Σάββατο 14 Μαΐου 2022

«Π Ε Τ Σ Ο Κ Ο Ψ Ε» τούς Άγγλους ο Ρώσος Αντιπρόσωπος του ΟΗΕ! Αναγκάστηκε νά τόν κ λ ε ί σ ε ι (!!!) τό 'SKY NEWS'! Δείτε Β Ι Ν Τ Ε Ο !




Έδειξε την φωτογραφία με τον Ουκρανό πρόεδρο να δημοσιεύει Ουκρανό στρατιώτη με διακριτικά 'SS' !

Μια συνέντευξη στο 'Sky News', με τον Αναπληρωτή Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Ντμίτρι Πολυάνσκι, διακόπηκε ΑΠΟΤΟΜΑ, όταν.... 



....αναφέρθηκε ότι ο Πρόεδρος Ζελένσκι ανάρτησε μια εικόνα ενός στρατιώτη που φοράει διακριτικά των 'SS', είδηση που είχε δημοσιευτεί φυσικά στο 'ΕΛ'!

Συγκεκριμένα, ο Ζελένσκι δημοσίευσε ανάρτησή του για την Ημέρα της Νίκης μαζί με μια συλλογή από εικόνες Ουκρανών στρατιωτών και αμάχων.

Ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες φορούσε σύμβολο της μεραρχίας 'Totenkopf' των 'SS', η ανάρτηση διαγράφηκε βιαστικά.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Polyanskiy αναφέρθηκε στο περιστατικό!

«Ξέρετε τι είναι;;; 
Είναι ένα έμβλημα μιας γερμανικής μεραρχίας των 'SS' στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ο Ζελένσκι δημοσίευσε κατά την Ημέρα της Νίκης ένα έμβλημα ενός μαχητή του Δεξιού Τομέα με αυτό το έμβλημα, λέγοντας ότι αυτό είναι σύμβολο του αγώνα κατά του ναζισμού», είπε ο Polyanskiy.

«Η ανάρτηση διαγράφηκε μετά από μισή ώρα, αλλά, φυσικά, έχει μείνει ένα αντίγραφο αυτής… Ξεχάσατε όλα αυτά για τα οποία πολεμήσαμε! 

Η εν λόγω μεραρχία ήταν υπεύθυνη για τη, δολοφονία 100 Βρετανών στην Γαλλία στην αρχή του Β’ Παγκοσμίου! 

Φαίνεται πως το Ηνωμένο Βασίλειο καλύπτει τώρα τις ουκρανικές αρχές, οι οποίες εμφανίζουν ναζιστικά σύμβολα κατά την Ημέρα της Νίκης», πρόσθεσε.
Και τότε ο τηλέ-παρουσιαστής του 'SKYNEWS' αναγκάστηκε (σ.σ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;) νά τόν διακόψει απότομα!


3 σχόλια:

  1. Το επόμενο βίντεο το αφιερώνω στους πλανεμένους ταλαίπωρους που υπηρετούν συνειδητά τον σατανά. Ας το ξανασκεφτούν πάρα πολύ καλά αυτό που κάνουν.

    Πέθανα, πήγα στη κόλαση και ο Χριστός με γύρισε πίσω.

    https://www.youtube.com/watch?v=o4RpCGl1Tx4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΚΙΑ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ..........
    Δύο μέτρα και δύο σταθμά!
    Γιατί;??????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ`ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ?????

    Shireen Abu Akleh: Ρεπόρτερ του Al Jazeera σκοτώθηκε από ισραηλινές δυνάμεις
    Οι ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν την Abu Akleh στο κεφάλι ενώ βρισκόταν σε αποστολή στην Τζενίν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

    https://www.aljazeera.com/news/2022/5/11/shireen-abu-akleh-israeli-forces-kill-al-jazeera-journalist
    ----------------
    Kοντινό βίντεο της #ισραηλινής αστυνομίας να καταπνίγει τη νεκρώσιμη ακολουθία της Shireen Abu Aqleh καθώς το φέρετρο έφευγε από το γαλλικό νοσοκομείο προς το νεκροταφείο .

    https://twitter.com/Rushdibbc/status/1525114366403743744?cxt=HHwWgMC4tfLbpaoqAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά δεν υπήρχε τίποτε κακό στο μ@υνόπανο με το σφυροδρέπανο που το εχουν σε πρώτη θέση τα νεο-σοβιετικά σκουπίδια. Αυτό το σιωνιστικό σύμβολο είναι η αιτία θανάτου περίπου 60.000.000 ανθρώπων στην σοβιετία, 100.000.000 στην Κίνα και δεκάδων εκατομμυριών σε πολλές άλλες χώρες του πλανήτη. Να μήν αναφέρουμε και πόσα εκατομμύρια βασανίστηκαν. Ομως το μόνο κακό είναι στα σύμβολα των "ναζί". Ξέρετε γιατί; Διότι ήταν η μόνη προσπάθεια των ανθρώπων να απαλλαγούν απο την σιωνιστική χολέρα. Οι εβραίοι δεν θα επιτρέψουν ποτέ να ξεχαστεί οτι παραλίγο να είχαν σβηστεί απο τον χάρτη και θα υπενθυμίζουν (χωρίς όμως να το λένε φανερά), οτι ο δαίμονας του κόσμου είναι αυτός που παραλίγο θα μας αφαιρούσε την παγκόσμια εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!