Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ.



Στις ημέρες μας, παρατηρούμε να ξεπηδά μια πληθώρα απόψεων με αφορμή την ακύρωση του Roe vs Wade, που τοποθετούν την άμβλωση στο κέντρο έντονων συζητήσεων


Το γεγονός όμως παραμένει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ποιές είναι πραγματικά οι διαδικασίες άμβλωσης.

Πριν κυκλοφορήσει η εκστρατεία μας "Τί είναι η έκτρωση;", περπάτησα στους δρόμους του Berkeley της Καλιφόρνια, δείχνοντας βίντεο που παρουσιάζουν τις τέσσερεις πιο επικρατούσες διαδικασίες άμβλωσης.

Ρώτησα τους ανθρώπους:

“Τί είναι η άμβλωση; Μπορείτε να περιγράψετε κάποια από τις διαδικασίες άμβλωσης που χρησιμοποιούνται σε αυτή την χώρα;"

Και ακριβώς σε αυτή την πολιτεία που αποτελεί το "άσυλο για τις αμβλώσεις", η πιο συχνή απάντηση που άκουσα ήταν "ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ".

Εδώ, μερικά παραδείγματα ανθρώπων που ρώτησα, και οι απαντήσεις τους πριν και μετά την προβολή του βίντεο "Τί είναι η άμβλωση;" :

Αυτή η γυναίκα μου είπε: "Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη πως το κάνουν ... και πραγματικά ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ..." (;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!)

Όταν είδε το βίντεο, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη: "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ είμαι υπέρ της ζωής.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ."

Όταν ρώτησα αυτή τη γυναίκα, μου είπε: "Δεν ... δεν γνωρίζω."
Όταν είδε το βίντεο ήταν εμφανώς ταραγμένη και ψέλλισε: "Τί;!! Πόσο λυπητερό... είναι πράγματι τόσο, μα τόσο θλιβερό... ναι! αυτό μου αλλάζει την ιδέα που είχα. Είναι .... είναι τόσο λυπητερό."

Αυτός ο νεαρός άνδρας προσπαθούσε να εξηγήσει τί συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας άμβλωσης. "Πηγαίνουν στον γιατρό τους, ο γιατρός κάνει κάτι, κι έπειτα εκείνες φεύγουν."

Όταν παρακολούθησε το βίντεο, τότε μόνο αντιλήφθηκε την πραγματικότητα" "Τώρα που ξέρω, νοιώθω... αυτό ... αυτό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ."

(όνομα παραλήπτη email), ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΒΛΩΣΗ;" ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

Η κουλτούρα μας ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΟΤΙ "Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ" ΕΙΝΑΙ "ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

ΟΜΩΣ, αυτό που βίωσα στους δρόμους της Καλιφόρνια πριν από λίγο καιρό είναι το εξής: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΒΙΑΙΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ, Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε βίντεο τελευταίας τεχνολογίας, γραφικά και άρθρα και ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. ΖΩΕΣ ΣΩΖΟΝΤΑΙ. Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΗ.

ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΕΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΖΩΗΣ.

ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ το whatisabortion.com και ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ με όσους ξέρετε.


Ιδιαίτερα, τηλεφωνήστε στα τοπικά κέντρα εγκυμοσύνης, στα σχολεία και τις εκκλησίες σας και ζητήστε τους να χρησιμοποιήσουν και αυτοί τα βίντεο αυτά στο πρόγραμμά τους.

ΜΑΖΙ, αλλάζοντας ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ και θα χτίσουμε μια κουλτούρα που θα διαρκέσει και που θα λατρεύει την ζωή.


Για την ΖΩΗ,

Lila Rose
Ιδρύτρια και Πρόεδρος

https://www.abortionprocedures.com/

2 σχόλια:

  1. ΕΑΝ υπήρχε μια πνευματικά ΥΓΙΗΣ κοινωνία (η οποία ΔΕΝ υπάρχει αυτή την χρονική περίοδο), οι δολοφονίες των εκτρώσεων θα έπρεπε να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ σύμφωνα με τον ανθρώπινο ΝΟΜΟ.

    Οι σκληρές θλίψεις που ήδη υπάρχουν στην κοινωνία, και θα υπάρξουν σκληρότερες και στο μέλλον, έχουν σαν ΜΙΑ από τις ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ βαθύτερες πνευματικές αιτίες τους, τις μαζικές δολοφονίες των εκτρώσεων.

    Αγαπητέ αλλά άφρων λαέ: εφόσον δεν θέλεις να καταλάβεις με τα απλά λόγια των ανθρώπων, θα καταλάβεις οπωσδήποτε με τις ΣΚΛΗΡΕΣ ακούσιες θλίψεις που θα ακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα αναθέματα, καλές και οι φωνές υπερασπίσεως των αγέννητων αλλά πόσοι εκδηλώσατε το ενδιαφέρον σας να επικοινωνήσετε με τους Εθνικούς Φύλακες και να βοηθήσετε στην αφισοκόλληση κατά των εκτρώσεων σε όλη την Επικράτεια ;!;!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!