Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

"Τζώρτζ Σόρος" ( ΓΚΕΟΡΓΚΥ ΣΒΑΡΤΣ) εκτός εαυτού: «Οι δικαστές στις ΗΠΑ είναι ....ακροδεξιοί εξτρεμιστές (!) κατά των αμβλώσεων, της καταπολεμήσεως της κλιματικής αλλαγής καί των ΛΟΑΤΚΙ»!..... ( Ανέκαθεν ΕΠΑΣΧΕ από ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ! )

 



Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βλέπεις κάθε φορά τι λένε αυτοί που κινούν τα πιόνια της παγκόσμιας σκακιέρας, ειδικά όταν χάνουν τον έλεγχο


Οι παγκοσμιοποιητές δεν φοβούνται πλέον τις δημόσιες απειλές. 

Για τον "Σόρος" (Γκεόργκυ Σβάρτς) η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ είναι το ...«τέλος της δημοκρατίας».

Ο "Τζορτζ Σόρος" έγραψε σε μια αυστριακή εφημερίδα την “γνώμη” του για το τέλος των αμβλώσεων στις ΗΠΑ: Για αυτόν, οι «εξτρεμιστές» διοικούν τα αμερικανικά δικαστήρια, αφού όλοι συμβάλλουν στην ενίσχυση του Τραμπ και των υποστηρικτών του με τις αποφάσεις τους κατά των αμβλώσεων, της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής και των δικαιωμάτων LGBTQ. 


Μόνο με μια ολοκληρωτική ήττα των Ρεπουμπλικανών θα ήταν δυνατό, σύμφωνα με τον μεγάλο χρηματοδότη, να αποκατασταθεί η «αμερικανική δημοκρατία».

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε τον εξαιρετικά φιλελεύθερο νόμο για τις αμβλώσεις, ο οποίος προέβλεπε προηγουμένως αμβλώσεις μέχρι τη τελευταία μέρα που το μωρό θα ήταν στην κοιλιά και έβαλε όριο τους 3,5 μήνες. 

Το γεγονός αυτό, έχει εκνευρίσει τον "Σόρος". 


Για τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, αυτή η απόφαση σημαίνει το «τέλος της δημοκρατίας» στις ΗΠΑ. 

Για τον "Σόρος", η «δημοκρατία» πεθαίνει όταν ζουν τα μωρά στη κοιλιά. 

Η Μεγάλη επαναφορά είναι η «δημοκρατία» για τους παγκοσμιοποιητές

Η απόφαση για τον Σόρος σημαίνει, ότι η «δημοκρατία» στις ΗΠΑ θα μετατραπεί σε ένα κατασταλτικό καθεστώς, αλλά οι γνώστες της παγκοσμιοποίησης ξέρουν: 

Όταν ο "Σόρος" και οι φίλοι του στο WEF όπως ο Κλάους Σουάμπ και ο Μπιλ Γκέιτς μιλούν για «δημοκρατία», εννοούν πραγματικά μια παγκόσμια δικτατορία υποταγμένη σε αυτούς.

Γιατί μόνο όταν δεν θα μπορούμε πια να εκφραστούμε και δεν θα κατέχουμε τίποτα, θα είναι ευτυχισμένοι σύμφωνα με την Ατζέντα 2030. 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ,
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ 
"ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ" !
ΠΟΛΥ "ΧΗΜΕΙΑ"
ΜΕΤΑΞΥ ΣΒΑΡΤΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ....

Αυτοκίνητα, πτήσεις, κατανάλωση κρέατος, περιουσία, ακόμη και τεκνοποίηση: όλα αυτά θα προορίζονται για τις παγκόσμιες 'ελίτ' στο μέλλον!

Είναι ανησυχητικό πώς επιτρέπεται σε ένα παγκόσμιο τρομοκράτη που έχει φέρει τη δυστυχία σε τόσες πολλές χώρες να δυσφημεί τους απλούς δικαστές ως «δεξιούς εξτρεμιστές» και αυτή η ανοιχτή υποκίνηση εξακολουθεί να παραμένει αδιαμφισβήτητη στα μέσα ενημέρωσης και δείχνει ξεκάθαρα απο ποιούς διοικούνται.

Σ Χ Ο Λ Ι Α ;

Ο "Σόρος" απαιτεί την ολοκληρωτική ήττα των Ρεπουμπλικανών και της Ρωσίας

Ο Σόρος δεν ενοχλείται από τον εντελώς ανάποδο κόσμο του: Η «Δημοκρατία» μπορεί να υπάρξει μόνο εάν υπάρχει ένα κόμμα – που φυσικά ελέγχεται από τον ίδιο και τα Ινστιτούτα Ανοιχτής Κοινωνίας του.

Κατηγορεί επίσης τη Ρωσία και την Κίνα για το τέλος της «δημοκρατίας του». 

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος βλέπει τις ΗΠΑ να απειλούνται από το εξωτερικό από τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ρωσία και την Κίνα που είναι σύμμαχος με τη Ρωσία, επειδή θέλουν να επιβάλουν μια πολυπολική κοσμοθεωρία αντίθετη με τη δική του. 

Με τον τίτλο «Η μάχη της ζωής μας», ο "Σόρος" δήλωσε ωμά: «Πρέπει να νικήσουμε τη Ρωσία για να σώσουμε τον πολιτισμό μας!». Γιατί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να ξεκινήσει και «ενδεχομένως ο πολιτισμός μας να μην επιζούσε».

Προφανώς, τα σχέδιά του για παγκόσμια κυριαρχία προχωρούν πολύ αργά και μόνο μια νίκη επί της Ρωσίας «μπορεί να σώσει τον πολιτισμό του», σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του 91χρονου στη συνεδρίαση του WEF τον Μάϊο.

Αυτά δεν είναι τα πρώτα και μοναδικά σχόλια καλεσμένων από παγκοσμιοποιητές στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. 

Όλο και πιο συχνά βγάζουν προειδοποιήσεις σε mainstream εφημερίδες. Σ

το άρθρο του Klaus Schwab στην Handelsblatt τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους ζήτησε ανοιχτά το τέλος των εθνικών κοινοβουλίων και την εισαγωγή μιας παγκόσμιας δικτατορίας με το δοξαστικό όνομα “Governance 4.0”.

Το δόγμα του "Σόρος" ευθύνεται για την αναταραχή στη Σρι Λάνκα

Με ακραίες ελλείψεις ενέργειας και πληθωρισμό στη Σρι Λάνκα πάνω από 50 %, και τις τιμές των τροφίμων να αυξάνονται κατά 80 %, μισό εκατομμύριο άνθρωποι έπεσαν στη φτώχεια τον τελευταίο χρόνο.

«Αλλά ο υποκείμενος λόγος για την πτώση της Σρι Λάνκα είναι ότι οι ηγέτες της ήταν υπο τις εντολές των δυτικών πράσινων ελίτ που ασχολούνται με τη βιολογική γεωργία και το «ESG», το οποίο αναφέρεται σε επενδύσεις που έγιναν σύμφωνα με υποτιθέμενα υψηλότερα Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά και Διακυβέρνηση κριτήρια. 

Η Σρι Λάνκα έχει σχεδόν την τέλεια βαθμολογία ESG (98) που είναι υψηλότερη κι από τη Σουηδία (96) οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν (51)».

Οι υψηλότερες τιμές του πετρελαίου είχαν ως αποτέλεσμα οι τιμές των μεταφορών να αυξηθούν κατά 128 % από τον Μάιο, για να τηρεί τις οδηγίες ESG του Soros.

«Το μεγαλύτερο και κύριο πρόβλημα που προκάλεσε την πτώση της Σρι Λάνκα ήταν η απαγόρευσή της στα χημικά λιπάσματα τον Απρίλιο του 2021. 

Πάνω από το 90 % των αγροτών της Σρι Λάνκα είχαν χρησιμοποιήσει χημικά λιπάσματα και, μετά την απαγόρευση, το 85 % υπέστη απώλειες καλλιεργειών. 

Μετά την απαγόρευση των λιπασμάτων, η παραγωγή ρυζιού μειώθηκε κατά 20 % και οι τιμές εκτοξεύτηκαν κατά 50 % σε μόλις έξι μήνες. 

Η Σρι Λάνκα χρειάστηκε να εισαγάγει ρύζι αξίας 450 εκατομμυρίων δολλαρίων, παρά το γεγονός, ότι ήταν αυτάρκης ως προς τους κόκκους λίγους μήνες νωρίτερα

Η τιμή των καρότων και της ντομάτας πενταπλασιάστηκε. 

Το τσάϊ, η κύρια εξαγωγή της χώρας, υπέφερε επίσης, υπονομεύοντας έτσι το ξένο νόμισμα και την ικανότητα της χώρας να αγοράζει προϊόντα από το εξωτερικό.

«Ενώ υπάρχουν 2 εκατομμύρια αγρότες στη Σρι Λάνκα, το 70 % των 22 εκατομμυρίων ανθρώπων της χώρας εξαρτώνται άμεσα, ή έμμεσα από τη γεωργία».

Πηγή Freewestmedia

https://anazitiseis.gr/tzortz-soros-ektos-eaftou-oi-dikastes-stis-ipa-einai-akrodexioi-extremistes-kata-ton-amvloseon-tis-katapolemisis-tis-klimatikis-allagis-kai-ton-loatki/

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ? ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σόρος δεν έχει μια απλή παράκρουση, απλά ακολουθεί συνειδητά και πιστά τον σατανά.
    Ο ΙΔΙΟΣ ο σατανάς είναι ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ: διότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι θα καταλήξει στην αιώνια και ατελεύτητη κόλαση, αλλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ επίμονα να μετανοήσει ενώπιον του Θεού.
    Μέσα από το στόμα των δαιμονισμένων ανθρώπων, ο σατανάς λέγει συχνά ότι ΑΡΝΕΙΤΑΙ να προσκυνήσει τον αληθινό Θεό και πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!