Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΜΟΝΟ Π ρ ω τ ο φ α ν έ ς ; Ο Μητρ. Δωδώνης Χρυσόστομος, περνά α δ ι ά φ ο ρ α από τούς υγειονομικούς απεργούς ΠΕΙΝΑΣ καί τούς μιλά γιά υποχρεωτικό εμβολιασμό!!!! ( Ξέρετε ότι τό επώνυμό του είναι ...'Συνετός' ; )

 

Δείτε τό  'βίντεο' έξω από τό Υπουργείο Υγείας...





Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στο Υπουργείο Υγείας όταν κατά την έξοδό του ο Μητροπολίτης Δωδώνηςόχι απλά πέρασε με αδιαφορία δίπλα από τους απεργούς πείνας, αλλά και πρίν χτυπήσει υγειονομικό μέ τήν πόρτα του αυτοκινήτου του, απαντούσε, μέ μία δόση  ε ι ρ ω ν ε ί α ς, στίς ερωτήσεις των υγειονομικών “κάντε το εμβόλιο”!


Συνολικά πέντε υγειονομικοί είναι απεργοί πείνας εδώ και 23 ημέρες έξω από το Υπουργείο, ενώ σταθερά στο σημείο βρίσκονται επί 55 ημέρες και διαμαρτύρονται πολλοί συνάδελφοί τους, οι οποίοι συναλλάσσονται σε βάρδιες.

Σε σχετική δήλωση του δικτύου υγειονομικών 37 νοσοκομείων και δομών υγείας και του ΕΚΑΒ Αθήνας πριν λίγες ημέρες εξηγούσαν τους λόγους της διαμαρτυρίας, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Σας μιλούν οι ελεύθεροι αγωνιζόμενοι Υγειονομικοί που από 14-2-22 βρίσκονται έξω από το Υπουργείο, υγειονομικοί από Αλεξανδρούπολη έως Κρήτη, σε μια ύστατη προσπάθεια αφύπνισης της κοινωνίας και κινητοποίησης ενάντια στο καθεστώς της υγειονομικής χούντας. 

Είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν….Με βάρδιες. 

Θέλουμε συμπαράσταση! Από το βήμα του Υπουργείου καθημερινά καταγγέλλουμε το καθεστώς.  

Όσο μια χούφτα ανθρώπων αντιστέκεται, δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ότι υπάρχει εναλλακτική στο αδιέξοδο που μας σπρώξανε. 

ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!»

https://www.pronews.gr/thriskeia/kliros/protofanes-o-mitropolitis-dodonis-perna-adiafora-apo-tous-ygeionomikous-apergous-peinas-kai-tous-mila-gia-ypoxreotiko-emvoliasmo/

2 σχόλια:

  1. Dr. SHERRI TENPENNY-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ...

    https://www.brighteon.com/4c493b42-e1e7-497f-9991-920c7e550d92

    Μια ακόμα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η ιατρός Dr. Sherri Tenpenny στην εκπομπή του Stew Peters στις 28/1/2022.

    «Η γενοκτονία στοχεύει στη πραγματικότητα μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, όπως για παράδειγμα ο μαύροι, οι Εβραίοι, οι Ινδιάνοι της Αμερικής κλπ. Όμως η δημοκτονία, αν δείτε τον ορισμό, είναι η μαζική δολοφονία άοπλων ανθρώπων από μια κυβερνηση και από ανθρώπους που έχουν τον έλεγχο και αυτό είναι που συμβαίνει σήμερα. Αφορά τους πάντες. Τα αγέννητα παιδιά, που γίνεται με τις αποβολές σε έγκυες γυναίκες, παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών και οι πάντες μέχρι τους ηλικιωμένους. Βλέπουμε να πεθαίνουν άνθρωποι σωρηδόν. Είναι δημοκτονία»


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΕΤΑΞΑΜΕΝ τους προβατόσχημους λυκοποιμένας μέχρι του τελευταίου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!