Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ! – Ο Π.Ο.Υ. σχεδιάζει π α ν δ η μ ί ε ς(!), γιά τά επόμενα 10 χρόνια, από τό 2020, έως τό 2030! ! ! !

 



«ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ» δείχνει την επίσημη ατζέντα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για συνεχόμενες πανδημίες στα δέκα επόμενα χρόνια, από το 2020 έως το 2030. 

Αυτό αποκαλύπτει μια ιολόγος του Π.Ο.Υ. η Μάριον Κόοπμανς (Marion Koopmans). 

Δείτε επίσης συγκλονιστικά στοιχεία για την πρώτη πανδημία, ότι σχεδιάστηκε και ανακοινώθηκε πολλές φορές λίγο πριν συμβεί.

Πηγή Global Research – Το είδα SACCSIV

https://tasthyras.wordpress.com/2022/07/24/%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%bf-%cf%80-%ce%bf-%cf%85-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b3/

2 σχόλια:

  1. Κάλεσμα στους Greek Anonymous και στο Dark Web

    Παρακαλούνται όσα αδέρφια "χακεράδες" διαθέτουν εθνική υπόσταση, ορθόδοξο φρόνημα και αντιλαμβάνονται πως βαλλόμαστε πανταχόθεν, να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον και να δώσουν στην δημοσιότητα τα κάτωθι :

    1) “Χακάρισμα” των επικοινωνίων (e-mail, social media κλπ) των 300 της βοθροβουλής ώστε να ξεσκεπαστούν και να μάθουν και οι πλέον αδαείς / αφελής / βραδύκαυστοι / ελλιποβαρής πως το "κράτος" τους έχει συνέχεια μόνο σε ότι είναι εις βάρος των Ελλήνων, της Ιστορίας τους, της Ορθοδοξίας τους, των Εθνικών και βιοτικών τους συμφερόντων.

    2) "Χακάρισμα" της ΔΕΔΔΗΕ και όλων των εμπόρων ενεργείας ( ΗΡΩΝ, Elpedison, ΔΕΗ, Protergia κλπ) ώστε να αποκαλυφθεί επιτέλους πως οι μακάκες της χώρας αυτής πληρώνουν τους λογαριασμούς όλων των απρόσκλητων "επενδυτών" από άκρη σε άκρη της πατρίδος μας και αυτοί την βγάζουν “καθαρή” εις βάρος όλων μας.

    3) "Χακάρισμα" της ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ κλπ ώστε να μάθουν και τα δίποδα και τα κρέατα με πόδια πως πληρώνουμε και τα μπάνια, τις πλύσεις και το καθάρισμα της κ@@@τρ@@@@@ς τους !

    4) "Χακάρισμα" των επικοινωνιών όλων των Νοσοκομείων και των ιδιωτικών δομών υγείας ώστε να αποκαλυφθεί επιτέλους το έγκλημα που έγινε εις βάρος των συγγενών, φίλων και αδερφών μας με τα διαβόλια και τον άδικο θάνατο τόσων αδερφών μας με τις δήθεν νοσηλείες και διαβολοσωληνώσεις.
    Ξεμπροστιάστε και όλους τους δήθεν “ιατρούς” που πήραν κόσμο στον λαιμό τους ανυποψίαστους αδερφούς μας έναντι πινακίου φακής.

    5) “Χακάρισμα” όλων των ΜΚΟ ώστε να αποκαλυφθεί από ποιους πραγματικά χρηματοδοτούνται, ποιοι μετέχουν (επιπρόσθετο ενδιαφέρον στους “αφανείς” ) σε αυτές, ποιες οι δράσεις τους εντός της πατρίδος μας και ποιοι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι τους (από τα non – paper…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6) “Χακάρισμα” της Διαρκούς (Αν)ίερης Συνόδου, όλων των Μητροπολιτών, των γραμματειών τους, των δελφίνων και “ελαφρών” παρ’ αυτών. Να μάθουμε πόσα χρήματα “ρουφήξανε” για να συναινέσουν στον εγκλεισμό μας και στην καταστροφή των επιχειρήσεων, στον βιασμό του ψυχικού μας κόσμου και στην κατάθλιψη που έπληξε τον περήφανο και αγωνιστικό πληθυσμό μας.

    7) “Χακάρισμα” και του βοθρολομαίου, του “ελπιδοφόρου” και όλων των οικουμενιστών “πατριαρχών” και “επισκόπων” μας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Ο σοδομισμός, η παιδεραστία και το “πάντρεμα” – δίχως να ερωτηθούμε – με την πανθρησκεία πρέπει να ξεσκεπαστούν.
    Να ξυπνήσουν επιτέλους τα πρόβατα επί σφαγής και να μάθουν επιτέλους οι πιστοί τι εστί “Ιερή Ανυπακοή”, “Ορθοδοξία ή Θάνατος”, “Αγώνας υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”.

    8) “Χακάρισμα” του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου, του Ελεγκτικού Συνεδρίου, την Διαρκή Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βο(υ)λής και όλων των Περιφερειαρχών και Δημάρχων της χιλιοπροδομένης και καταληστευμένης πατρίδας μας. Να μάθουνε επιτέλους τα “χάπατα” ποιοι είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για την ζωή τους δίχως να ερωτηθούν πάντοτε με γνώμονα το “καλό” τους.

    9) “Χακάρισμα” της ΑΑΔΕ, της σελίδας των πλειστηριασμών (https://www.eauction.gr/) και όλων των συστημικών τραπεζών και των γ@@@funds που πίνουν το αίμα των αδερφών μας, τους κόπους μιας ζωής κλέβοντας το μέλλον των παιδιών μας.
    Αφού οι μακάκες λογιστές δεν απεργούν ώστε να γκρεμιστεί το σαθρό οικοδόμημα των επικυρίαρχων και να τινάξουν τον κρατικό προϋπολογισμό της ανθελληνικότητας τους στον αέρα, “κατεβάστε” τις σελίδες τους και - ει δυνατόν - διαγράψτε τους servers τους !

    10) “Χακάρισμα” όλων των στοών και όλων των αιρέσεων ώστε να αποκαλυφθούν οι προβατόσχημοι λύκοι ανάμεσα μας και να τους πετάξουμε στην λήθη και στην δικαιοσύνη του Τριαδικού Θεού. Ξεσκέπασμα όλων των υψηλόβαθμων σε Στρατό, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Δικαιοσύνη και λοιπούς “θεσμούς”.

    11) Κάλεσμα όλων των – χακεράδων - αδερφών μας απανταχού της υφηλίου να συνδράμουν στον αγώνα μας για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Κάποτε δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού εν μέσω παγκόσμιας σκοτοδίνης. Ήρθε η ώρα να το πράξουμε εκ νέου. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ! Το παράδειγμα σας θα γράψει ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ στο βιβλίο της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα εξυψώνουν το ΑΝΑΣΤΗΜΑ σας.

    12) ΜΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ….

    ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

    Το “ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ” ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΒΟΥΡΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ”.

    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ…

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ…

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ…

    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!