Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Μ Α Τ Ω Σ Ε ! Καταλαβαίνουμε ;

 

Ηρεμία πρίν τήν  κ α τ α ι γ ί δ α, η οποία θα ξεσπάσει μέσα στις επόμενες  5 - 6  ημέρες

 
Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Ντόνετσκ (εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας) μεταφέρθηκε στο Ανδρικό Μοναστήρι του Ζαντόνσκ, με το πρόσωπό της να πέφτει συνεχώς αίμα στα ρούχα της. 

Η θαυματουργή εικόνα της Μητέρας του Θεού είναι γεμάτη αίμα που έχει διεισδύσει στο προστατευτικό γυαλί.

Παναγία, να προσέχεις τους ανθρώπους, υπεράσπισέ μας κάτω από την αγιότητά σου!

Ηρεμία πριν την καταιγίδα,η οποία θα ξεσπάσει μέσα στις επόμενες 5-6 ημέρες. Η απελευθέρωση της Νέας Ρωσίας θα ξεκινήσει με την ανάπτυξη της πλήρους ισχύος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων ανατολικά του Δνείπερου.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ,  Ε Δ Ω :

https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/04/5-6.html

5 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ για την συγκλονιστική ανάρτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόταση ενόψει Σαββάτου του Λαζάρου, Κυριακής των Βαΐων και Μεγάλης Εβδομάδας.

    Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Πλεύρη πως τις προσεχείς Άγιες ημέρες θα συνεχίσουμε να φοράμε ΦΙΜΩΤΡΑ εντός των Ιερών Ναών και του Εορτασμού της Αναστάσεως του Υιού του Ανθρώπου και αφού είναι τόσο ευδιάκριτες οι προθέσεις του κυνοβουλείου και η αλαλία των "ταγών" της (Αν)Ιερης Διαρκής Συνόδου συνέπεια του πακτωλού των εκατομμυρίων που έλαβαν για να βγάλουν τον "σκασμό", έχω την εξής πρόταση ενόψει του υπολοίπου της Σαρακοστής :

    1) Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΕΡΙΑ από κηροπλαστεία και όχι αυτών των εκκλησιών από παράγωγα πετρελαίου. Δεν τους αφήνουμε χρήματα στα παγκάρια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το σύνολο των χειρισμών και αποφάσεων τους στα χρόνια του νέου διωγμού των Ορθοδόξων Χριστιανών. Ανάβουμε τα κεριά μας κανονικά. Αφού μόνο τα χρήματα υπολογίζουν η πλειοψηφία εξ αυτών, μπορούν να δώσουν μέρος του μισθού τους για να συνεχίσουν να διατηρούν τους Ιερούς Ναούς ανοιχτούς ή μέρος των εκατομμυρίων που έλαβαν για να σιωπήσουν !

    2) Όσοι "ιερείς" δεν μας επιτρέπουν να είμαστε εντός Ιερού Ναού ΔΙΧΩΣ ΦΙΜΩΤΡΟ, είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ και ΠΕΡΙΞ του Ιερού Ναού, δίχως ομιλίες, τηλέφωνα, φρου - φρου και αρώματα. Ταπεινά, ψέλνοντας, όπως ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ως γνήσιοι και συνειδητοποιημένοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Εμείς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πως ΕΝΤΟΣ του Ιερού Ναού, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ είναι ο ΚΥΡΙΟΣ και όχι κομμάτια πανιά !

    3) Η παραπάνω κίνηση μπορεί να ερμηνευτεί και ως απάντηση του λαού ως προς της μεθοδεύσεις του κλήρου και τον αρραβώνα του τελευταίου με τον Οικουμενισμό, πάντοτε εκτός ολίγων και λαμπρών εξαιρέσεων. Εφόσον δεν αντιδράτε, εσείς οι "ιερείς", στον εναγκαλισμό με τον πάπα και δεν άρετε τις αποφάσεις της ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου, εμείς συστρατευόμαστε με τον Κύριο και Δημιουργό, τους προγόνους και Άγιους Πατέρες της αιματοβαμμένης Ορθοδοξίας μας και όχι με τις Mercedes, τους χρυσούς Σταυρούς και την dolce vita !

    4) Κατακλύζουμε τους Ιερούς Ναούς, είτε εντός είτε εκτός, και δίνουμε βροντερό ΠΑΡΩΝ στις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

    5) ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ και να ΕΥΦΡΑΝΘΟΥΜΕ με τους Ουρανούς το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Υιού του Ανθρώπου. Δίνουμε ΑΠΑΝΤΗΣΗ και στον Ουρανό και στην Γη. Μήπως και μας λυπηθεί τους αμετανόητους και έρθει το κακό λιγότερο.

    6) Αν το αγωνιστικό φρόνημα παραμείνει ΥΨΗΛΟ και ΑΚΜΑΙΟ, συνεχίζουμε την ίδια τακτική μέχρι να καταλάβουν πως και τα πρόβατα βγάζουν κέρατα και είναι ΙΚΑΝΑ να διώξουν ΜΑΚΡΥΑ τους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ γνωρίζοντας πως ο ΕΝΑΣ και ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΙΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ !


    Νυν υπέρ πάντων αγών,

    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γεώργιε, τό κείμενό σου είναι εξαιρετικό καί κυρίως ε ύ σ τ ο χ ο !
      Οπότε θά τό αναρτήσουμε αυτοτελώς, ώστε νά τό διαβάσουν όσοι περισσότεροι γίνεται Ορθόδξοι Χριστιανοί, μήπως καί τούς "αγγίξει" β α θ ύ τ ε ρ α....
      ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ γιά όλους τούς Έλληνες καί πάντα μέ υγεία!

      Διαγραφή
    2. Μακάρι εν Χριστώ αδερφέ μου Ιωάννη, μακάρι !

      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και ανταποδίδω με θέρμη σε εσένα, την οικογένεια σου, τους συναγωνιστές της "Οδύσσειας TV", στους Εθνικούς Φύλακες και σε όλους τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς απανταχού της Γης.

      Είθε η Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να φέρει Φώτιση και Ευλογία σε όλους τους υπόλοιπους εν υπνώσει αδερφούς μας, όλων των δογμάτων και όλων των "δοξασιών" και να αποκαλύψει την Αλήθεια Του όπως και σε εμάς.

      Νυν υπέρ πάντων αγών,

      Γεώργιος ο Μακεδών


      ΥΓ Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου κάνατε.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!