Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Γιά ΔΩΣΤΕ π ρ ο σ ο χ ή εδώ ! «Πόλεμος χ α ρ α κ ω μ ά τ ω ν» ανάμεσα στούς Νεοταξίτες! Ε π ί θ ε σ η στόν Ελον Μάσκ από τους 'New York Times', γιά τήν αγορά του 'Twitter'! . . . . . .

 


Πρόλογος από τον Πύρινο Λόγιο

Είναι πλέον οφθαλμοφανές πως υπάρχει «ακήρυχτος» πόλεμος ανάμεσα στους Νεοταξίτες. 
Αυτό διαπιστώνει και ο πλέον καχύποπτος «συνωμοσιολόγος», πηγαίνοντας…κόντρα αν θέλετε, στα δικά του ως χτές «πιστεύω».


Για να λέμε και όλη την αλήθεια, ο πόλεμος αυτός δε ξεκίνησε …χτές, με την αγορά από τον Μάσκ του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης Twitter. 

Ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, μέσα στην πανδημία, κατά την οποία ο Μάσκ, βλέποντας τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της Tesla να μειώνονται τουλάχιστον κατά 15% και παράλληλα να αυξάνονται δραματικά τα έσοδα των άλλων «τεχνολόγων» όπως του Μπέζος (Amazon), της Google, της Microsoft, της Apple κλπ καθώς και τον πακτωλό χρημάτων που εισέρρευσε στην Big Pharma μέσω του εξαναγκασμού των πολιτών από τις δυτικές κυβερνήσεις για εμβολιασμούς, προφανώς κατάλαβε πως…κάτι δεν πάει καλά εδώ. 

Η Ελίτ, αυτή ακριβώς η Ελίτ του WEF που τον στήριξε σε κάθε του βήμα και τον ανέβασε με ρυθμό υπεραταχείας πτήσης προς την κορυφή, τώρα προσπαθεί να τον…αποδομήσει!

Το γιατί μπορεί να συνέβη αυτό, έγκειται περισσότερο στο γεγονός ότι είχε ήδη ανοίξει μέτωπο με το…άλλο πουλέν του Σβάμπ, τον Μπίλ Γκέιτς, τον οποίο «εις χρόνον ανύποπτον» είχε κατηγορήσει πως…προσπαθούσε να αντιγράψει την τεχνολογία της Tesla μέσω περίεργων λογισμικών που είχαν βρεθεί μέσα στο λογισμικό των Tesla και που δρούσαν ως spyware με αποτέλεσμα πολλά από τα μοντέλα του 2018 και άνω να…σταματούν ξαφνικά στους δρόμους ή να…μπλοκάρονται οι πόρτες τους. 

Υπενθυμίζω πως το λογισμικό των Tesla «τρέχει» πάνω σε πλατφόρμα των Windows.

Από τότε που έλαβε χώρα το συμβάν, ο Μάσκ «φουρτούνιασε» και άρχισε να παρεκκλίνει της πορείας του Great Reset, κάνοντας κατά καιρούς δηλώσεις που ήταν …τουλάχιστον περίεργες για τους Νεοταξίτες όπως:

«Θα έπρεπε να εξετάσουμε καλύτερα το θέμα του εμβολιασμού, να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον κόσμο για την αναγκαιότητα του και όχι να τον οδηγούμε σε εξαναγκασμό» ή όταν ξέσπασε η οργή των trackers στον Καναδά να δηλώνει ότι «Είμαι στο πλευρό τους και θα τους στηρίξω» με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του Τρυντώ.

Τα…πνεύματα οξύνθηκαν για τα καλά, όταν ο Μάσκ άρχισε να …τρολλάρει τον Μπίλ Γκέιτς, παρουσιάζοντας τον σε φώτο με …μεγεθυμένο στομάχι και τις λεζάντες από κάτω «Είναι έγκυος ή ζορίζεται;» 

Και άλλα τέτοια …χαριτωμένα. 

Το αποτέλεσμα ήταν να οργιστεί ο Μπίλ σε μεγάλο βαθμό, απειλώντας τον μέχρι και με μηνύσεις, αν δεν σταματούσε να ασχολείται με αυτόν. Μάλιστα πολλοί λένε ότι η πρόσφατη δήλωση του Σβάμπ που έλεγε ότι: 

«Εμείς προχωράμε το Great Reset και όποιος δεν ακολουθήσει θα υποστεί μεγάλες …εκπλήξεις» ήταν καρφί προς τον Μάσκ και τις εταιρίες του.

Τους ασκούς του Αιόλου, άνοιξε ο ίδιος ο Μάσκ τόσο με την προσπάθεια του να εξαγοράσει το Twitter δηλώνοντας παράλληλα πως «Χρειαζόμαστε περισσότερη ελευθερία του λόγου και μεγαλύτερο περιορισμό της λογοκρισίας», όσο και με την γιγαντιαία προσπάθεια των Νεοταξιτών να τον σταματήσουν με νομικίστικα τερτίπια, πράγμα που αποδεικνύει ότι μάλλον πιάστηκαν στον ύπνο. 

Ο Μάσκ εν τέλει τα κατάφερε, αγοράζοντας το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τελικό τίμημα 44 δις δολλαρίων, ποσό πραγματικά ιλιγγιώδες, υποσχόμενος πλήρη ελευθερία στην διακίνηση των ιδεών και των τάσεων του κοινού και μεγαλύτερες δυνατότητες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ  Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Υ Σ Α  ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Ε Δ Ω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!