Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Μελέτη: Η τυφλή EMΠΙΣΤΟΣΥΝΗ της γενιάς 'Ζ' στην κυβέρνηση, προκύπτει λόγω του «α π ο τ υ χ η μ έ ν ο υ εκπαιδευτικού συστήματος»!

(Μία ανησυχητική μελέτη, που θα ΠΡΕΠΕΙ να μας βάλει σε ΣΟΒΑΡΕΣ σκέψεις)

 


30 Ιουνίου 2023

Χρόνος ανάγνωσης: 3.2'

από τον Δρ Peter F. Mayer

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό και κατά των διαφόρων περιορισμών, από τις μάσκες έως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, παρατηρήθηκε ένα εκπληκτικό φαινόμενο: τα άτομα κάτω των 40 ετών συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες, μόνο σε πολύ μικρό βαθμό.... 


Στη δεκαετία του 1970, συνέβη το αντίστροφο – οι διαμαρτυρίες κατά της ανισότητας, ή του εγκληματικού πολέμου των ΗΠΑ στο Βιετνάμ μεταφέρθηκαν κυρίως από νέους.

Πολλοί αναρωτιούνται ποια είναι η αιτία αυτής της έλλειψης ενδιαφέροντος για την πολιτική και της έλλειψης αισθήματος αδικίας, περιορισμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ψεμάτων των κυβερνώντων. 

Η επιδείνωση της εκπαίδευσης και η πλήρης εκπαίδευση των πανεπιστημιακών λειτουργιών θεωρείται συχνά ως η αιτία. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΕΨΗ.

Ο καθηγητής Nicholas Giordano είναι συνεργάτης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την μεταρρύθμιση της πανεπιστημιούπολης. Πρόσφατα αμφισβήτησε την οργουελιανή αποδοχή της κυβερνητικής παρακολούθησης στο εσωτερικό από τη νεώτερη γενιά στο Fox Business. 

Αυτό διαπιστώθηκε σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη έρευνα από το Ινστιτούτο CATO (https://www.cato.org/blog/nearly-third-gen-z-favors-home-government-surveillance-cameras-1).

Σύμφωνα με την έρευνα του CATO, το 29% των νεαρών ενηλίκων ηλικίας μεταξύ 18 και 29 ετών χαιρέτισαν την κυβερνητική παρακολούθηση, ειδικά για λόγους ασφαλείας. Ο John Rigolizzo της μεταρρύθμισης πανεπιστημιούπολης επεσήμανε (https://campusreform.org/article?id=23440) ότι τα ευρήματα της CATO δημοσιεύθηκαν λίγο μετά τις αναφορές της αγωγής της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου (FTC) κατά της Amazon και του συστήματος ασφαλείας Ring για παραβιάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων περιστατικών στα οποία οι υπάλληλοι κατασκόπευαν πελάτες.

Ο Giordano δήλωσε ότι αυτή η υποστήριξη για κυβερνητική παρακολούθηση «πηγάζει από ένα αποτυχημένο εκπαιδευτικό σύστημα που δεν έχει εκπαιδεύσει πραγματικά τους μαθητές σχετικά με τα σημεία της αμερικανικής ιστορίας και τα θεόδοτα δικαιώματα και ελευθερίες μας», δήλωσε ο Giordano.

Η ευκολία των νεαρών Αμερικανών να αντιμετωπίσουν την κυβερνητική παρακολούθηση είναι απλώς ένα άλλο παράδειγμα μιας συστημικής τάσης τυφλής εμπιστοσύνης στην καλοσύνη της κυβέρνησης, δήλωσε ο Giordano. 

Ανέφερε τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς για την πανδημία, την έγκριση περιορισμών στην ελευθερία του λόγου και την προκατάληψη στα συστήματα αναφοράς ως περαιτέρω ενδείξεις αλλαγής.

Ο Giordano έκανε δύο συστάσεις που θα μπορούσαν να «βοηθήσουν πολύ στην αντιστροφή» του κινήματος και να «μειώσουν το 29% της γενιάς Ζ στο 5%».

Πρώτον, σύμφωνα με τον Giordano, οι ΗΠΑ θα πρέπει να μεταρρυθμίσουν το εκπαιδευτικό σύστημα για να «κάνουν την ιστορία και την πολιτική ξεχωριστά μαθήματα».

«Αυτά τα μαθήματα θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά από την ένατη έως τη δωδέκατη τάξη, ώστε οι μαθητές να μπορούν να δώσουν εξετάσεις ιθαγένειας», είπε. Ο Giordano αναφέρει ότι το 86% των μαθητών του δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ του αμερικανικού και του ρωσικού συντάγματος.

«Και τότε, στο επίπεδο των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα πρέπει να μειώσουμε τη χρηματοδότηση», πρόσθεσε ο Giordano. «Κάθε πανεπιστήμιο που αρνείται στους ανθρώπους τα δικαιώματά τους στην Πρώτη Τροπολογία [απαγορεύει στο Κογκρέσσο να ψηφίζει νόμους που περιορίζουν την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία της θρησκείας, την ελευθερία του Τύπου, την ελευθερία του συνέρχεσθαι ή το δικαίωμα αναφοράς] παραβιάζει το Σύνταγμά μας – γιατί οι φορολογούμενοι να πρέπει να χρηματοδοτήσουν κάτι τέτοιο;»

Στην Ευρώπη, το σύστημα της Μπολόνια θα έπρεπε πιθανώς να καταργηθεί χωρίς αντικατάσταση, η γενική εκπαίδευση θα έπρεπε να αντιστραφεί και θα έπρεπε να δοθεί έμφαση στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. 

Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ από κεντρικούς ΘΕΣΜΟΥΣ όπως η ΕΕ, αλλά και από ΚΟΜΜΑΤΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που βασίζονται μόνο στον ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΜΟ και τα πρέπει και δεν πρέπει.

Ο Giordano κατέληξε: «Ανησυχώ πραγματικά ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που απλώς υπακούν τυφλά χωρίς να κάνουν ερωτήσεις». Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με αυτό.

Οι ψηφιακές εταιρείες κάνουν τα υπόλοιπα, όπως φαίνεται από την επικάλυψη σε αυτό το βίντεο: "Παράγραφος 1: Ο ΠΟΥ έχει πάντα δίκιο. Παράγραφος 2: Εάν ο ΠΟΥ κάνει λάθος, η παράγραφος 1 τίθεται αυτόματα σε ισχύ.

 

(βίντεο, διάρκεια 3:19, Ο COVID δίδαξε τη Gen Z να αποδέχεται την κυβερνητική επέμβαση. Διαβάστε την ιστορία εδώ: Ο υπότροφος ανώτατης εκπαίδευσης για την μεταρρύθμιση της πανεπιστημιούπολης Nicholas Giordano πήγε στο Varney &Co. για να συζητήσει μια πρόσφατη δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 1/3 της γενιάς Z είναι εντάξει με κάμερες παρακολούθησης στα σπίτια τους.)

Εικόνα από τον Ruddin Ardzi από το Pixabay
ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://tkp.at/2023/06/30/studie-blindes-vertrauen-der-generation-z-in-die-regierung-wegen-gescheitertem-bildungssystem/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!