Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Μας προετοιμάζουν γιά ΜΑΖΙΚΟ Α Π Ο Π Λ Η Θ Υ Σ Μ Ο ;;; ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 

16 Μαΐου 2021 Δείτε το άρθρο στο Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/47oc [1]

Πώς εισάγετε στην αγορά και εφαρμόζετε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που κανείς δεν θα ήθελε αν κατανοούσε τις πλήρεις προεκτάσεις του - μια αλλαγή τόσο τεράστια που όχι μόνο θα σήμαινε το τέλος του νομίσματος όπως το ξέρουμε, αλλά και μια συνολική αναθεώρηση της κυριαρχίας και των ατομικών δικαιωμάτων ;






Στη συνέντευξη που ακολουθεί, η οποία αποτελεί μέρος του ντοκιμαντέρ πλήρους διάρκειας "Planet Lockdown " [1] , ο Michael Yeadon, Ph.D., ερευνητής βιοεπιστημών και πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας της έρευνας για τις αλλεργίες και το αναπνευστικό σύστημα στην Pfizer, μοιράζεται τις απόψεις του σχετικά με την πανδημία COVID-19, τα "εμβόλια" COVID-19 που προωθούνται με ταχείς ρυθμούς, το ζήτημα των μεταλλαγμένων παραλλαγών του ιού και την ανάγκη για αναμνηστικά εμβόλια, καθώς και το πώς αυτή η κατασκευασμένη κρίση χρησιμοποιείται για να μας αφαιρέσει τις ατομικές μας ελευθερίες.

Δείτε τη συνέντευξη του Michael Yeadon, Ph.D. εδώ: https://tinyl.io/4824

 

Συναρμολογείτε τα κομμάτια ;

Ο Yeadon έχει πτυχίο βιοχημείας και τοξικολογίας και διδακτορικό δίπλωμα με βάση την έρευνα στην αναπνευστική φαρμακολογία. Έχει περάσει 32 χρόνια της καριέρας του εργαζόμενος σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και 10 χρόνια στον τομέα της βιοτεχνολογίας.

"Είμαι υπέρ όλων των τρόπων νέων ιατρικών θεραπειών, είτε πρόκειται για βιολογικά προϊόντα είτε για εμβόλια, μικρά μόρια, κρέμες, σπρέι, αλοιφές, οτιδήποτε, αλλά είμαι ένθερμα κατά των μη ασφαλών φαρμάκων ή των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται σε ακατάλληλο πλαίσιο", λέει ο Yeadon.

"Μερικά από τα πράγματα που θα πω δεν είναι ευνοϊκά για την τρέχουσα σοδειά εμβολίων που βασίζονται σε γονίδια και αυτό συμβαίνει [επειδή] χρησιμοποιούνται ακατάλληλα. Δεν νομίζω ότι έχουν επαρκές προφίλ ασφάλειας για να χρησιμοποιηθούν ως ένα είδος προφυλακτικού ευρέος φάσματος για τη δημόσια υγεία .

Μερικά πράγματα μου επέτρεψαν, νομίζω, να εντοπίσω τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Πρώτον, αγαπώ τη βιολογία από μικρός.

Συνεχίζω να μαθαίνω και να εφαρμόζω τη βιολογία ευρέως, είτε πρόκειται για φαρμακολογία, βιοχημεία, μοριακή βιολογία [ή] τοξικολογία. Έχω μια πολύ ευρεία θεμελίωση σε όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την επιστήμη της ζωής, όσον αφορά την υγεία και την ασθένεια.

[Δεύτερον], ένας από τους πρώην προϊσταμένους μου είπε ότι είχα μια αξιοσημείωτη δυνατότητα που ξεχώριζε από τα συνηθισμένα πράγματα που θα έπρεπε να κάνετε για να γίνετε αντιπρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος.

Είπε ότι ήμουν σε θέση να εντοπίζω μοτίβα σε αραιά δεδομένα νωρίτερα από τους συναδέλφους μου. Έτσι, όταν δεν υπήρχαν αρκετά δεδομένα για να κρίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι τι συνέβαινε, εγώ συχνά ήμουν σε θέση να το δω.

Μπορούσα να δω ένα μοτίβο να σχηματίζεται όταν δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες ... Σε αυτή την περίπτωση, μου επέτρεψε, αρκετά γρήγορα, να επεξεργαστώ ότι αυτά που μας έλεγαν για αυτόν τον ιό και για το τι έπρεπε να κάνουμε για να παραμείνουμε ασφαλείς, απλώς δεν ήταν αλήθεια".

Διαπράχθηκε μια Μαζική Απάτη

Ο Yeadon ξεκινά τονίζοντας τις "τεράστιες αλλαγές" που έγιναν στο Ηνωμένο Βασίλειο στην απόδοση των αιτιών θανάτου.

Εάν πεθάνετε εντός 28 ημερών από τη θετική εξέταση για SARS-CoV-2, υπολογίζεστε ως θάνατος από COVID-19, ανεξάρτητα από άλλες υποκείμενες παθήσεις.

Το ίδιο έγινε και στις ΗΠΑ, όπως σημειώνει ο Yeadon:

"Δεν είχαμε ποτέ κάτι τόσο παράλογο όσο ο κανόνας που χρησιμοποιείται τώρα. Δεν είναι απλώς θέμα διαφωνίας σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απλά πλήρης ανοησία".

Το κλείσιμο των επιχειρήσεων και ο εξαναγκασμός των υγιών ανθρώπων σε αυτοαπομόνωση δεν έχει επίσης κανένα νόημα. Ο Yeadon επισημαίνει ότι μόνο οι άνθρωποι που είναι άρρωστοι, που έχουν διακριτά συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης, αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των άλλων:

"Για να είσαι μια καλή, αποτελεσματική πηγή μόλυνσης, πρέπει να έχεις πολλούς ιούς. Και αν έχεις πολλούς ιούς που σου επιτίθενται, αντιστέκεσαι. Αυτή η διαδικασία παράγει συμπτώματα, αναπόφευκτα, όχι μόνο περιστασιακά. Πρέπει πάντα να συμβαίνει ...

Και αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι άνθρωποι που κυκλοφορούν στην κοινότητα, γιατί αν είσαι γεμάτος ιούς και έχεις συμπτώματα, είσαι και άρρωστος, και οι άρρωστοι άνθρωποι τείνουν να μένουν στο σπίτι ή στο κρεβάτι".

Η ασυμπτωματική εξάπλωση, η οποία δεν έχει καμία τεκμηριωμένη βάση, χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει τα λουκέτα (lockdowns), τα οποία επίσης δεν είχαν ποτέ καμία τεκμηριωμένη ή επιστημονική βάση.

Τα λουκέτα εφαρμόστηκαν για εντελώς άλλους λόγους, δηλαδή για να σας συνηθίσουν να εγκαταλείπετε τις ελευθερίες σας και τον κανονικό τρόπο ζωής σας, και για να σας κάνουν ψυχολογικά εξαρτημένους από μια εξωτερική πηγή που θα σας λέει πότε είναι εντάξει να κάνετε τι.

Είναι εκπαίδευση υπακοής και ένα εργαλείο για να πείσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό να συμφωνήσει με την εσκεμμένη αποδόμηση της παγκόσμιας οικονομίας και του παλιού τρόπου ζωής, δικαιολογώντας έτσι τη Μεγάλη Επανεκκίνηση, η οποία αφορά τη μεταβίβαση του παγκόσμιου πλούτου και των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας στην τεχνοκρατική ελίτ, και δίνοντάς της τη δύναμη να ελέγχει τα έθνη του κόσμου.

"Βασικά, όλα όσα σας έχει πει η κυβέρνησή σας για αυτόν τον ιό, όλα όσα πρέπει να κάνετε για να παραμείνετε ασφαλείς, είναι ένα ψέμα", λέει ο Yeadon.

"Κάθε μέρος του ... Κανένα από τα βασικά θέματα για τα οποία ακούτε να μιλούν - από την ασυμπτωματική μετάδοση μέχρι τα συμπληρωματικά εμβόλια [δηλαδή τα αναμνηστικά εμβόλια] - κανένα από αυτά τα πράγματα δεν υποστηρίζεται από την επιστήμη.

Κάθε κομμάτι επιλέγεται έξυπνα δίπλα σε κάτι που πιθανώς είναι αληθινό, αλλά είναι από μόνο του ένα ψέμα, και έχει οδηγήσει τους ανθρώπους εκεί που βρισκόμαστε τώρα. Συνήθως δεν χρησιμοποιώ τέτοιες φράσεις, αλλά νομίζω ότι βρισκόμαστε στις πύλες της κόλασης ... Όλα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο ...

Ο λόγος που σχολιάζω είναι επειδή πιστεύω ότι δεν αφορά μόνο τη ζωή μου. Το πιο σημαντικό, [είναι οι ζωές] των παιδιών και των εγγονών μου που κλέβονται ... από μια συστηματική διαδικασία φόβου και ελέγχου που θα κορυφωθεί, νομίζω, σε πολύ φρικτές στιγμές, και θέλω απεγνωσμένα να σας αφυπνίσω ...

Είμαστε μάλλον αρκετά συνηθισμένοι στο να λένε οι πολιτικοί περιστασιακά ασύστολα ψέματα, και κατά κάποιο τρόπο τους αφήνουμε, αλλά όταν σας λένε ψέματα για κάτι τεχνικό, κάτι που μπορείτε να ελέγξετε, και το κάνουν [με] πολλά, πολλά στοιχεία του όλου γεγονότος, τότε σας παρακαλώ, πρέπει να με πιστέψετε, [δεν] λένε την αλήθεια.

Και αν δεν λένε την αλήθεια, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι άλλο. Και είμαι εδώ για να σας πω ότι συμβαίνει κάτι πολύ, πολύ κακό. Αν δεν δώσετε προσοχή, σύντομα θα χάσετε κάθε πιθανότητα να κάνετε κάτι γι' αυτό".

Η επιστήμη έχει ανατραπεί επί τα χείρω

Ο Yeadon σημειώνει σωστά ότι όλα όσα γνωρίζαμε για την ιολογία και τις μολυσματικές ασθένειες έχουν ανατραπεί κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Καμία από τις συνήθεις αντιδράσεις που είναι γνωστές για την προστασία των ανθρώπων από μολυσματικές ασθένειες δεν ακολουθήθηκε. Κανονικά, οι άρρωστοι μπαίνουν σε καραντίνα για να περιοριστεί η μόλυνση.

Ο αποκλεισμός ολόκληρων κοινωνιών δεν έχει γίνει ποτέ και δεν έχει καμία βάση στην επιστήμη ή στην ιστορία του ελέγχου των επιδημιών. Ομοίως, η μαζική εξέταση ανθρώπων χωρίς συμπτώματα δεν έχει προηγούμενο. Απλώς δεν γίνεται, και για καλό λόγο. Είναι σπατάλη πόρων, διότι, όπως εξήγησε νωρίτερα ο Yeadon, γνωρίζουμε πώς εξαπλώνονται οι ιοί. Δεν είναι το πρώτο μας ροντέο. Έχουμε αντιμετωπίσει μολυσματικές επιδημίες στο παρελθόν.

Γνωρίζουμε πώς λειτουργούν οι ιοί στο σώμα. Όταν έχετε μια ενεργή λοίμωξη, αναπτύσσετε συμπτώματα καθώς το σώμα σας οργανώνει την άμυνά του. Χωρίς συμπτώματα, το ιικό σας φορτίο είναι πολύ χαμηλό για να αποτελέσει απειλή, είτε για εσάς είτε για τους άλλους. Ο μύθος για την ασυμπτωματική εξάπλωση ήταν μια τακτική φόβου.

Η ανοσία από τα Τ-κύτταρα είναι πολύ πιο Σημαντική από τα αντισώματα

Ο Yeadon συνεχίζει να επανεξετάζει πώς έχουμε παραπλανηθεί σχετικά με την ανοσία και πώς το σώμα σας καταπολεμά τους ιούς. Πιθανώς έχετε ακούσει ότι αυτό που σας δίνει ανοσία κατά του SARS-CoV-2 είναι τα ειδικά αντισώματα SARS-CoV-2.

Ολόκληρη η εκστρατεία εμβολιασμού βασίζεται στην υπόθεση ότι με την έγχυση ενός συνθετικού κομματιού του ιϊκού RNA στα κύτταρά σας, το σώμα σας θα αρχίσει να παράγει την πρωτεΐνη SARS-CoV-2 spike, σε απάντηση στην οποία το σώμα σας θα παράγει ειδικά αντισώματα που αναγνωρίζουν την πρωτεΐνη αυτή. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως χυμική ανοσία (humoral immunity).

Ωστόσο, ενώ τα αντισώματα είναι σημαντικά ιδίως σε βακτηριακές λοιμώξεις, τα αντισώματα δεν είναι το μόνο μέρος της ανοσίας σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ανοσία έναντι των ιών - σε αντίθεση με τα βακτήρια - στην πραγματικότητα δεν εξαρτάται από τα αντισώματα. Ο Yeadon εξηγεί:

"Οι ιοί είναι πραγματικά μικροσκοπικοί και η δουλειά τους είναι να μπουν όσο πιο γρήγορα μπορούν στο εσωτερικό των κυττάρων σας. Έτσι, προσδένονται σε έναν υποδοχέα στην επιφάνειά τους και εισέρχονται στο κύτταρό σας. Οπότε, βρίσκονται μέσα. Τα αντισώματα είναι μεγάλα μόρια και γενικά βρίσκονται έξω από τα κύτταρά σας.

Οπότε σκεφτείτε το αυτό για μια στιγμή. Τα αντισώματα και οι ιοί βρίσκονται σε διαφορετικά διαμερίσματα. Ο ιός είναι μέσα στο κύτταρο, τα αντισώματα έξω από το κύτταρο. Δεν λέω ότι τα αντισώματα δεν έχουν κανένα ρόλο, αλλά δεν είναι πραγματικά πολύ σημαντικά. Αυτό έχει αποδειχθεί. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στους οποίους έχει συμβεί ένα φυσικό πείραμα.

Έχουν ένα ελάττωμα και στην πραγματικότητα δεν παράγουν αντισώματα, αλλά είναι σε θέση να καταπολεμήσουν τον COVID-19, τον ιό SARS-CoV-2, αρκετά καλά. Ο τρόπος με τον οποίο το κάνουν αυτό είναι, ότι έχουν Τ-κυτταρική ανοσία, κυτταρική ανοσία. [Τα Τ-κύτταρα] είναι κύτταρα που είναι εκπαιδευμένα να ανιχνεύουν κύτταρα μολυσμένα από ιούς και να σκοτώνουν αυτά τα κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο αμύνεστε ενάντια σε έναν ιό.

Έτσι, όλες αυτές οι αναφορές για τα επίπεδα αντισωμάτων, είναι απλά ανοησίες. Δεν είναι ένα καλό κριτήριο για το αν έχετε ανοσία ή όχι. Δίνει αποδείξεις ότι έχετε μολυνθεί, αλλά η διατήρησή τους δεν είναι σημαντική ως προς το αν έχετε ανοσία ...

Το γνωρίζουμε αυτό εδώ και δεκαετίες. Γνωρίζουμε για τα Τ-κύτταρα εδώ και δεκαετίες. Ήταν ξεκάθαρα στα βιβλία των προπτυχιακών μου σπουδών. Και γνωρίζαμε για τη σημασία τους στην άμυνα κατά των ιών του αναπνευστικού συστήματος από τη δεκαετία του 1970, σίγουρα από τη δεκαετία του 1980. Επομένως, μην πιστεύετε τίποτα όταν σας υποδεικνύουν ότι ο ρόλος τους είναι αβέβαιος. Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι είναι απολύτως κεντρικής σημασίας".

Τα αντισώματα ΔΕΝ είναι η απάντηση στις μεταλλάξεις

Ο κεντρικός ρόλος της ανοσίας των Τ-κυττάρων, ή της κυτταρικής ανοσίας, γίνεται ιδιαίτερα σημαντικός όταν συζητάμε την απειλή των μεταλλάξεων, των μεταλλαγμένων μορφών του SARS-CoV-2. Όπως αναφέρθηκε, το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι ένα πολύπλευρο σύστημα που επιτρέπει στο σώμα σας να αναπτύσσει άμυνες ενάντια σε όλα τα είδη των απειλών. Τα παράσιτα, οι μύκητες, τα βακτήρια και οι ιοί είναι οι κύριες κατηγορίες απειλών.

Καθένα από αυτά εισβάλλει και σας απειλεί με εντελώς διαφορετικούς τρόπους και το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει τρόπους αντιμετώπισης όλων αυτών, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μηχανισμών.

"Έχετε τέσσερις ή πέντε διαφορετικούς βραχίονες του ανοσοποιητικού συστήματος: έμφυτη ανοσία, βλεννογόνο, αντισώματα, Τ-κύτταρα και συμπληρωματικά [συστήματα]", λέει ο Yeadon.

"Υπάρχουν όλα αυτά τα διαφορετικά θαυμάσια συστήματα που έχουν ενσωματωθεί, το ένα με το άλλο, επειδή πρέπει να σας υπερασπιστεί ενάντια σε όλα τα είδη των διαφορετικών απειλών στο περιβάλλον. Αυτό που σας λέω είναι ότι η έμφαση στα αντισώματα όσον αφορά τις αναπνευστικές ιογενείς λοιμώξεις είναι λανθασμένη, και μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό πολύ εύκολα κάνοντας λίγη έρευνα".

Στην ουσία, αυτό που λέει ο Yeadon είναι ότι το αν θα είστε ευάλωτοι σε μεταλλάξεις έχει πολύ λίγη σχέση με το αν έχετε ή όχι αντισώματα κατά του SARS-CoV-2, επειδή τα αντισώματα δεν είναι η πρωταρχική σας άμυνα κατά των ιών. Τα Τ-κύτταρά σας είναι αυτά που κάνουν τη βαριά δουλειά.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι το να κάνετε αναμνηστικά εμβόλια για διάφορες μεταλλάξεις δεν πρόκειται να σας βοηθήσει. Δεν θα λύσει το πρόβλημα, επειδή αυτά τα εμβόλια δεν ενισχύουν την Τ-κυτταρική σας ανοσία.

Επανεξετάστε προσεκτικά την ανάγκη για αναμνηστικά εμβόλια

Από όλα τα ψέματα που μας είπαν τον τελευταίο χρόνο, αυτά που ανησυχούν και φοβίζουν περισσότερο τον Yeadon είναι τα ψέματα σχετικά με τις μεταλλάξεις του ιού και τα αναμνηστικά εμβόλια. Στην πραγματικότητα, πιστεύει ότι το να μην πιστεύετε σε αυτά τα ψέματα μπορεί να είναι το κλειδί για την ίδια την επιβίωσή σας, και να γιατί:

"Είναι απολύτως φυσιολογικό για τους ιούς RNA όπως ο SARS-CoV-2, όταν αναπαράγεται, να κάνουν τυπογραφικά λάθη. Διαθέτει ένα πολύ καλό σύστημα ανίχνευσης και διόρθωσης λαθών, ώστε να μην κάνει πάρα πολλά τυπογραφικά λάθη, αλλά κάνει κάποια, και αυτά ονομάζονται " μεταλλάξεις ".

Είναι πραγματικά σημαντικό να γνωρίζετε ότι αν βρείτε την παραλλαγή που διαφέρει περισσότερο από την αλληλουχία που εντοπίστηκε στο Wuhan, αυτή η παραλλαγή ... διαφέρει μόνο 0,3% από την αρχική αλληλουχία.

Θα το πω αλλιώς. Αν βρείτε την πιο διαφορετική μετάλλαξη, είναι 99,7% πανομοιότυπη με την αρχική, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ... ότι αυτό το ποσό διαφοράς είναι απολύτως ΑΔΥΝΑΤΟ να είναι σε θέση να σας παρουσιαστεί ως διαφορετικός ιός".

Εξηγεί πώς, νωρίτερα στην πανδημία, οι επιστήμονες έλαβαν αίμα από ασθενείς που είχαν νοσήσει από τον ιό SARS πριν από 17 ή 18 χρόνια. Ο ιός SARS-CoV-1, υπεύθυνος για εκείνο το ξέσπασμα του SARS, είναι κατά 80% παρόμοιος με τον ιό SARS-CoV-2.

Ήθελαν να μάθουν αν το ανοσοποιητικό σύστημα αυτών των ασθενών θα ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον SARS-CoV-2. Το έκαναν. Είχαν ακόμα Τ-κύτταρα μνήμης κατά του SARS-CoV-1, και τα κύτταρα αυτά αναγνώρισαν επίσης τον SARS-CoV-2, παρά το γεγονός ότι ήταν μόνο 80% παρόμοια.

Τώρα, αν μια διαφορά 20% δεν ήταν αρκετή για να παρακάμψει το ανοσοποιητικό σύστημα αυτών των ασθενών, γιατί θα πρέπει να ανησυχείτε για μια μετάλλαξη που είναι το πολύ 0,3% διαφορετική από τον αρχικό SARS-CoV-2;

"Όταν οι επιστήμονες της κυβέρνησής σας σας λένε ότι μια μετάλλαξη που διαφέρει κατά 0,3% από τον SARS-CoV-2 μπορεί να μεταμφιεστεί σε νέο ιό και να αποτελέσει απειλή για την υγεία σας, θα πρέπει να ξέρετε, και σας το λέω, ότι λένε ψέματα", λέει ο Yeadon.

"Αν λένε ψέματα, και λένε, γιατί η φαρμακοβιομηχανία κατασκευάζει συμπληρωματικά [αναμνηστικά] εμβόλια; Θα έπρεπε να είστε τρομοκρατημένοι σε αυτό το σημείο, όπως και εγώ, διότι δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανή δικαιολογία για την κατασκευή τους.

"Και οι παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων έχουν πει: "Επειδή είναι αρκετά παρόμοια με τα αρχικά εμβόλια ... δεν θα τους ζητήσουμε να κάνουν καμία μελέτη κλινικής ασφάλειας".

Είμαστε μάρτυρες μιας Ατζέντας Μαζικού Αποπληθυσμού σε εξέλιξη ;

Ο Yeadon τονίζει ότι οι μεταλλάξεις απλώς δεν είναι αρκετά διαφορετικές ώστε να αποτελούν απειλή, γι' αυτό και δεν χρειάζεστε τώρα, και δεν θα χρειαστείτε στο μέλλον, ένα ή περισσότερα αναμνηστικά εμβόλια.

Ωστόσο, ήδη παρασκευάζονται, και οι ρυθμιστικές αρχές τους δίνουν συγχωροχάρτι όταν πρόκειται για μελέτες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

"Με φοβίζει πολύ αυτό. Δεν υπάρχει καμία πιθανή καλοήθης ερμηνεία αυτού του γεγονότος", λέει ο Yeadon.

"Πιστεύω ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για να βλάψουν την υγεία σας και ενδεχομένως να σας σκοτώσουν. Σοβαρά τώρα. Δεν μπορώ να δω άλλη λογική ερμηνεία εκτός από μια σοβαρή προσπάθεια μαζικού αποπληθυσμού.

Αυτό θα παρέχει τα εργαλεία για να το κάνει, και αληθοφανή άρνηση. Θα δημιουργήσουν μια άλλη ιστορία για κάποιου είδους βιολογική απειλή και θα παραταχθείτε στην ουρά για να πάρετε τα συμπληρωματικά σας εμβόλια, και λίγους μήνες ή ένα χρόνο αργότερα, θα πεθάνετε από κάποιο περίεργο ανεξήγητο σύνδρομο. Και δεν θα είναι σε θέση να το συνδέσουν με τα εμβόλια.

Αυτή είναι η πεποίθησή μου - ότι σας λένε ψέματα σχετικά με τις παραλλαγές, ώστε να μπορούν να κάνουν επιζήμια συμπληρωματικά εμβόλια που δεν χρειάζεστε καθόλου. Πιστεύω ότι θα χρησιμοποιηθούν για κακόβουλους σκοπούς.

Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που τραυματίζονται και σκοτώνονται από τον [SARS-CoV-2] είναι μόνο άνθρωποι που είναι ηλικιωμένοι ή άρρωστοι, συνήθως και τα δύο, οπότε μιλάμε για λιγότερο από το 0,1% [του πληθυσμού].

Δεδομένου ότι ο ιός αυτός αντιπροσωπεύει, στη χειρότερη περίπτωση, ελαφρώς μεγαλύτερο κίνδυνο για τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς από ό,τι η γρίπη, και μικρότερο κίνδυνο [από τη γρίπη] για σχεδόν όλους τους άλλους ... δεν ήταν ποτέ απαραίτητο να έχουμε κάνει κάτι. Δεν χρειαζόταν να κάνουμε τίποτα. [Δεν χρειαζόμασταν] λουκέτα, μάσκες, μαζικά τεστ, εμβόλια.

Υπάρχουν πολλαπλά θεραπευτικά φάρμακα που είναι τουλάχιστον εξίσου αποτελεσματικά με τα εμβόλια. Είναι ήδη διαθέσιμα και φθηνά. Τα εισπνεόμενα κορτικοστεροειδή που χρησιμοποιούνται στο άσθμα μείωσαν τη συμπτωματολογία κατά 90% περίπου.

Ένα φάρμακο χωρίς πατέντα που ονομάζεται ιβερμεκτίνη, ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα στον κόσμο, είναι επίσης σε θέση να μειώσει τα συμπτώματα σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου, συμπεριλαμβανομένης της θνησιμότητας κατά περίπου 90%. Επομένως, δεν χρειάζεστε εμβόλια και δεν χρειάζεστε καθόλου τα μέτρα που έχουν επιβληθεί".

Βασικές ανησυχίες για την ασφάλεια των "εμβολίων" MRNA

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Yeadon κατέθεσε αίτηση [2] με την οποία ζητούσε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής να σταματήσει τις κλινικές δοκιμές φάσης [3] του εμβολίου mRNA της Pfizer έως ότου αναδιαρθρωθούν ώστε να αντιμετωπιστούν κρίσιμες ανησυχίες για την ασφάλεια.

Φυσικά, οι δοκιμές αυτές δεν σταμάτησαν. Οι τέσσερις βασικές ανησυχίες για την ασφάλεια που προσδιόρισε ο Yeadon στην αναφορά του [3] ήταν οι εξής:

  1. Το ενδεχόμενο σχηματισμού μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική ανοσολογική αντίδραση (που αναφέρεται ως παράδοξη ανοσοενίσχυση ή ανοσοενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα) όταν το άτομο εκτεθεί στον πραγματικό "άγριο" ιό μετά τον εμβολιασμό.

Η εξαρτώμενη από τα αντισώματα ενίσχυση έχει επανειλημμένα καταδειχθεί σε δοκιμές εμβολίων κατά του κορονοϊού σε ζώα. [4]

Ενώ τα ζώα ανέχθηκαν αρχικά καλά το εμβόλιο και είχαν ισχυρές ανοσολογικές αποκρίσεις, αργότερα αρρώστησαν σοβαρά ή πέθαναν όταν μολύνθηκαν με τον άγριο ιό.

Με απλά λόγια, το εμβόλιο αύξησε την ευαισθησία τους στον ιό και τα έκανε πιο πιθανό να πεθάνουν από τη μόλυνση.

  1. Το εμβόλιο mRNA της Pfizer περιέχει πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) και μελέτες έχουν δείξει ότι το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα κατά αυτής της ουσίας. Αυτό υποδηλώνει ότι το PEG μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρες αλλεργικές αντιδράσεις σε πολλούς που λαμβάνουν το εμβόλιο.

Πράγματι, μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του εμβολίου, άρχισαν να καταφθάνουν αναφορές για ανθρώπους που παρουσίασαν απειλητικές για τη ζωή τους αναφυλακτικές αντιδράσεις, [5] με αποτέλεσμα να υπάρξουν προειδοποιήσεις ότι τα άτομα με γνωστές αλλεργίες δεν πρέπει να λαμβάνουν το εμβόλιο της Pfizer. [6]

Έκτοτε, αναφυλακτικές αντιδράσεις έχουν αναφερθεί και από τους λήπτες του εμβολίου Moderna mRNA. [7]

  1. Το εμβόλιο mRNA ενεργοποιεί τον οργανισμό σας να παράγει αντισώματα κατά της πρωτεΐνης spike του SARS-CoV-2, και οι πρωτεΐνες spike με τη σειρά τους περιέχουν συγκυτίνη-ομόλογες πρωτεΐνες που είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα.

Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα μιας γυναίκας αρχίσει να αντιδρά κατά της συγκυτίνης-1, τότε υπάρχει η πιθανότητα να καταστεί υπογόνιμη.

Αυτό είναι ένα ζήτημα που καμία από τις μελέτες εμβολίων δεν εξετάζει συγκεκριμένα. Ο μαζικός εμβολιασμός γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας κατά του COVID-19 θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει την καταστροφική συνέπεια της πρόκλησης μαζικής υπογονιμότητας, εάν το εμβόλιο προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1.

  1. Οι μελέτες είναι πολύ σύντομης διάρκειας για να επιτρέψουν μια ρεαλιστική εκτίμηση των παρενεργειών. Ανάλογα με το ποιες θα είναι τελικά αυτές οι επιπτώσεις, εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να εκτεθούν σε απαράδεκτο κίνδυνο με αντάλλαγμα ένα πολύ μικρό όφελος.

Η ελευθερία της υγείας υπονομεύεται στο όνομα της «έκτακτης ανάγκης»

Ακόμα πιο θεμελιώδες από οποιαδήποτε συγκεκριμένη ανησυχία για την ασφάλεια είναι το γεγονός ότι μια εκστρατεία εμβολιασμού αυτού του μεγέθους, που χρησιμοποιεί μια εντελώς νέα τεχνολογία, δημιουργεί ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο για τη δημόσια υγεία.

Δημιουργώντας περιττό πανικό, πολλοί είναι πλέον πρόθυμοι να απαρνηθούν κάθε είδους ελευθερία στο όνομα της αντιμετώπισης μιας παγκόσμιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την υγεία.

Μία από αυτές τις βασικές ελευθερίες είναι το δικαίωμά σας να αρνηθείτε μια πειραματική ιατρική διαδικασία. Η ελευθερία αυτή αναγνωρίστηκε στον Κώδικα της Νυρεμβέργης του 19478 και κατοχυρώθηκε στο Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα, το οποίο ορίζει ότι "κανένας δεν πρέπει να υποβάλλεται χωρίς την ελεύθερη συγκατάθεσή του σε ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα " [9].

Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι οι κλινικές δοκιμές εμβολίων απέχουν ακόμη δύο χρόνια από την ολοκλήρωσή τους, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο συζητούν να καταστήσουν αυτούς τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς ή να εκβιάσουν τους ανθρώπους να τους κάνουν παρά τη θέλησή τους, ενθαρρύνοντας τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να περιορίσουν την πρόσβαση μόνο σε εμβολιασμένους.

Όπως σημειώνει ο Yeadon και πολλοί άλλοι, η εφαρμογή των διαβατηρίων εμβολίων δεν έχει καμία σχέση με την προστασία της δημόσιας υγείας και έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός μηχανισμού επιτήρησης, παρακολούθησης και ελέγχου που μπορεί εύκολα να επεκταθεί σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής, ελέγχοντας έτσι κάθε σας κίνηση.

"[Τα διαβατήρια εμβολίων] δεν απαιτούνται καθόλου", λέει ο Yeadon.

"Αυτό που παρέχουν, όμως, είναι ο πλήρης έλεγχος των κινήσεών σας σε όποιον ελέγχει τη βάση δεδομένων με την οποία συνδέεται η κατάσταση του εμβολιασμού σας. Ελπίζω να το αντιληφθείτε αυτό, διότι αυτό δεν είναι προαιρετικό.

Αυτό είναι που πρόκειται να καταλάβει τη ζωή σας με τρόπο που ο Τζορτζ Όργουελ στο '1984' ούτε καν ονειρευόταν. Φανταστείτε ότι έχετε εμβολιαστεί και σας έχει απονεμηθεί ένα διαβατήριο εμβολίου σε μια εφαρμογή.

Θα είναι η πρώτη βάση δεδομένων στον κόσμο που θα περιέχει το όνομά σας, μια μοναδική ψηφιακή ταυτότητα με την ίδια μορφή που έχουν απολύτως όλοι οι άλλοι στον πλανήτη στην ίδια βάση δεδομένων.

Θα έχει κάτι σαν μια επεξεργάσιμη σημαία σχετική με την υγεία που θα λέει [αν] έχετε εμβολιαστεί. Αν δεν έχετε εμβολιαστεί, ο αλγόριθμος που το διέπει αυτό υπολογίζει τι μπορείτε να κάνετε ... Αυτό είναι που θα ελέγχει την υπόλοιπη ζωή σας μέχρι να πεθάνετε".

Το διαβατήριο εμβολίων είναι ένα εισιτήριο για την Τυραννία, ή ακόμα χειρότερα

Πράγματι, έχω γράψει αρκετά άρθρα που περιγράφουν λεπτομερώς πώς η παρακολούθηση της κατάστασης εμβολιασμού θα εγκαινιάσει έναν μηχανισμό επιτήρησης μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο έχουμε βιώσει στο παρελθόν.

Το προηγούμενο που δημιουργείται αυτή τη στιγμή είναι αυτό που, στο μέλλον, θα δώσει στις υγειονομικές αρχές το "δικαίωμα" να μας επιβάλλουν οποιοδήποτε αριθμό πειραματικών φαρμάκων, εμβολίων και τεχνολογιών στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Εάν δεν υποστηριχθεί τώρα το δικαίωμα άρνησης μιας πειραματικής ιατρικής διαδικασίας, ολόκληρος ο πληθυσμός της γης θα είναι διαθέσιμος για πειραματισμό χωρίς δικαίωμα ένστασης.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αυτό το αρχικό σύστημα παρακολούθησης εμβολίων θα συνδεθεί τελικά με άλλα ψηφιακά συστήματα, όπως όλα τα άλλα ιατρικά αρχεία, η βιομετρική ταυτότητα και ένα πλήρως ψηφιακό τραπεζικό σύστημα.

Η εφαρμογή ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης με βάση τη Google, παρόμοιο με αυτό που εφαρμόστηκε στην Κίνα το 2018, είναι επίσης πολύ πιθανή. Στο πλαίσιο ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης, απονέμονται ή αφαιρούνται πόντοι για ορισμένους τύπους συμπεριφοράς.

Όταν η βαθμολογία σας πέφτει κάτω από ένα συγκεκριμένο σημείο, επιβάλλεται τιμωρία με τη μορφή ταξιδιωτικών περιορισμών ή αδυναμίας λήψης δανείου, για παράδειγμα.

"Μην επιτρέψετε να τεθεί σε ισχύ το σύστημά τους", λέει ο Yeadon. "Θα χρησιμοποιηθεί για να σας εξαναγκάσει. Πιστεύω ότι αν επιτρέψετε να τεθεί σε ισχύ ένα διαβατήριο εμβολίων, θα σας στείλει μια μέρα ένα μήνυμα και θα σας συμβουλεύσει να πάτε στο ιατρικό κέντρο για να κάνετε το συμπληρωματικό σας εμβόλιο.

Αν επιλέξεις να μην κάνεις το εμβόλιο, η ισχύς του διαβατηρίου σου θα λήξει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να μπεις σε κάποιο κατάστημα. Ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τραπεζική σας κάρτα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να θέσει έναν κανόνα που να λέει: "Μετά από μια συγκεκριμένη ημερομηνία, προτού μπορέσει να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα, πρέπει να [επικυρωθεί] ένα διαβατήριο εμβολίου.

Είμαι απόλυτα τρομοκρατημένος ότι ο συνδυασμός των διαβατηρίων εμβολίων και των συμπληρωματικών εμβολίων θα οδηγήσει σε μαζικό αποπληθυσμό, σε σκόπιμη εκτέλεση, ενδεχομένως δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Μπορείτε να το σταματήσετε μόλις ακούσετε τι λέω. Ακόμα και αν σας αρέσει η ιδέα των διαβατηρίων εμβολίων, βάλτε το πράγμα σε εφαρμογή χρησιμοποιώντας γραπτά αρχεία ή κάτι τέτοιο ... αλλά μην επιτρέψετε να είναι σε μια διαλειτουργική παγκόσμια βάση δεδομένων σταθερού σχήματος, γιατί αυτό θα είναι το τέλος των ανθρώπινων ελευθεριών. Και απλά δεν βλέπω κανέναν τρόπο να ανακάμψουμε από αυτό".

Από τον Dr. Joseph Mercola, συγγραφέα του βιβλίου "Η αλήθεια για τον COVID-19", όπου ερευνά την προέλευση αυτού του ιού και πώς η ελίτ τον χρησιμοποιεί για να διαβρώσει σιγά-σιγά την προσωπική σας ελευθερία και ελευθερία. Θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να προστατευτείτε από αυτή την ασθένεια και τι μπορείτε να κάνετε για να αντισταθείτε στους τεχνοκρατικούς επικυρίαρχους.

Παραπομπές:

Δικτυογραφία:

1.-- Are We Being Set Up for Mass Depopulation?

https://humansarefree.com/2021/05/mass-depopulation.html

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/05/16-2021-humans-are-free-httpstinyl.html

3 σχόλια:

  1. The VACCINE DEEP STATE is spreading spike protein particles in acts of terrorism to perpetuate the plandemic

    https://www.naturalnews.com/2021-05-20-vaccine-deep-state-is-spreading-spike-protein-particles-in-acts-of-terrorism.html

    (2 βίντεο) βιοτρομοκρατία: το βαθύ κράτος διασπείρει τα σωματίδια πρωτεϊνών ακίδων, ώστε να διαιωνίσει την πανδημία.
    οι πρωτεΐνες ακίδες μπορούν να μεταφερθούν με drones και να απελευθερωθούν στην ατμόσφαιρα ως αερολύματα πάνω από πόλεις, να μολύνουν το νερό και τις καλλιέργειες ή να διοχετευθούν μέσα από το σύστημα εξαερισμού κλειστών χώρων, όπου συχνάζει πλήθος ανθρώπων, όπως μετρό, νοσοκομεία, σιδηροδρομικοί σταθμοί, θέατρα, εμπορικά κέντρα κλπ.

    ακούστε τί λέει στην αρχή για το πως διασπείρουν τις πρωτεΐνες ακίδες μέσα από το σύστημα εξαερισμού σε νοσοκομεία και γηροκομεία στην Αμερική, εξηγώντας το λόγο που το προσωπικό φορά ειδικό εξοπλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επείγον – Το Κονέκτικατ δημοσιεύει συστατικά του εμβολίου Moderna του Μ. Γκέιτς: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΟ το SM-102. “Όχι για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρήση”.

    ......
    Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η Cayman Chemical Company κατά την κατάθεσή της στην Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA), αυτή η χημική ουσία προκαλεί «Οξεία τοξικότητα» και είναι «θανατηφόρα» όταν είναι «σε επαφή με το δέρμα.»

    Στην ίδια κατάθεση OSHA, ο κατασκευαστής δηλώνει ότι το SM-102 «Προκαλεί βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα, τα νεφρά, το ήπαρ και το αναπνευστικό σύστημα λόγω παρατεταμένης ή επαναλαμβανόμενης έκθεσης».

    Αυτό φαίνεται να είναι αυτό που εγχέουν στα χέρια των ανθρώπων όταν κάνουν το εμβόλιο Moderna. ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    -----
    http://greeknewsondemand.com/2021/05/19/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b3%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%85%cf%83/?fbclid=IwAR1UedqWcl8UgXk1LIt6BC4bdFLmIzGyUnhGjDEAVYoqkaTL_hTPHvsa630
    ----
    https://banned.video/watch?id=60a524572dc8c73727232894
    ----
    SM-102
    Μετάφραση από αγγλικά-Το SM-102 είναι ένα ιονίζον αμινο λιπίδιο που έχει χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα λιπίδια στο σχηματισμό νανοσωματιδίων λιπιδίων. Η χορήγηση mRNA λουσιφεράσης σε νανοσωματίδια λιπιδίων που περιέχουν SM-102 προκαλεί έκφραση ηπατικής λουσιφεράσης σε ποντίκια.

    ...
    ΚΑΛΟ ΜΠΟΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ......

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nurnberg 2021: 1.000 de avocați și 10.000 de medici au intentat un proces pentru încalcările codului de la Nurnberg.

    Νυρεμβέργη 2021: 1.000 δικηγόροι και 10.000 γιατροί έχουν καταθέσει αγωγή για παραβιάσεις κώδικα στη Νυρεμβέργη.
    .
    Ξεκινά της 3ης Ιουλίου 2021
    .

    17 Μαΐου 2021
    https://www.incorectpolitic.com/nurnberg-2021-1-000-de-avocati-si-10-000-de-medici-au-intentat-un-proces-pentru-incalcarile-codului-de-la-nurnberg/
    ---------------------------------

    https://tgnews.gr/%cf%80-%ce%bf-%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-c-d-c-%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%cf%85%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b7%cf%82-2021-%ce%b3/

    Π.Ο.Υ. και C.D.C.: Η Νέα Δίκη της Νυρεμβέργης 2021 για Εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας από Ομάδα 1000 Δικηγόρων με Επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fuellmich + Η Φόρμα Υποβολής για Αδίκημα που Τελέστηκε σε Εσάς.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!