Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Τί τίτλο θά βάζατε ΕΣΕΙΣ; ( Ίσως : "ΠΩΣ θά παραδώσεις, άρα γε, τήν ΨΥΧΗ σου"; )

 





https://www.ekklisiaonline.gr/nea/o-amerikis-elpidoforos-evlogise-ti-vaftisi-pedion-gay-zevgariou-stin-athina-foto-video/

2 σχόλια:

  1. θα έπρεπε να καθαιρεθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. αυτός είναι ο ίδιος ο @α@α@άς που μπήκε και μαγαρίζει την Εκκλησία. είναι υπόλογοι όσοι τον κρατάνε ακόμη, από το Πατριαρχείο μέχρι και την ελληνική κοινότητα. όλο αυτό δεν είναι μόνο αιρετικό αλλά εωσφορικό.
    κοιτάξτε σε τι φοβερό δίλημμα έβαλε ο εξαποδώς την Εκκλησία με την νομιμοποίηση των γάμων των γκέϋ για να την αλώσει. καθώς θα αυξάνονται οι γάμοι τους, θα θέλουν και παιδιά. πρέπει αυτό να ξεκαθαρίσει. σίγουρα αυτά τα παιδιά πρέπει να βαπτιστούν. δεν μπορούν όμως τα ζευγάρια αυτά να προκαλούν και να απαιτούν από την Εκκλησία να αναγνωρίσει και να νομιμοποιήσει την αμαρτία τους, πώς θα το κάνουμε. η Εκκλησία είναι ξεκάθαρη αιώνες τώρα. αν θέλουν να προσαρμοστούν αυτοί στην Εκκλησία. δεν θα γίνει η Εκκλησία λάστιχο για τον καθένα.
    ένα τελευταίο: η δεύτερη "πνευματική" μητέρα η κ. Μπραντολίνι είναι άραγε Ορθόδοξη ή κι αυτό πήγε περίπατο;
    ποιοί είναι πια οι αληθινοί ποιμένες και πού βρίσκονται και πότε θα αναλάβουν να καθαρίσουν την Εκκλησία από πράκτορες, αιρετικούς και @α@α@άδες;;;;;... τους έβαλε ο Θεός στο πόδι Του. τί κάνουν, επιτέλους; δυστυχώς, δεν θα έχει άδικο ο Θεός να μας τιμωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οἱ δύο παγκόσμιοι πόλεμοι πραγματοποιήθηκαν πρὸς συμμόρφωσιν, ὁ τρίτος θὰ γίνῃ πρὸς ἐξόντωσιν ἀπάντων τῶν διεστραμμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!