Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΟΧΙ ΔΑ! Απειλές γιά τήν ζωή της δέχεται η Αυστριακή πρώην ΥΠΕΞ, που είχε χορέψει βάλς μέ τόν Βλ. Πούτιν στόν γάμο της!!!!!

 





https://www.pronews.gr/kosmos/apeiles-gia-ti-zoi-tis-dexetai-i-aystriaki-proin-ypeks-pou-eixe-xorepsei-vals-me-ton-poutin/

7 σχόλια:

  1. "Ex-Außenministerin Karin Kneissl: "Mein Leben ist vernichtet""

    "Τέως Αυστριακή ΥΠΕΞ Karin Kneissl: Η ζωή μου καταστράφηκε"

    https://exxpress.at/ex-aussenministerin-karin-kneissl-mein-leben-ist-vernichtet/


    Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Kneissl δεν μετανιώνει για τον γαμήλιο χορό της με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν. Ούτε και κρατάει αποστάσεις από τον αρχηγό του ρωσικού κράτους. Ωστόσο, η εγγύτητά της στον Πούτιν ήταν μοιραία για την Kneissl: ΤΩΡΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.

    Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Karin Kneissl έχει αποσυρθεί στη νότια Γαλλία. Κατά κάποιο τρόπο είναι πολιτική πρόσφυγας, όπως είπε στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό RTL, επειδή δεν μπορεί πλέον να εργαστεί στην Αυστρία: "Η ζωή μου καταστράφηκε." Αφότου η Kneissl έστρεψε την πλάτη της στην πολιτική, προφανώς δεν υπήρχαν πλέον προοπτικές για αυτήν σε αυτή τη χώρα, κυρίως επειδή είχε χορέψει στο παρελθόν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στον γάμο της.

    "Έπρεπε να ξεφύγω"

    Η Kneissl έφυγε από την Αυστρία το φθινόπωρο του 2020 σε ηλικία 55 ετών. "Έπρεπε να φύγω, δεν έφυγα οικειοθελώς", λέει. "Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπρεπε πραγματικά να εγκαταλείψω ό,τι έχω δημιουργήσει λόγω της εχθρότητας και της de facto απαγόρευσης εργασίας που έχω λάβει και να εγκαταλείψω την χώρα μου".

    Όταν ρωτήθηκε για τον τρέχοντα πόλεμο και τα δεινά στην Ουκρανία, η Kneissl σχολίασε εν συντομία: "Οι επιθέσεις με drone στο Ιράκ και το Αφγανιστάν οδηγούν επίσης σε δεινά".

    Η Kneissl δεν μετανιώνει για την πρόσκληση στον Πούτιν ακόμη και σήμερα
    Από το 2021, η Kneissl βρίσκεται στο εποπτικό συμβούλιο της ρωσικής εταιρείας Rosneft μαζί με τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Gerhard Schröder, και όπως φέρεται, έναντι μιας ιδιαίτερα προσοδοφόρας αμοιβής (500.000 $ ετησίως). Δεν θέλει να εγκαταλείψει τη θέση της εκεί: "Τώρα πιέζομαι πλήρως προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά η ζωή μου έχει ήδη καταστραφεί". Από αυτή την άποψη, δεν μπορεί να την απειλήσει τίποτα. Η Kneissl δεν βλέπει κανένα λόγο να κρατήσεις αποστάσεις.

    Η Karin Kneissl ρωτήθηκε επίσης αν, κοιτάζοντας πίσω, μετανοιώνει για την πρόσκληση του Πούτιν στον γάμο της. "Όχι", απαντά εκείνη. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας φαίνεται να συμφωνεί με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Edith Piaf: "Non, je ne regrette rien" ("Όχι, δεν μετανοιώνω (για) τίποτε", μτφρ).


    Ο Πούτιν έμεινε στο γάμο για μιάμιση ώρα
    Ο γάμος της κορυφαίας τότε πολιτικού έγινε στις 18 Αυγούστου 2018. Λίγο πριν, τον Ιούνιο, ο Πούτιν είχε πάει στη Βιέννη για επίσκεψη εργασίας. "Είχα ακόμα ένα προσκλητήριο γάμου στα χέρια μου", λέει. Με την συγκατάθεση του αρραβωνιαστικού της, το παρουσίασε στον Ρώσο Πρόεδρο, ο οποίος ήρθε αμέσως για μιάμιση ώρα.

    Οι φωτογραφίες του γάμου από τότε φαντάζουν σχεδόν σουρεαλιστικές σήμερα υπό την σκιά του πολέμου της Ουκρανίας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην μαύρη λίστα της ΕΕ η τέως Αυστριακή ΥΠΕΞ Kneissl με το αιτιολογικό της παραπληροφόρησης

      https://amp.kleinezeitung.at/politik/aussenpolitik/ukraine/6109187/Wegen-Desinformation_ExAussenministerin-Kneissl-auf-der-schwarzen

      - - -

      EU-Parlament fordert Sanktionen gegen Karin Kneissl
      Weil sie bis heute ihren Posten bei Rosneft nicht zurückgelegt hat, könnte die Ex-Außenministerin bald sanktioniert werden

      Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητά κυρώσεις κατά της Karin Kneissl

      Λόγω του ότι δεν έχει παραιτηθεί από τη θέση της στη Rosneft μέχρι σήμερα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα μπορούσε σύντομα να υποβληθεί σε κυρώσεις

      https://www.derstandard.at/story/2000135890106/eu-parlament-fordert-sanktionen-gegen-karin-kneissl

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως ανώνυμε, γιά τήν όντως εμπεριστατωμένη πληροφόρηση καί τούς αντιστοίχους συνδέσμους, που είχατε τήν καλοσύνη νά μας παραθέσετε.
      Υπάρχει δυστυχώς από ετών, μία ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α (καί) στίς διεθνείς σχέσεις, πόσω μάλλον όταν μία πρόσκληση γάμου καί ένα ...'βάλς', σέ αναγκάζουν νά φύγεις ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ από τήν πατρίδα σου, γιατί έμεινες άνεργος! καί κινδυνεύεις κι από πάνω!!

      Διαγραφή
    3. κύριε Καποδίστρια, ξέρετε, αυτές οι εξελίξεις είναι παραπάνω από ανησυχητικές. αν κυνηγούν ανθρώπους ισχύος, φαντάζεστε με εμάς; κοίταζα και για την Γερμανίδα δημοσιογράφο Alina Lipp. η ταχύτητα και ο συντονισμός χορογραφίας, θα έλεγε κανείς, με τις οποίες αποδομούν και δυσφημίζουν την προσωπικότητα των "αντιφρονούντων" είναι επίσης τρομακτικό σαν γεγονός. για την Lipp συγκεκριμένα γράφουν (κυρίως γερμανικοί και ελβετικοί ιστότοποι) πώς μια πρώην Πράσινη, παραθέτω: "σκορπά την επικίνδυνη προπαγάνδα της υπέρ του Πούτιν" σε "εκατοντάδες χιλιάδες followers". το τελευταίο φαίνεται να τους ενοχλεί πολύ.

      Διαγραφή
    4. ναι εκείνη εννοώ

      Διαγραφή
    5. από την ανάρτησή σας το είδα

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!