Θεό και τον άνθρωπο.

Έλαβε ανθρωπιστική παιδεία με σπουδές στην Θεολογία και την Βυζαντινή Φιλοσοφία του Πανεπιστημίου Αθηνών, αξιοποιώντας τις γνώσεις του στην υπηρεσία των ανθρώπων. Είχε μεταφράσει τον Ρωμανό τον Μελωδό και η πνευματική του δραστηριότητα είναι ανεξάντλητη.

Ο λόγος του ήταν ένας λόγος τιμής και αρχοντιάς, θαλπωρής και παραμυθίας, ελπίδας και χάριτος.

Ενας λόγος που εμπνέει και ενθουσιάζει, που διδάσκει και ξεκουράζει και που ενώνει τον Θεό με τον άνθρωπο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΝΑΝΙΑ, (ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΑ!...) ΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 17η ΜΑΪΟΥ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!