Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

A K O Y T E ; Εσείς οι ..."ειδικοί" ; Ν ο ρ β η γ ί α : Α ν α σ τ έ λ λ ο ν τ α ι οι εμβολιασμοί μέ 'AstraZeneca' καί 'Johnson & Johnson' !

AMEΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑ!
(ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ
...ΚΑΛΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ & ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ
ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ; ; ; )
REUTERS/KAI PFAFFENB

Αρμόδια επιτροπή της Νορβηγίας ζήτησε σήμερα να α-να-στα-λεί η χρήση των εμβολίων της 'AstraZeneca' και της 'Johnson & Johnson' κατά του covid-19 λόγω των σπάνιων παρενεργειών τους!




Η Νορβηγία θα πρέπει να αποκλείσει από την εμβολιαστική της εκστρατεία κατά του covid-19 τα εμβόλια της AstraZeneca και της Johnson & Johnson λόγω του κινδύνου εμφάνισης σπάνιων αλλά επικίνδυνων παρενεργειών, ανακοίνωσε σήμερα επιτροπή που έχει ορίσει τη κυβέρνηση της χώρας. 

Ωστόσο όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν με οποιοδήποτε από τα δύο σκευάσματα, θα μπορούν να το κάνουν, πρόσθεσε η ίδια επιτροπή.

Οι νορβηγικές αρχές ανέστειλαν στις 11 Μαρτίου τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca κατά του covid-19, αφού μικρός αριθμός εμβολιασθέντων, κυρίως νεότερης ηλικίας, εμφάνισε θρομβοεμβολικά επεισόδια.


Στις 15 Απριλίου το Νορβηγικό Ινστιτούτο

 Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ότι το

 εμβόλιο της AstraZeneca θα πρέπει νά

 ...εγκαταλειφθεί εντελώς, όμως η κυβέρνηση ζήτησε να μελετηθεί περισσότερο, όπως και αυτό της Johnson & Johnson το οποίο ακόμη δεν έχει εγκριθεί στη χώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

https://www.naftemporiki.gr/story/1724174/norbigia-anastellontai-oi-emboliasmoi-me-astrazeneca-kai-Johnson-kai-Johnson

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!