Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Δ ι κ α ί ω σ η μετά από 10 χρόνια (!!!) γιά τήν τραγική Μυρτώ της Πάρου: Τό Ελληνικό Δημόσιο τήν ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ, μετά από απόφαση του ΣτΕ. !

 





2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΣΣΩΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ? ΠΟΣΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΕΚΑΝΕ? ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΤΩΡΑ? ΠΩΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΩΡΑ? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ @ΑΜΩΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΥΡΤΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΥΡΤΩΣ, ΤΟ ΧΡΕΩΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ, προς τους γονείς των νέων κοριτσιών:
    Το επόμενο να ληφθεί ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΑ υπόψη των γονέων.

    Είχε πει προφητικά ο Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής, Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης (+2015):

    Μαφίες ξένων, θα ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ νέες παρθένες κοπέλες, στην Ελλάδα, και θα τις ΠΩΛΟΥΝ σαν "εμπόρευμα".

    * * *

    Έχουν ΗΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ στην Ελλάδα, κάποιες ΝΕΕΣ κοπέλες.
    Ελάχιστες από αυτές, μπόρεσαν να τις ξανα-βρούν και να τις ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ από τους απαγωγείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!