Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ Τ Ι Π ΟΤ Ε ΑΚΟΜΗ!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 'ΠΑΡΙΣΙ - ΝΙΚΑΙΑ', 95 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 154 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ Κ Α Τ Ε Ρ Ρ Ε Υ Σ Α Ν !!! - ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ....ΟΦΕΛΗ!!!


Τον Νοέμβριο του 2021, το έγκριτο περιοδικό καρδιολογίας, το Journal of the American Heart Association, εξέδωσε μια επείγουσα προειδοποίηση σχετικά με τα πειραματικά εμβόλια mRNA: 
Περίληψη 10712: Τα εμβόλια mRNA COVID αυξάνουν δραματικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες και τον κίνδυνο οξέος στεφανιαίου συνδρόμου (ACS), όπως μετράται με το τεστ καρδιάς PULS: μια προειδοποίηση.




Συμπεραίνουμε ότι τα "εμβόλια" mRNA (που δεν είναι εμβολία) αυξάνουν δραματικά την ενδοθηλιακή φλεγμονή και τη διήθηση των Τ-κυττάρων του μυοκαρδίου και μπορεί να είναι η αιτία αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών επεισοδίων.



Σημείωση: Αυτή είναι η πιο προφανής εξήγηση για τήν δραματική αύξηση της κατάρρευσης στα κορυφαία και ερασιτεχνικά αθλήματα, καθώς η φλεγμονή του μυοκαρδίου και η θρόμβωση είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τους αθλητές, γράφει ο Jan Walter.

Ο λατρεμένος αγώνας Παρίσι-Νίκαιας σηματοδοτεί πάντα την έναρξη της ποδηλατικής περιόδου την άνοιξη και φέτος υπήρξαν μαζικές εγκαταλείψεις μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς. 

Σύμφωνα με το RMC Sport, μόνο 59 από τους 154 συμμετέχοντες έφτασαν στον τερματισμό. 

Αυτό το ξεκάθαρα αρνητικό ρεκόρ δικαιολογείται στο άρθρο από το πολύ δύσκολο πλαίσιο πορείας και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. 

Επιπλέον, το 30% των επαγγελματιών ποδηλατών αναγκάστηκε να τα παρατήσει λόγω συμπτωμάτων γρίπης!!! Σημειώνεται επίσης ότι αυτό δεν ήταν Corona (!!!)

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, αυτός ο τύπος ιού, ο οποίος είναι αρκετά συνηθισμένος αυτή την εποχή του χρόνου (και ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις δοκιμές που έγιναν και τέθηκαν υπόψη της RMC Sport, δεν είναι Covid), έχει ευκολότερη εξάπλωση λόγω την ευαλωτότητα των οργανισμών στο τέλος του χειμώνα, ειδικά με τις πολλές υψομετρικές προπονήσεις στην αρχή του χρόνου, που είναι εξαντλητικές για σώμα και πνεύμα, αλλά και καλές.


Επιπλέον, ο Julien Jurdie, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας AG2R-Citroën, παραπονέθηκε ότι η γενική υγεία της ομάδας δεν ήταν καλή (ΚΟΡΑΚΑΣ: επειδή έχει εξαφανιστεί το ανοσοποιητικό των εμβολιασμένων και κάθε ιός τους πάει αίμα, βέβαια θα το καταλάβουν σύντομα επειδή η ζημιά της υγείας τους δεν διορθώνεται).

Δυστυχώς από τους μαζικούς εμβολιασμούς αυξήθηκαν και τα εμφράγματα στα δημοφιλή αθλήματα. 

Για παράδειγμα, στις 20 Μαρτίου, ο Le Dauphiné ανέφερε πώς ένας ποδηλάτης έπρεπε να απομακρυνθεί με ελικόπτερο μετά από καρδιακή προσβολή και τρεις ημέρες αργότερα η Abendzeitung ανέφερε έναν άλλο ποδηλάτη, που βρέθηκε αναίσθητος στο δρόμο στο Unterföhring και αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.

Είναι επίσης σημαντικό από αυτή την άποψη ότι, σύμφωνα με το Reuters, τον Δεκέμβριο του 2021, η Moderna έπρεπε να παραδεχτεί ότι η προσπάθειά της να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία mRNA κατά της φυσιολογικής γρίπης είχε αποτύχει εντελώς. Δρ. 

Ο Malone, ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, δήλωσε ότι περίπου το 90% των ατόμων παρουσίασαν παρενέργειες. (βλέπε The Epoch Times)

Σημείωση: Ενώ το εμβόλιο της γρίπης mRNA δεν κυκλοφόρησε στην αγορά λόγω των καταδικαστικών αποτελεσμάτων των δοκιμών, το εμβόλιο mRNA κατά του Corona εξακολουθούσε να κυκλοφορεί λόγω της υποτιθέμενης κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Συμπέρασμα: Αν συνεχιστεί έτσι, η εισαγωγή του εμβολίου mRNA, που εξ ορισμού δεν είναι εμβόλιο, θα μείνει στην ιστορία ως το χειρότερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 

Ευτυχώς, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, η προθυμία για εμβολιασμό έχει μειωθεί κατακόρυφα. 

Τώρα δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ελπίζουμε ότι οι επίτροποι θα οδηγηθούν σύντομα στη δικαιοσύνη, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να γλιτώσει από την περαιτέρω ζημιά ή και τον μαζικό θάνατο της...

Μακριά από τους εμβολιασμένους;

Εμείς στο κανάλι μας θα σας συμβουλεύαμε να μην τους πλησιάζετε πολύ κοντά μέχρι να φτιάξει ο καιρός και ανέβουν οι θερμοκρασίες, αν φυσικά σας είναι εφικτό.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!