Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Ώστε θέλετε νά σουβλίσετε αρνί;;; Είναι ....ρ α τ σ ι σ τ ι κ ό ! Σταματήστε τόν ....πλανήτη νά κατέβουμε!!!!

Κάθε πέρσι και καλύτερα...

Κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα κείμενο που έχει ως εξής:

«Φέτος το Πάσχα αντί να γυρνάμε το αρνί, θα γυρνάμε την μπατονέτα στην μύτη».

Αυτό γιατί οι «ειδικοί» συστήνουν να γίνεται self test πριν το τραπέζι της Λαμπρής.





Υπάρχουν όμως και χειρότερα…

Ρεπορτάζ του 'skynews' Αυστραλίας, αναφέρει τα εξής:

«Τα παιδιά μας τρομοκρατούνται για την κλιματική αλλαγή, τρομοκρατούνται για ζητήματα των LGBTIQ, τρομοκρατούνται για το χρώμα του δέρματός τους εάν είναι λευκά, ή αν είναι χριστιανοί ή ό,τι κι αν είναι, τρομοκρατούνται επίσης για το κρέας και για το τι τρώνε…».

Στην συνέχεια παραθέτουν βίντεο από μία νεαρή κοπέλα, η οποία λέει:

«Τώρα που οι μαύροι έχουν ξεπεράσει την δουλεία, ανέπτυξαν μια πλούσια κουλτούρα μπάρμπεκιου για να επανορθώσουν για την κρεατοφαγία που έχασαν.

Έτσι όταν πηγαίνετε στο κατάστημα και αγοράζετε ένα κομμάτι κρέατος όντας λευκοί, ενεργά στερείτε ένα κομμάτι κρέατος που θα μπορούσε να το απολαύσει ένας επιζών της προγονικής δουλείας».

Και σχολιάζουν οι δημοσιογράφοι:

«Οπότε, Rita και James, απλώς σκεφτείτε: Ανάβετε το παραδοσιακό μπάρμπεκιου προς τιμήν της ημέρας! ”Ωχ, όχι όχι. Συγκρατηθείτε. Είναι ρατσιστικό.”

Τα πάντα είναι ρατσιστικά, ακόμα και το μπάρμπεκιου».


Άρα, λοιπόν, με βάση αυτή την νοοτροπία «ρατσιστικό» είναι και το σούβλισμα αρνιού. Αυτά που ακούγονται είναι πρωτόγνωρα....



https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/thelete-na-soyvlisete-arni-einai-ratsi/

2 σχόλια:

  1. μωρ' δε πάνε να κουρεύονται. αυτές είναι υστερικές καταστάσεις.
    είναι και που τα αρνιά τους βρωμάνε τραγίλα (τουλάχιστον στην Ευρώπη), γιατί τρώνε φυράματα κι έχουν πολύ λίπος.
    κάτσε να φάνε ελληνικό κατσικάκι ή αρνάκι από χωριό και τα ξαναλέμε. έχω δει πολλούς μετανοημένους σε αυτό το θέμα. δεν είχαν σοβαρό πρόβλημα, απλά θέλανε τ' αρνάκι τους κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά που έχει κείμενο να διαβάσω, δεν βλέπω βλακείες βίντεο. Τρικυμία εν κρανίο. Όλα στο μπλέντερ και ότι βγει. Ο τηλεθεατής μετατρέπετε σε σκουπίδι ο ίδιος, από τα πολλά σκουπίδια που βλέπει στην τηλεόραση. Σαν το "είσαι ότι τρως".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!