Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Ενώ τό π ι σ τ ο λ ί δ ι καί η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ οργιάζουν, κάποιος Τάκης (που ασχολείται μέ τίς γάτες!) ευαισθητοποιείται μέ δεσποινίδες!






https://www.newsbreak.gr/apopseis/350568/mathimata-aytoprovolis-stin-el-as/

3 σχόλια:

  1. δε κοιτάνε, λέω εγώ, να κάνουν κάνα σέρβις στις καρούτες που οδηγούν και να τους πάρουν κάνα αλεξίσφαιρο γιλέκο, πάρα ασχολούνται τα νούμερα με μα@α@ίες. σε όποιο τομέα να κοιτάξεις σε αυτή την χώρα μια σκέτη ξεφτίλα. τί ντροπή πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10 τοξικοί τύποι ανθρώπου που θα πρέπει να κόψεις δια παντός.........

    Είναι κάτι σαν τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Tύποι ανθρώπων που όχι απλά δεν έχουν κάτι χρήσιμο να σου προσφέρουν αλλά θα προσπαθήσουν να σε τραβήξουν στο δικό τους νοσηρό επίπεδο. Σίγουρα έχεις και εσύ κάποιους από αυτούς στον κύκλο σου.

    Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα συναντήσεις κάποιον “τοξικό” να είσαι προετοιμασμένος να την κάνεις.

    https://www.awakengr.com/10-toxiki-typi-anthropou-pou-tha-prepi-na-kopsis-dia-pantos/


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μην ξεχνάς κι αυτούς, Αγγέλικα...

      https://enromiosini.gr/arthrografia/%CE%BF-%CF%86%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82/

      Ο άνθρωπος που φθονεί εξετάζει συνήθως τη ζωή των συνανθρώπων του και επιδιώκει τη σύγκριση της ζωής του με τη δική τους ζωή.

      Όταν διαπιστώσει ότι ο αδελφός του υπερέχει τότε αφήνει να εκδηλωθεί το φοβερό πάθος του φθόνου.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!