Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ἡ σπείρα τῶν παγκοσμιοποιητῶν, βλέπει τήν ἦ τ τ α της στήν Οὐκρανία καί ζητᾷ ....δ ι α π ρ α γ μ α τ ε ύ σ ε ι ς! ( Ρέ μπάς καί ΔΕΝ τά μάθατε; )

 

φωτό
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι στον Μπάϊντεν: Δώστε μία ευκαιρία στην Ειρήνη!!! 

Ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν προς τον Ζελένσκι: Εγκαταλείψτε την κυριαρχία για να κατευνασθεί  η Ρωσία!!! 

Ο Αμερικανός υπουργός Αμύνης Λόϊντ Ώστιν, προς τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέϊ Σοϊγκού: Κατάπαυση του πυρός!!! 


Σουηδική δημοσκόπηση: Ας ξανασκεφτούμε το ΝΑΤΟ!!! 
Ερντογάν: Θα ασκήσω βέτο στην είσοδο της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ!

Του Νίκου Σταματάκη

Μια χιονοστιβάδα γεγονότων πρόσφατα και ειδικά σήμερα ( ἐχθές Παρασκευή) δείχνει ότι τα πράγματα αλλάζουν σοβαρά και οι παγκοσμιοποιητές στην Ουάσιγκτον, στην Ευρώπη και αλλού που χτυπούσαν τα τύμπανα του πολέμου εναντίον της Ρωσίας μέχρι πρόσφατα, άρχισαν να αλλάζουν γνώμη αντιμέτωποι με την σοβαρή αντίσταση στις κυρώσεις και ανικανότητα να αντιμετωπίσει στρατιωτικά τη Ρωσία ή να ανατρέψει τον Πρόεδρο Πούτιν με πραξικόπημα. Ας απαριθμήσουμε αυτά τα γεγονότα:

  1. Τα γεγονότα επί τόπου δείχνουν ότι η Ουκρανία χάνει παρακαλούμε συνδεθείτε εδώ για μια μάλλον αντικειμενική και ανεξάρτητη ανάλυση από τη δυτική σκοπιά). Κάποιοι άλλοι αναλυτές, ανάμεσά τους ο εξαιρετικός Αντρέι Μαρτιάνοφ, πρώην αξιωματικός του Ρωσικού Ναυτικού, θα σας πείσουν με την πολυμαθή ανάλυσή τους ότι η Ρωσία διεξάγει τον πόλεμο «με τον ρωσικό τρόπο», με τον ίδιο μεθοδικό τρόπο που νίκησαν εχθρούς πολύ πιο ισχυρούς από τους Ουκρανο-Ναζί. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω εδώ ότι η Ρωσία έχασε πάνω από 27 εκατομμύρια ανθρώπους της κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αλλά σκότωσε επίσης περίπου 3 εκατομμύρια στρατιώτες της Βέρμαχτ – την αφρόκρεμα του ναζιστικού στρατού – στα ίδια χωράφια της Ουκρανίας όπου διεξάγεται τώρα ο πόλεμος. 
  2. Για μερικούς από εσάς που έχετε παρακολουθήσει πάρα πολλές ταινίες του Χόλυγουντ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβουν, αλλά χωρίς τον ρωσικό στρατό η Ευρώπη θα βρισκόταν υπό την κυριαρχία των Ναζί τώρα. Πόσοι από εσάς γνωρίζετε ότι οι Ρώσοι κατέλαβαν ολόκληρο το Βερολίνο την άνοιξη του 1944 και μετά επέτρεψαν στους Συμμάχους να διατηρήσουν το δυτικό τμήμα; Αυτό δεν σημαίνει ότι ο αμερικανικός και άλλοι συμμαχικοί στρατοί (συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού) δεν πολέμησαν ηρωικά, αλλά οι αριθμοί είναι από τη ρωσική πλευρά και είναι συγκλονιστικοί!…
  3. Η «συνδυασμένη Δύση» χάνει πάρα πολλά από την οικονομική πλευρά αυτού του πολέμου και οι κυρώσεις έχουν ήδη αποτύχει. Μπορούμε όλοι να το διαπιστώνουμε αυτό κάθε φορά που αγοράζουμε βενζίνη ή είδη παντοπωλείου. Ακολουθούν ορισμένα πιο συγκεκριμένα στοιχεία: α) Ο συνδυασμός υψηλού πληθωρισμού και ακόμη υψηλότερων τιμών της ενέργειας απειλούν την κατάρρευση όλων των δυτικών οικονομιών, πολύ περισσότερο από ό,τι απειλούν τη Ρωσία ή την Κίνα. β) Η ισοτιμία USD έναντι ρουβλίου βρίσκεται στο υψηλότερο της τελευταίας 3ετίας, ως αποτέλεσμα της αντίστροφης επίδρασης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και βρίσκεται περίπου στο 64 ενώ μετά τις κυρώσεις εκτοξεύτηκε στα 150!! Ήδη οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης (τουλάχιστον 17 προς το παρόν) συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας και της Ιταλίας, έχουν συμφωνήσει να ανοίξουν λογαριασμούς με την Gazprombank, ακολουθώντας συγκεκριμένες ρωσικές συμβουλές, και να πληρώσουν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο σε ρούβλια!! Και αυτός ο αριθμός αυξάνεται μέρα με τη μέρα! γ) Τα προβλήματα θα είναι ακόμη μεγαλύτερα με τις ελλείψεις τροφίμων, καθώς η παγκόσμια τροφική αλυσίδα είναι εξαιρετικά ενοποιημένη και η γεωργική παραγωγή και η Ρωσία και η Ουκρανία (τα μέρη που ελέγχονται από τη Ρωσίαπαράγουν τουλάχιστον το 40% της παγκόσμιας παραγωγής σιτηρών. Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι η Ρωσία αναμένει ρεκόρ παραγωγής σιτηρών φέτος (130 εκατομμύρια τόνους!!)

  4. Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας έχουν διχάσει την Ευρώπη και απειλούν να διχάσουν το ΝΑΤΟ. Μόλις σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν. μέλος του ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει βέτο στην είσοδο στο ΝΑΤΟ της Φινλανδίας και της Σουηδίας!! Παρακαλούμε περάστε από εδώ για να δείτε την αναφορά μας νωρίτερα σήμερα. Την ίδια ώρα, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την παροχή φυσικού αερίου στη Φινλανδία από αύριο. Πριν τελειώσει η μέρα στην Ευρώπη, οι Σουηδοί ηγέτες ξανασκέφτονταν την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ!!
  5. Σε μια εκπληκτική εξέλιξη, ο πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν τηλεφώνησε στον Ζελένσκι και του ζήτησε να παραιτηθεί από μέρος της κυριαρχίας της Ουκρανίας για να κατευνάσει τη Ρωσία και να καταστεί δυνατή μια ειρηνευτική συμφωνία!! Ο Ζελένσκι έγινε έξω φρενών, αλλά η γνώμη του δεν μετράει καθώς είναι μαριονέτα των φασιστών και των παγκοσμιοποιητών της Ουάσιγκτον... Ο πανικός της οικονομικής καταστροφής στη Δύση άρχισε να επικρατεί... Ναι, ο Μακρόν προσπαθεί να απελευθερώσει τους Γάλλους μισθοφόρους στο Azovsal, αλλά η άποψή του είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια καταστροφή.

  6. Σε μια ακόμη πιο εκπληκτική εξέλιξη, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν σήκωσε το τηλέφωνο και τηλεφώνησε στον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, για πρώτη φορά μετά την εισβολή της 24ης Φεβρουαρίου. Όλο αυτό το διάστημα οι Ρώσοι αρνούνταν να δεχτούν τις κλήσεις των Αμερικανών… Ο υπουργός Ώστιν μίλησε για κατάπαυση του πυρός λένε οι τελευταίες ειδήσεις– σύνδεσμος εδώ… ( φωτό ) Λοιπόν, αν ήσασταν στη ρωσική πλευρά θα συμφωνούσατε σε μια κατάπαυση του πυρός όταν ήδη έχετε καταλάβει μια περιοχή  μεγαλύτερη απ᾿ότι χωρά η Αγγλία εντός της Ουκρανίας, μια περιοχή που περιέχει το 75% του ουκρανικού ΑΕΠΜάλλον όχι, εκτός και αν είχατε εγγυηθεί ότι θα έρθει μια συμφωνία… Ξέρετε ποιος είναι ο νούμερο 1 κανόνας σε μια ειρηνευτική συμφωνία μετά από πόλεμο; Η απάντηση είναι ότι ό,τι αποκτήθηκε με αίμα σε έναν πόλεμο δεν θα επιστραφεί στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις… Ο Γερμανός Καγκελάριος Scholz μίλησε επίσης με τον Πρόεδρο Πούτιν σήμερα, μόνο για να λάβει την απάντηση ότι το Κίεβο είναι το κύριο εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις.
  7. Σε μια εξέλιξη που θα δείξει το δρόμο καί σ᾿ άλλες περιοχές, η Νότια Οσετία,η αποσχισθείσα δημοκρατία στη Γεωργία θα διεξαγάγει δημοψήφισμα για το αν πρέπει να ενωθεί με τη Ρωσίαακολουθώντας το παράδειγμα της Κριμαίας όπου έγινε παρόμοιο δημοψήφισμα το 2014. Ρώσοι διπλωμάτες έχουν ήδη πει ότι αυτό το μοντέλο θα εφαρμοστεί στο DonbasKherson και ίσως αλλού στην Ουκρανία, και πιθανώς και η Αμπχαζία στη Γεωργία… 
  8. Ο Ζελένσκι και τ᾿αφεντικά του,οι χειριστές μαριονετών στη Δύση,μπορούν να κλαίνε όσο θέλουν, αλλά η πραγματικότητα εξελίσσεται ανεξάρτητα από τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους…
  9. Σε ένα ακόμη παράδειγμα ότι η Δύση βρίσκεται σε αδιέξοδο και θέλει απεγνωσμένα διαπραγματεύσεις, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να τηλεφωνήσει στον Πούτιν και να «δώσει μια ευκαιρία στην ειρήνη ». Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω εδώ ότι ο Μάριο Ντράγκι δεν είναι οποιοσδήποτε Ιταλός πρωθυπουργός. είναι ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και ο άνθρωπος της «Goldman Sachs» – και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Όταν κάποιος σαν τον Ντράγκι θέλει «να δώσει μια ευκαιρία στην ειρήνη», ολόκληρη η Δύση παραδέχεται την ήττα
  10. Επιπροσθέτως, θα κλείσω αυτό το κομμάτι με τη δήλωση του αρχηγού Ναυτικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, ναυάρχου Mike Gilday, ο οποίος είπε σήμερα ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δεν μπορεί ν᾿αντιμετωπίσει με επιτυχία δύο συγκρούσεις ταυτόχρονα!! Ναι, φίλοι μου το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ με τα 11 αεροπλανοφόρα του και τα σχεδόν 500 πολεμικά πλοία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝἈΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ !! Αλλά ο «βάλτος» του DC μόλις έριξε άλλα 40 δισεκατομμύρια δολλάρια στην Ουκρανία!… 
  11. Πότε τελικά θα είναι αρκετά με τη διεφθαρμένη ηγεσία των ΗΠΑ; Και μετά θέλουν να κάνουν έναν πόλεμο διαμεσολάβησης με τη Ρωσία, η οποία είναι ήδη 4-5 χρόνια πιο μπροστά από τις ΗΠΑ στην πυραυλική τεχνολογία; Η Ρωσία, της οποίας ο συνολικός αμυντικός προϋπολογισμός είναι κάτω από 70 δισεκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με τα 800 δισεκατομμύρια δολάρια των ΗΠΑ;

ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟ του DC – ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!! 

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΔΑ – ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!

Ἀπό : helleniscope.com

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2022/05/blog-post_14.html

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!