Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Απόστολος Παύλος / Κινούμενα σχέδια ΙΔΑΝΙΚΑ γιά παιδιά, μικρά καί μεγάλα!

 





https://www.youtube.com/watch?v=z83Eg86KGfw&ab_channel=T-Art

Απόστολος Παύλος - Πορεία από τη Δαμασκό μέχρι την Ακρόπολη H πορεία του Αποστόλου Παύλου από τη Δαμασκό μέχρι την Ακρόπολη.

Μια μικρή απόπειρα να αναδειχθεί το μέγεθος και ο όγκος των κατορθωμάτων του Αποστόλου Παύλου αλλά και ο πόνος της προθυμίας του.

Τι ήταν αυτό που άγγιξε την καρδιά του και από το ένα άκρο πήγε στο άλλο; Ακούγοντας μια φωνή «Σαούλ Σαούλ γιατί με καταδιώκεις» έκανε την ερώτηση «Ποιος είσαι Κύριε;».

Έτσι άνοιξε την καρδιά του στη λαμπρότητα του φωτός εκείνου που τον οδήγησε να κατηχηθεί και να βαπτιστεί από τον Ανανία, να ζήσει ασκητικά πολλά χρόνια στην έρημο της Αραβίας και να ξεκινήσει τις περιοδείες του ανοίγοντας έτσι το δρόμο του Χριστιανισμού στην Ευρώπη.

Μέρος αυτού του δρόμου θα θέλαμε να είμαστε και εμείς... να γίνουμε το φως των ανθρώπων μοιάζοντας στον Απόστολο Παύλο που ζούσε μέσα στο Χριστό και ζούσε μέσα του ο Χριστός. Συντελεστές: Σκηνοθεσία, Animation: Θοδωρής Σαράφης (http://theosarafis.gr/) Μουσική: Χρήστος Μαραγκουδάκης (http://chrismaragoudakis.com/)

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!