Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Ω! Δέν υπάρχει τίποτα νά δείτε εδώ: 1.884 καρδιακές ΑΝΑΚΟΠΕΣ Α Θ Λ Η Τ Ω Ν σέ 2,5 χρόνια, 1.310 νεκροί ! ! ! [ Ενδιαφέρεται κανείς; Ίσως; ]

 

Θά πρέπει νά φταίει η κλιματική αλλαγή...


Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, ο αριθμός των  Α Θ Λ Η Τ Ω Ν, που υποφέρουν από αιφνίδιες (....) καρδιακές ανακοπές και συναφή προβλήματα, έχει αυξηθεί σε ανησυχητικά επίπεδα.

Στις αρχές του 2021, νεαροί αθλητές άρχισαν ξαφνικά να καταρρέουν με ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται με την καρδιά.



Έκτοτε, έχουν καταγραφεί 1.884 καρδιακές ανακοπές ή άλλα σοβαρά προβλήματα μεταξύ των αθλητών.

Δυστυχώς, 1.310 από αυτούς τους αθλητές πέθαναν ....ξ α φ ν ι κ ά !!!

Η Good Sciencing διατηρεί μια μη εξαντλητική και συνεχώς αυξανόμενη λίστα (https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/) κυρίως νεαρών αθλητών που υπέστησαν σοβαρά ιατρικά προβλήματα το 2021, το 2022 και το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Σύμφωνα με το Good Sciencing, όλοι οι αθλητές στη λίστα μοιράζονται έναν κοινό παράγοντα: Υπέστησαν ξαφνικά σοβαρά προβλήματα υγείας αφότου έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις εμβολίων Covid.



Από τον Απρίλιο του 2023, η 'Good Sciencing' είχε καταγράψει 1.884 καρδιακές ανακοπές αθλητών, ή σοβαρά προβλήματα από τον Ιανουάριο του 2021.

Υπάρχουν άλλες 55 περιπτώσεις που η 'Good Sciencing' εξακολουθεί να διερευνά, ή αναμένει περαιτέρω πληροφορίες.

Το Good Sciencing δεν έχει ακόμη καταγράψει και διερευνήσει πιο πρόσφατα περιστατικά, όπως οι τέσσερεις παίκτες ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας.

Αυτοί οι τέσσερεις παίκτες ράγκμπι, που αναφέρθηκαν από τη New Zealand Herald (https://www.nzherald.co.nz/nz/two-auckland-suburbs-rugby-club-players-suffer-critical-life-threatening-injuries-in-consecutive-weeks/RKKTBRLSCNAXLCFFI4UIZTSLRE/) την περασμένη εβδομάδα, είναι επίσης μια προσθήκη στη λίστα του Mark Crispin Miller (https://markcrispinmiller.substack.com/p/in-memory-of-those-who-died-suddenly-bc1).

Από τον Ιανουάριο του 2022, ο Crispin Miller καταγράφει «πέθανε ξαφνικά» περιπτώσεις παγκοσμίως που αναφέρονται στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης σε μια συγκεκριμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Exposé (https://expose-news.com/2023/07/01/1884-athlete-serious-issues-with-1310-of-them-dead/).

Στην τελευταία συλλογή του, κατέγραψε 57 Νεοζηλανδούς που αναφέρθηκαν ότι έχασαν απροσδόκητα, ή ξαφνικά τήν ζωή τους μεταξύ 19 και 26 Ιουνίου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Crispin Miller δεν κάνει καμμία προσπάθεια να διερευνήσει εάν το περιστατικό σχετίζεται με εμβόλια Covid.

Ο κατάλογος απλώς καταγράφει σχετικές λεπτομέρειες, όπως αναφέρεται στα δελτία ειδήσεων.

Για παράδειγμα, ένας άνδρας στο Ώκλαντ πέθανε μετά από ιατρικό συμβάν, ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση.

Το περασμένο Σάββατο, ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση για παράνομη παρέμβαση σε όχημα.

«Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Περιφερειακή Μονάδα Κράτησης του Ώκλαντ, ωστόσο, κατά την άφιξή του, οι αξιωματικοί ανησύχησαν για την υγεία του άνδρα, καθώς φαινόταν να υποφέρει από ιατρικό συμβάν», ανέφερε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν αμέσως τον άνδρα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγο αργότερα. «Δεν αναφέρθηκε ηλικία ή αιτία θανάτου», σημείωσε ο Crispin Miller.

Σε ένα άλλο τραγικό περιστατικό που σημείωσε ο Crispin Miller, μία μαθήτρια της δωδεκάτης τάξης ενός σχολείου στην Καλκούτα της Ινδίας, πέθανε αφού κατέρρευσε στο campus.

Το κορίτσι ξαφνικά κατέρρευσε μετά τη συνεδρίαση της συνέλευσης γύρω στις 9.30 π.μ.

«Στη συνέχεια την παρακολούθησε ο γιατρός του σχολείου, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο σφυγμός της ήταν πολύ χαμηλός», δήλωσε ένας αστυνομικός.

«Κηρύχθηκε νεκρή όταν μεταφέρθηκε στην κοντινή κλινική Belle Vue».

Μια υπόθεση κατατέθηκε σε σχέση με το θάνατο και το σώμα στάλθηκε για νεκροψία.

«Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το κορίτσι έπασχε από κάποια ασθένεια», δήλωσε ο αξιωματικός.

«Φαίνεται ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αλλά ο ακριβής λόγος πίσω από το θάνατό της θα μπορούσε να γίνει γνωστός μόνο μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας».

Στην Ουκρανία, ένας δικηγόρος σκοτώθηκε σε ένα λεγόμενο αυτοκινητιστικό δυστύχημα "vaxxident" όταν πέθανε  ξ α φ ν ι κ ά  στο τιμόνι....

Σύμφωνα με τις τοπικές κοινότητες του Telegram, ένα ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο εμβόλισε αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Οδησσό.

Ο αποθανών είναι υψηλόβαθμος αξιωματικός επιβολής του νόμου της πόλης R. Bershavsky.

Δεν αναφέρθηκε ηλικία ή αιτία θανάτου.

Στη Ρωσσία, ο ηθοποιός θεάτρου και κινηματογράφου Mikhail Lozhkin, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 36 ετών.

Η αιτία θανάτου δεν σημειώθηκε.

Στο Βέλγιο, δύο ποδοσφαιριστές «πέθαναν ξαφνικά».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης των Red Devils Cédric Roussel πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 45 ετών.

Κατέρρευσε σε μια βεράντα στο Bergen το Σάββατο, οι πρώτες βοήθειες ήταν μάταιες.

Και ο Stéphane Demol, ο πρώην αμυντικός, πέθανε μετά από καρδιακή προσβολή.

Ήταν 57 ετών.

Στη Γερμανία, στις 21 Ιουνίου, ένας οδηγός φορτηγού βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του.

Είχε σταθμεύσει το όχημά του σε ένα πάρκινγκ την Τρίτη το βράδυ για να περάσει τη νύχτα εκεί.

Το σταθμευμένο φορτηγό με το πτώμα στην καμπίνα είχε ανακαλυφθεί από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο άνδρας προφανώς πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας από φυσικό θάνατο, ανέφερε η αστυνομία.

Δεν αναφέρθηκε ηλικία, ή αιτία θανάτου.

Στην Ισλανδία, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για την ανακάλυψη ενός νεκρού.

Βρέθηκε στο έδαφος κοντά σε ένα ποδήλατο.

Ένας γιατρός που έφτασε στο σημείο κήρυξε το άτομο νεκρό.

Δεν αναφέρθηκε ηλικία ή αιτία θανάτου.

Στις 28 Ιουνίου, ο Paweł Kotwica, γνωστός πολωνός αθλητικός δημοσιογράφος, πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα του Handball Champions League στην Κολωνία.

Λιποθύμησε ξαφνικά όταν η αγαπημένη του ομάδα από το Kielce αγωνίστηκε για την πρώτη θέση με την SC Magdeburg την Κυριακή.

Αρκετά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Παρά την άμεση ιατρική βοήθεια, η ζωή του δεν μπόρεσε να σωθεί. Ήταν λιγότερο από 51 ετών.

Η σειρά καταλόγων του Mark Crispen Miller με τίτλο «Στη μνήμη εκείνων που πέθαναν ξαφνικά» για την εβδομάδα από τις 19 έως τις 26 Ιουνίου συνεχίζεται.

Είναι τραγικό να το βλέπεις.

Εν τω μεταξύ, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες κοινότητες ανθρώπων δεν έχουν υποστεί μυστηριώδεις αιφνίδιους θανάτους ή καρδιακές προσβολές.

Οι πολίτες Amish της Αμερικής δεν έχουν υποστεί υπερβολικούς θανάτους από τον Covid ή αυξήσεις στις καρδιακές ανακοπές.

Οι Amish αγνόησαν εντελώς τις οδηγίες του CDC κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ως εκ τούτου, δεν εμβολιάστηκαν, δεν φόρεσαν μάσκες, δεν συμμετείχαν σε lockdown, ή συμμετείχαν σε άλλους περιορισμούς.

Οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε μία οριστική περίπτωση ενός ατόμου Amish που πέθανε από Covid, αφού ανέλυσαν δέκα χιλιάδες ανθρώπους.

Σημείωσαν επίσης, ότι ΔΕΝ μπορούσαν επίσης να βρουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ μη εμβολιασμένο άτομο Amish με αυτισμό, ή αρκετές άλλες καταστάσεις που επηρεάζουν την υπόλοιπη Αμερική.

 

ΕΠΙΣΗΣ:

Σατανική μαζική θυσία: ΠΑΡΑ τις γνωστές βλάβες Το CDC προσθέτει το εμβόλιο COVID-19 στο πρόγραμμα ανοσοποίησης ρουτίνας για παιδιά και εφήβους

Ξυπνήσατε επιτέλους; Η μάχη μας είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ!!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!