Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ! Θ α λ α σ σ ο π ο ύ λ ι α : Ασθένεια Α Κ Τ Ι Ν Ο Β Ο Λ Ι Α Σ '4G' καί '5G' από ΠΥΡΓΟΥΣ κινητής τηλεφωνίας! ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ;

 


Την άνοιξη του 2022, ΝΕΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ γέμισαν το έδαφος του νησιού Texel στις Κάτω Χώρες. 

Οι ορνιθολόγοι ισχυρίστηκαν ότι ευθύνεται η γρίπη των πτηνών. 

Αλλά λίγες μέρες νωρίτερα, 18 (!!!) νέες κεραίες '4G', είχαν εγκατασταθεί στους χώρους αναπαραγωγής. 


Ποια είναι η κατάσταση σήμερα;

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2023 από WS.

 

Τα πουλιά  – σύμβολα ελευθερίας και χαράς - εξαφανίζονται σε όλο τον κόσμο. 

Την περασμένη άνοιξη, συγκλονιστικές ιστορίες και σπαρακτικές φωτογραφίες νεκρών θαλασσοπουλιών έκαναν τον γύρο του κόσμου. 

Κυρίως, το επίκεντρο της προσοχής ήταν το φυσικό καταφύγιο De Petten στο νησί Texel στις Κάτω Χώρες, όπου το έδαφος γέμισε με νεκρά γλαρόνια που έμοιαζαν σαν να είχαν πέσει νεκρά από τον ουρανό κατά τη διάρκεια των πτήσεών τους.

Ορνιθολόγοι και οργανώσεις προστασίας των πτηνών ισχυρίστηκαν ότι πρέπει να ευθύνεται η γρίπη των πτηνών (https://www.spektrum.de/news/seuchen-vogelgrippe-wuetet-an-der-nordsee/2036290). Όμως, πράγματι, τα πουλιά πέθαναν από τη γρίπη των πτηνών;

Η πύλη 'Global Research' αμφιβάλλει γι' αυτό (https://www.globalresearch.ca/sea-birds-last-refuges/5823293). Μόλις λίγες ημέρες πριν από τους θανάτους των πουλιών, δεκαοκτώ νέες κεραίες 4G είχαν εγκατασταθεί σε τρεις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο De Petten. Αυτά βρίσκονται στην ίδια περιοχή όπου εκτρέφονται τα πουλιά. Πολλές άλλες κεραίες και ιστοί στόχευαν το φυσικό καταφύγιο, εξαιτίας μιας πολυσύχναστης ναυτιλιακής λωρίδας, η οποία έκανε εκτεταμένη χρήση αυτών των κεραιών.

Στην Ελβετία, τη Βόρεια Ουαλία και άλλα μέρη της Ολλανδίας και του κόσμου, το 4G και το 5G έχουν επίσης συνδεθεί με το φαινόμενο της θνησιμότητας των πτηνών τα τελευταία χρόνια (βλ. ΕΔΩ: https://dieunbestechlichen.com/2020/04/immer-mehr-belege-5g-ist-toedlich-wo-5g-strahlung-ist-fallen-hunderte-von-voegeln-tot-vom-himmel/, ΕΔΩ: https://correctiv.org/faktencheck/wirtschaft-und-umwelt/2020/02/18/nein-voegel-in-nordwales-fielen-nicht-wegen-einer-5g-anlage-tot-vom-himmel/?lang=de https://dieunbestechlichen.com/2020/04/immer-mehr-belege-5g-ist-toedlich-wo-5g-strahlung-ist-fallen-hunderte-von-voegeln-tot-vom-himmel/ ΚΑΙ ΕΔΩ: https://dieunbestechlichen.com/2020/04/immer-mehr-belege-5g-ist-toedlich-wo-5g-strahlung-ist-fallen-hunderte-von-voegeln-tot-vom-himmel/).

Αν κάνετε μια μικρή έρευνα στο Διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι η επικρατούσα τάση και οι ελεγκτές γεγονότων αρνούνται κατηγορηματικά αυτή την υποτιθέμενη «θεωρία συνωμοσίας».

Μετά από περισσότερα από τρία χρόνια ψευδούς συγκάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης, αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά ύποπτο.

Σε κάθε περίπτωση, γεγονός είναι ότι οι κίνδυνοι αυτής της ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας κρύβονται συστηματικά κάτω από το χαλί. Αν και ακόμη και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσίευσε μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση (https://www.mberstecher.de/EU_Briefing_EPRS_DE.pdf) σχετικά με τον «αντίκτυπο της ασύρματης επικοινωνίας 5G στην ανθρώπινη υγεία» τον Φεβρουάριο του 2020.

Εκεί αναφέρεται ότι οι κανονισμοί ασφαλείας της ΕΕ σχετικά με την «έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF)» είναι άνω των 20 ετών. «Δεν ισχύουν για τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του 5G», αναφέρει το έγγραφο.

Ως εκ τούτου, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος (ΕΟΠ) προειδοποιεί «για πολύ καιρό να είμαστε προσεκτικοί». Στο παρελθόν, υπήρξαν «παραβιάσεις της αρχής της προφύλαξης, οι οποίες συχνά οδήγησαν σε μη αναστρέψιμες βλάβες στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον».

Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΔΕΝ (!) έχει ακόμη εκπονήσει μελέτες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους αυτής της τεχνολογίας για την υγεία (ΕΔΩ: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2018-005128-ASW_EN.html ΚΑΙ ΕΔΩ: https://www.euractiv.com/section/5g/news/mep-commission-irresponsible-on-5g-health-risks/).

Η Global Research εξέτασε την τρέχουσα κατάσταση - ένα χρόνο μετά τους θανάτους πουλιών που προκλήθηκαν από την υποτιθέμενη επιδημία - στο φυσικό καταφύγιο De Petten και στο νησί Texel. 

Και προφανώς, οι αποικίες θαλάσσιων πτηνών ευδοκιμούν. 

Ωστόσο, έχουν εγκαταλείψει τους τόπους αναπαραγωγής τους, στους οποίους σύχναζαν για χρόνια ή δεκαετίες και όπου έχουν εγκατασταθεί οι κεραίες.

«Είναι εντυπωσιακό: οι περιοχές με αποικίες που επλήγησαν σοβαρά από τη γρίπη των πτηνών πέρυσι παρέμειναν άδειες φέτος, συμπεριλαμβανομένων των Waterdunen (ZL), Wagejot και De Petten on Texel (NH), Griend και De Putten κοντά στο Camperduin (NH)», έγραψε ο Ruud van Beusekom του «Vogelbescherming Nederland» (Εθν. Οργανισμός Προστασίας Πτηνών της Ολλανδίας)(BirdLife Netherlands) στις 5 Ιουνίου 2023.

Πηγή:

Φάσμα: Η γρίπη των πτηνών μαίνεται στη Βόρεια Θάλασσα - 3 Ιουλίου 2022 (https://www.spektrum.de/news/seuchen-vogelgrippe-wuetet-an-der-nordsee/2036290)

Global Research: Τα τελευταία καταφύγια θαλάσσιων πτηνών: ασθένεια ακτινοβολίας 4G και 5G από τους πύργους κινητής τηλεφωνίας - 22 Ιουνίου 2023 (https://www.globalresearch.ca/sea-birds-last-refuges/5823293)

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ο αντίκτυπος της ασύρματης επικοινωνίας 5G στην ανθρώπινη υγεία

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://transition-news.org/seevogel-4g-und-5g-strahlenkrankheit-durch-mobilfunkturme

1 σχόλιο:

  1. Η EE εξετάζει το ενδεχόμενο να «μπλοκάρει» τον ήλιο λόγω κλιματικής αλλαγής
    https://antimedia.gr/i-ee-exetazei-to-endechomeno-na-blokarei-ton-ilio-logo-klimatikis-allagis-thelete-kai-fotovoltaika-meta/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!