Σάββατο 14 Μαΐου 2022

(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!) Όταν υπάρχει ...α γ ά π η ( $ $ $ $ $ )ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ απλώς ......ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!!

 

ΑΓΑΠΗ = $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $.......... (ΔΗΛΑΔΗ "ΛΕΦΤΑ" ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....)

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιδί και στέκεται

6 σχόλια:

  1. και που ειναι το προβλημα? η κοπελα ειναι ξεκαθαρη. ειπε " ειναι ο μονος αντρας που θα μπορουσε να με κανει ευτυχισμενη..." προφανως επειδη υπαρχει λογοκρισιας δεν μπορει να πει "ειναι ο μονος αντρας που θα μπορουσε να μου κανει γλυφομ0υν1..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κοπέλα είναι η au pair; τώρα αυτόν τον κόβω εκεί γύρω στα 5, άντε 5 και 2 εβδομάδων max.

    πάντως ανατριχιάζει κάνεις με εκείνο το "με προσήλκυσε η δύναμη του"!;;;; ω, ναι, όντως, τον βλέπεις και τρέμεις σύγκορμος.

    ποιά δύναμη, μωρέ, που άμα βρέξει και χρειαστεί να διασχίσετε δρόμο θα πρέπει να τον πάρεις καλικούτσα μην σου πνιγεί στο ρυάκι μεταξύ δρόμου και πεζοδρομίου.

    πάντως, χαριτωμένο το φορεματάκι του μπέμπη, σαν παρανυφάκι μοιάζει. καλούς απογόνους, παιδιά! όταν γεννηθούν στείλτε μας και καμιά φωτό. (ελπίζουμε να φαίνονται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααα για σταθείτε... "με προσήλκυσε η δύναμη του χαρακτήρα του"... είπα κι εγώ...κοιτάζω από 'δω, κοιτάζω από 'κει... ρε, που 'ναι η δύναμη;;;;
      κρυβόταν στον χαρακτήρα του. για αυτό. άντε μην τρελαθούμε κι εντελώς...
      πάντως, πράγματι, στην φώτο, σου βγάζει ένα πείσμα 5χρονου που δεν θέλει να το τραβολογάς από 'δω κι από 'κει.

      Διαγραφή
    2. κι ένα ερώτημα στην κοπέλα: αν ήταν στα φανάρια ο Αλή και τρισαλί και καθάριζε παρμπρίζ, τον έπαιρνες; μιλάμε το ίδιο πακέτο αλλά σε μπατιρολέ έκδοση. ε;;;;

      Διαγραφή
  3. Τι κραζεται ρε σεις; Η κοπελα πηρε και συζυγο και παιδι και εγινε εκατομυριουχος με τη μια! Ποσες μπορουν να το κανουν αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρκετές αν θέλουν.
      τώρα αυτό δεν το λες κι ευτυχία. μάλλον πρέπει να έχεις πολύ κακοπεράσει για να δεχτείς κάτι τέτοιο.
      σιγά μην της αφήσει να έχει ελευθερία με τα λεφτά. αν εννοείτε τα ρούχα, τα παπούτσια, τα κοσμήματα και τα ταξείδια, οk, θα τα έχει. και τι με αυτό;
      θυμηθείτε όμως ότι ο τύπος προέρχεται από χώρα που την γυναίκα και ειδικά την λευκή την εκτιμούν ιδιαίτερα σαν ......ζώο.
      νομίζετε ότι το σόι του κι αυτός δεν θα την παρακολουθούν στενά και δεν θα την ζηλεύουν; αφήστε δε που λόγω κουλτούρας, μόνο με την υποψία ότι έκανε κάτι θα την κοντύνουν κι ένα κεφάλι.
      τώρα αν αυτό κάποιος το ονομάζει ζωή...ok

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!