Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Ἡ Οὐκρανία εἶναι μία ΝΕΚΡΗ χώρα, πού περπατᾷ ...

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: (Νίκος Σταματάκης): Αυτή η ανάρτηση είναι ένα ξεχωριστό δώρο, για όσους από εσάς παρακολουθείτε πάρα πολλές ειδήσεις στην τηλεόραση και δεν μπορείτε να δείτε μέσα από τα ψέμματα και την προπαγάνδα... 




Ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτόν τον χάρτη και τα βίντεο και τα γεγονότα από την συνολική ιστορία… Η Ουκρανία είναι μια νεκρή χώρα που περπατά – έχει υποστηριχθεί στον περίπατό της από το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα για να βγάλει χρήματα για τον διεφθαρμένο βάλτο της Ουάσιγκτον DC… Και μαζί με την Ουκρανία η «Δύση συνολικά» έχασε στις προσπάθειές της να διατηρήσει κυριαρχία

Η συναλλαγματική ισοτιμία ρουβλίου έναντι δολαρίου είναι σε υψηλό τριετίας, η ρωσική στρατιωτική προσπάθεια στην Ουκρανία χρηματοδοτείται από τις υψηλές τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου και η Ρωσία και η Κίνα είναι έτοιμες να επαναφέρουν τα νομίσματά τους στον κανόνα του χρυσού…

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον χάρτη… Τι βλέπετε; Σχεδόν ΟΛΟΙ οι πυρηνικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής, σχεδόν ΟΛΗ η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ΟΛΑ τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, η περισσότερη αγροτική παραγωγή και ΟΛΗ η βιομηχανία βρίσκονται στην Ανατολική Ουκρανία. 

Βλέπετε τώρα το ρωσικό «σχέδιο»; Χωρίς τη Ρωσόφωνη Ανατολική Ουκρανία, δεν υπάρχει Ουκρανία…

Του Larry Johnson – gatewaypundit.com

Υπάρχει μια συλλογή από βίντεο, εικόνες και λέξεις διάσπαρτες σε διάφορα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης που δίνουν μια φρικτή εικόνα μιας Ουκρανίας που οδεύει προς την ήττα. Αν και πρέπει πάντα να εξετάζουμε το ενδεχόμενο οι Ρώσοι να σκηνοθέτησαν αυτά τα βίντεο και τις εικόνες, είναι απίθανο.

Πρώτη είναι η σύζυγος ενός Ουκρανού στρατιώτη που είναι σχεδόν περικυκλωμένος στο Σεβεροντόνετσκ. Η ανήσυχη σύζυγος περιγράφει την καταστροφική κατάσταση των ουκρανικών στρατευμάτων σε εκείνη την πόλη και παρακαλεί τον Ζελένσκι και το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο να σώσουν τους μαχόμενους στρατιώτες.

Η εγκατάλειψη φαίνεται να είναι ένα πιο κοινό θέμα μεταξύ των ουκρανικών στρατευμάτων που πολεμούν τους Ρώσους. Το παρακάτω σχόλιο δεν είναι μοναδικό:

Γεια σας,απευθύνομαι ως σύζυγος στρατιωτικού της 115 Ταξιαρχίας. Οι άνδρες ζητούν βοήθεια, είναι σχεδόν περικυκλωμένοι, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, χρειάζονται βοήθεια ή να τους πάρετε από εκεί, γιατί ένα δεύτερο Azovstal επαναλαμβάνεται! Υπάρχουν περισσότεροι από διακόσιοι, καθώς και ακόμη 300 που δεν χρειάζονται κατάλληλη ιατρική Φροντίδα. Είναι απαραίτητο να ληφθεί άμεσα δράση τώρα. Πραγματικά ελπίζω στην βοήθειά σας.

Οι Ουκρανοί μαχητές που κρύβονται στα έγκατα του εργοστασίου χάλυβα Avostal αντηχούν τα συναισθήματα αυτών των αιχμαλώτων:


Ουκρανοί στρατιώτες στο πολιορκημένο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal έχουν ορκιστεί ότι θα συνεχίσουν να πολεμούν «όσο είμαστε ζωντανοί». Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να βομβαρδίζουν το κτίριο του χαλυβουργείου που είναι το τελευταίο καταφύγιο αντίστασης στην ερειπωμένη πόλη-λιμάνι της Μαριούπολης, νοτιοανατολικά.
 
Ωστόσο, οι στρατιώτες από το σύνταγμα του Αζόφ αρνήθηκαν να παραδοθούν παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ περισσότεροι. 
«Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε όσο είμαστε ζωντανοί για να απωθήσουμε τους Ρώσους κατακτητές», είπε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ο λοχαγός Σβιάτοσλαβ Παλαμάρ, αναπληρωτής διοικητής του Συντάγματος Αζοφικής Ουκρανίας.
«Δεν έχουμε πολύ χρόνο, δεχόμαστε έντονους βομβαρδισμούς», είπε, παρακαλώντας τη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει στην απομάκρυνση τραυματισμένων στρατιωτών από το εργοστάσιο.

Δυστυχώς, αυτό το άρθρο του Yahoo αντικατοπτρίζει τα θέματα προπαγάνδας που προωθούνται από τη Δύση – δηλαδή, το γενναίο σύνταγμα του Αζόφ που κρατιέται σαν μαχητές στο Alamo ενάντια στη ρωσική ορδή. Για αρχή, αυτή η έκθεση αποκαλύπτει το γεγονός ότι το Azov ασπάζεται τη ναζιστική ιδεολογία και σύμβολα. Δεν είναι απλώς μια τακτική ομάδα πατριωτών Ουκρανών που πολεμούν τον κομμουνισμό. Δεύτερον, αυτοί οι τύποι κρύβονται, δεν «μάχονται».

 Ένας ή δύο μπορεί να βγάλουν το κεφάλι τους από το καταφύγιό τους για να ρίξουν μια βολή στα ρωσικά στρατεύματα, αλλά η Ρωσία συνεχίζει να βασίζεται στο πυροβολικό και τις αεροπορικές επιδρομές ως το κύριο μέσο για την καταστροφή των ασφαλών καταφυγίων των νεοναζί. 

Οι ρωσικές δυνάμεις δεν βιάζουν τα κτίρια σε μια κατηγορία αυτοκτονίας. Χρησιμοποιούν drones για να εντοπίσουν τα απομεινάρια του Azov. Μόλις εντοπιστεί, η τοποθεσία υποβάλλεται σε φράγμα πυροβολικού και αεροπορικές επιδρομές. Μόνο όταν τα ερείπια σιγοκαίουν και ρέψουν καπνό, τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν για να ασφαλίσουν την τοποθεσία.

Η μοίρα της μονάδας του Αζόφ στη Μαριούπολη είναι απλή και αυστηρή - παραδοθείτε ή πεθάνετε. Πολλοί στη δύση αδυνατούν να κατανοήσουν την απόλυτη φρίκη της σφαγής. 

Το παρακάτω βίντεο (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ–ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ) δείχνει μια μονάδα ρωσικών στρατευμάτων που επιφορτίζονται με τη συλλογή και την ταφή των σορών των πεσόντων ουκρανικών στρατευμάτων. Είναι μια άσχημη επιχείρηση: ( δεῖτε το ἐδῶ)

Η Ρωσία δεν διέκοψε τις επιχειρήσεις σήμερα προς τιμήν της Ημέρας της Απελευθέρωσης. Συνεχίζουν να πιέζουν την επίθεση σε πολλαπλά μέτωπα. Πρωταρχικός στόχος είναι ο εντοπισμός και η καταστροφή στρατιωτικού εξοπλισμού και οπλισμού που παρέχεται από τη Δύση. Υπήρχε αρκετή δραστηριότητα στην Οδησσό το βράδυ της 9ης Μαΐου: ( δεῖτε το ἐδῶ)

Συμφωνώ με τον Αντρέι Μαρτιάνοφ - Η Ουκρανία είναι μια νεκρή χώρα που περπατά

Οι Ουκρανοί ηγέτες δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα ότι δεν μπορούν να νικήσουν τους ΡώσουςΟ Πούτιν δεν είναι δέσμιος ενός χρονοδιαγράμματος και απολαμβάνει τεράστια υποστήριξη στο εσωτερικό. Και ο στρατός του συγκεντρώνει εδαφικά κέρδη. Ο ηγέτης της Ουκρανίας, Volodomyr Zelensky, δεν μπορεί να ισχυριστεί τον ίδιο. Οι στρατιωτικές στήλες βοήθειας δεν σπεύδουν να διασώσουν παγιδευμένα στρατεύματα. Πηγαίνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. 

Η κατάσταση γίνεται πιο τρομερή επειδή η Ουκρανία έχει κυριολεκτικά καταστραφεί οικονομικά και δεν υπάρχει καμία ελπίδα στον ορίζοντα να διορθωθεί κάτι. Ολοκληρώνω με αυτόν τον χάρτη που συνοψίζει τις απώλειες:


Ἀπό : helleniscope.com

http://sxolianews.blogspot.com/2022/05/blog-post_12.html


3 σχόλια:

  1. Εαν σε λίγο καιρό η τουρκιά ισχυριστεί οτι οι "τουρκοι" της "δυτικής θράκης" κακοποιούνται απο το ελληνικό κράτος και εισβάλλει για να τους "απελευθερώσει", θα την υποστηρίξετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη οι δεκα πεντε χιλιαδες νεκροι Ρωσοι απο το 2014 δεν ειναι λογος για να κινητοποιηθει μια χωρα που σεβεται τον εαυτο της κατα την γνωμη σας κυριε?
      Η συγκριση με την Τουρκια δειχνει την νατοικη σκοτοδινη που σας διακατεχει .

      Διαγραφή
    2. Το πάράδειγμα που έφερες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γιατί η Ουκρανία είχε μετατραπεί σε ενα περίεργο υβρίδιο των αμερικανων.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!