Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Θ Ρ Α Σ Ο Σ made in Pakistan! ..."Κατατρεγμένοι" Πακιστανοί "φ ο υ κ α ρ ι ά ρ η δ ε ς", ΑΠΗΓΑΓΑΝ 17χρονη Ελληνίδα στόν Κολωνό ! – Τήν άρπαξαν από τόν δρόμο (!) καί τήν κρατούσαν ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ σέ σπίτι!!!!!..... ( Τάκη, δέν μιλάς τώρα; Σού έφαγε η ...γατούλα τήν γλώσσα; )

ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ: ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, 
ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΜΙΑ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΗ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ
ΣΤΗΝ ΛΑΧΩΡΗ, ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΣΙ,  Ή ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ!
ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΠΟΛΥ,
ΜΑ ΠΟΛΥ 
ΠΡΙΝ ΕΠΕΜΒΕΙ - ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ -
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;


https://media.istockphoto.com/photos/no-this-cant-be-happening-picture-id487729513?k=20&m=487729513&s=612x612&w=0&h=JzwJiQDkSvqtXMiOA2HWQ0288fTR0Xpe_zcgSSo6jdk=

Στιγμές TΡΟΜΟΥ πέρασε μια 17χρονη Ελληνίδα, η οποία κατήγγειλε προχθές Σάββατο σε αστυνομικούς, ότι την κρατούσαν παράνομα καί μέ τήν ΒΙΑ δύο Πακιστανοί σε διαμέρισμα στον Κολωνό! 



Οι δύο άνδρες την απήγαγαν από το δρόμο και στη συνέχεια τη μετέφεραν σε σπίτι όπου και την κράτησαν για τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με την ανήλικη, κατάφερε να ξεφύγει κλοτσώντας τον έναν από τους δύο δράστες, βγαίνοντας έξω στο δρόμο και τρέχοντας.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου άντρες της ομάδας «Ζ» που έκαναν περιπολία στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Πακιστανούς σε δρόμο στον Κολωνό. 

Στη θέα των αστυνομικών οι ύποπτοι αντιστάθηκαν. 

Ο ένας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στο σημείο, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει.

Ο αστυνομικός, ωστόσο, που πάλεψε μαζί του κατάφερε να του αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένα έγγραφα με τα στοιχεία ταυτότητάς του. 

Έτσι, η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε και τον δεύτερο δράστη, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ο συνεργός του που δεν απέφυγε τη σύλληψη οδηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα που είναι Ελληνίδα με καταγωγή από τη Λάρισα. 

Σε βάρος των δύο Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η 17χρονη εκτός από ψυχικά κακοποιήθηκε και σωματικά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η ανήλικη παραμένει σε κατάσταση 'σοκ'. Οι αστυνομικοί περιμένουν να ηρεμήσει για να της μιλήσουν περισσότερο και να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/kolonos-pakistanoi-apigagan-17xroni-ellinida-tin-arpaksan-apo-to-dromo-kai-tin-kratousan-aixmaloti-se-spiti/

8 σχόλια:

  1. Ο σύγχρονος Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής, Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης (+2015), είχε πει προφητικά:

    Μαφίες ξένων (και Ελλήνων), θα απαγάγουν παρθένες νέες κοπέλες στην Ελλάδα, για να τις πωλούν σαν "εμπόρευμα".

    * * *

    Έχουν ήδη γίνει ΠΟΛΛΕΣ εξαφανίσεις νέων κοριτσιών στην Ελλάδα, στην διάρκεια των τελευταίων χρόνων.

    Ενημερώστε οπωσδήποτε τους γονείς νέων κοριτσιών στην Ελλάδα, για να συμβουλεύσουν κατάλληλα τα κορίτσια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλτε ένα όνομα καλοί μου άνθρωποι.

      Οι νέες μανούλες που βλέπω κοιτάνε μόνο τα νύχια.
      Αλήθεια λέω.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. Το CSI Institute («Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια» στο Διαδίκτυο), το ίδρυσε ο Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. και πρώην προϊστάμενος του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Δίνει χρήσιμες πληροφορίες, για προστασία από τα εγκλήματα στο Διαδίκτυο (κυρίως, αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟ, για τα παιδιά και τους γονείς τους):

    https://www.csii.gr

    Ιδιαίτερη σπουδαιότητα έχει η υποενότητα, Διαδίκτυο:

    https://www.csii.gr/category/diadiktyo

    Επίσης: Οδηγός του CSI Institute για το online grooming: Πώς να προστατέψετε το παιδί σας από τα αρπακτικά του διαδικτύου:

    https://www.csii.gr/odigos-toy-csi-institute-gia-to-online-grooming-pos-na-prostatepsete-to-paidi-sas-apo-ta-arpaktika-toy-diadiktyoy

    Και πολλά άλλα ενδιαφέροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΙ ''ΕΝΤΙΜΟΙ'' ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ-Α Ε, ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ'' ΛΑΟΣ. ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΣΥΝΗΘΗΣΑΜΕ ΠΙΑ Ν ΑΚΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΥΡΤΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη & καλό μήνα. "Π ρ ο ο δ ε υ τ ι κ ό ς λαός" ; ; ; ; ; ; ; ("Τόν @@@@@ κι άν τόν πλένεις, τό σαπούνι σου χαλάς!")

      Διαγραφή
  4. Υποθετικα κι εγώ θα πω,ότι στο Καράτσι και αλλού
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΊΧΑΝ ΣΦ@ΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤ@.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ & καλό μήνα καλή μας Αγγελική! Ώ ναί.....

      Διαγραφή
    2. Αληθώς ο Κύριος.....🙏

      ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΛΗΜΈΡΑ
      ΣΕ ΌΛΟΥΣ

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!