Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Νέα εκπρόσωπος Τύπου του (καρα - κοιμισμένου) Τζό, η Καρίν Ζάν Πιέρ εκ Μαρτινίκας....

 



Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Πέμπτη, ότι επέλεξε την Καρίν Ζαν-Πιερ ως γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου για να αντικαταστήσει την (ελληνικής καταγωγής) Τζέν Ψάκι, η οποία αποχωρεί στις 13 Μαΐου.

Η Ζαν-Πιερ είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα και η πρώτη ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ που θα υπηρετήσει ως γραμματέας Τύπου, ανέφερε η Ψάκι στο 'Twitter', μετά τη δήλωσή του από τον πρόεδρο, σύμφωνα με το πρακτορείο 'Reuters'.


«Είμαι περήφανος που ανακοινώνω ότι η Καρίν Ζαν Πιέρ θα υπηρετήσει ως η επόμενη Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου. 


Η Καρίν όχι μόνο φέρνει την εμπειρία, το ταλέντο και την ακεραιότητα που χρειάζονται για αυτή τη δύσκολη δουλειά, αλλά θα συνεχίσει να ηγείται της επικοινωνίας για το έργο της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρις εκ μέρους του αμερικανικού λαού. 

Η Τζιλ κι εγώ γνωρίζουμε και σεβόμαστε την Καρίν εδώ και πολύ καιρό και θα είναι μια δυνατή φωνή που θα μιλήσει για μένα και αυτή τη Διοίκηση.», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο Τζο Μπάιντε που προσθέτει:

«Η Τζεν Ψάκι έχει θέσει τα πρότυπα για την επιστροφή της ευπρέπειας, του σεβασμού και της ευπρέπειας στην αίθουσα ενημέρωσης του Λευκού Οίκου. 

Θέλω να πω ευχαριστώ στην Τζεν που ανέβασε τον πήχη, για την άμεση και αληθινή επικοινωνία με τον αμερικανικό λαό και για τη διατήρηση της αίσθησης του χιούμορ της ενώ το έκανε. Ευχαριστώ την Τζεν για την υπηρεσία της στη χώρα και της εύχομαι τα καλύτερα καθώς συνεχίζει μπροστά».


Η γεννημένη στήν Μαρτινίκα Πιέρ, έχει υπηρετήσει και στην διακυβέρνηση Ομπάμα από διάφορα πόστα, ενώ είχε ενεργό ρόλο την προεκλογική του καμπάνια.





https://indicator.gr/karin-zan-pier-i-proti-mayri-kai-anoikta-loatki-grammateas-typoy-toy-leykoy-oikoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!