Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

90 φορές ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ της κοινότητος των (γερμανόφωνων) 'Amish', από τήν υπόλοιπη Αμερική!

 

Unvaxxed Amish Death Rates 90 Times Lower, Than Rest of America!

Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ" ΑΥΤΗ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.,
ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΟΝ
ΔΕΚΑΤΟ ΕΝΑΤΟ
ΑΙΩΝΑ, ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΜΕ ...ΨΑΘΙΝΑ
ΚΑΠΕΛΛΑ(!), ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΟΥΣ
ΣΚΟΥΦΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ 
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΑΛΛΑ ....ΑΜΑΞΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΑ, ΚΑΝΕΙ
ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ (...) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΤΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ" ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ....


Μια σημαντική μελέτη σχετικά με τον αντίκτυπο της πανδημίας στις κοινότητες Amish διαπίστωσε, ότι τα ποσοστά θανάτου από Covid μεταξύ των παραδοσιακών ομάδων πολιτών, είναι 90 φορές χαμηλότερα από ό, τι για την υπόλοιπη Αμερική!



Η κύρια διαφορά, αποκάλυψε η μελέτη, είναι ότι οι κοινότητες Amish ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ τις κατευθυντήριες γραμμές από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Οι οικογένειες Amish ΔΕΝ εμβολιάστηκαν, ΟΥΤΕ φορούσαν μάσκες, ΟΥΤΕ συμμετείχαν σε lockdown, κοινωνική απόσταση, ή οποιοδήποτε άλλο είδος περιορισμών.


Ωστόσο, οι διαχωρισμένες κοινότητες δεν απέφυγαν να κολλήσουν τον ιό, καθώς περίπου το 90% των Amish έχουν μολυνθεί από τον Covid (https://www.pennlive.com/coronavirus/2021/03/90-of-lancaster-countys-plain-community-households-believed-hit-by-covid-19.html).

Η μελέτη διεξήχθη από το Ίδρυμα Έρευνας για την Ασφάλεια των Εμβολίων (VSRF) και επικεντρώθηκε ειδικά στις κοινότητες των Amish στο Λάνκαστερ της Πενσυλβάνια.

Το Λάνκαστερ έχει τη μεγαλύτερη ενιαία κοινότητα Amish στον κόσμο με πάνω από 45.000 άτομα (https://curiouscraig.net/amish-country-lancaster-pa/).



Μιλώντας στη Γερουσία της Πενσυλβάνια αυτή την εβδομάδα, ο Steve Kirsch, ιδρυτής του VSRF, κατέθεσε για τη μελέτη του.

Ο Kirsch εξήγησε γιατί οι πολίτες Amish πέθαναν σε πολύ χαμηλότερο ποσοστό από την υπόλοιπη χώρα.

Ο Kirsch περιέγραψε για πρώτη φορά τη συνομιλία με την οικογένεια του μοναδικού άνδρα Amish στην κομητεία Lancaster που φέρεται να πέθανε από Covid.

Μιλώντας με την οικογένεια, ο Kirsch ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα δεν ήξεραν αν πέρασε τον ιό, επειδή ο ισχυρισμός έγινε από το νοσοκομείο όπου πέθανε ο άνδρας.

«Ίσως πέθανε από τα νοσοκομειακά πρωτόκολλα Covid», είπε ο Kirsch στην Πολιτειακή Γερουσία για τον άνδρα Amish.



Ο Kirsch είπε ότι είχε ακούσει ότι πέντε άνθρωποι Amish είχαν πεθάνει από τον Covid, αλλά δεν μπόρεσε να βρει πληροφορίες για αυτούς και δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την ταυτότητά τους ή τους θανάτους.

Είπε ότι «έκανε τον υπολογισμό» με βάση την υπόθεση ότι ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την ταυτότητα των πέντε.

Ο Kirsch δήλωσε ότι ο υπολογισμός αποκαλύπτει ότι οι Amish πέθαναν σε ποσοστό «ενενήντα φορές χαμηλότερο από το ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

«Οι Amish πέθαναν με ενενήντα φορές χαμηλότερο ποσοστό από τον Covid από την υπόλοιπη Αμερική», είπε ξανά.

Συνέχισε προτείνοντας ότι ο λόγος είναι ότι οι οικογένειες Amish, δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους!!!!....



«Και, επειδή οι Amish δεν ακολούθησαν ούτε μία κατευθυντήρια γραμμή του CDC, δεν κλειδώθηκαν, δεν κάλυψαν τα πρόσωπά τους με μάσκες, δεν κράτησαν κοινωνικές αποστάσεις, δεν εμβολίασαν και δεν υπήρχαν εντολές στην κοινότητα Amish να εμβολιαστούν.

«Βασικά αγνόησαν κάθε κατευθυντήρια γραμμή που μας έδωσε το CDC».

Αργότερα, ο Kirsch σημείωσε επίσης ότι οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να «βρουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ που ήταν ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ» στις κοινότητες Amish.

Πρόσθεσε ότι ασθένειες όπως η ADD, η αυτοάνοση ασθένεια, το PANDAS PANS ή η επιληψία βασικά δεν υπάρχουν μεταξύ των παιδιών Amish.

Ο Kirsch είπε επίσης ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μελετήσει τις κοινότητες Amish για δεκαετίες χωρίς να δημοσιεύσει δημόσια έκθεση.

Ισχυρίστηκε ότι η δημοσίευση τέτοιων πληροφοριών θα ήταν «καταστροφική» για το CDC και θα εκθέσει τις συστάσεις τους ως επιβλαβείς για τους Αμερικανούς.

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Robert F. Kennedy Junior επανέλαβε επίσης ορισμένες από τις θέσεις του Kirsch σχετικά με τον υπερεμβολιασμό των παιδιών στην Αμερική κατά τη διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης στο δημαρχείο.

Ο Kirsch σχολίασε τις παρατηρήσεις του RFK Jr. στο Twitter.

«Ο RFK πετυχαίνει διάνα με την απάντησή του», έγραψε ο Kirsch στο Twitter.

«Είχε δίκιο σε όλα όσα είπε. Τα παιδιά που αποφεύγουν όλα τα εμβόλια είναι πολύ πιο υγιή από τα παιδιά που εμβολιάζονται.

«Προσωπικά γνωρίζω ένα πολύ μεγάλο παιδιατρικό ιατρείο που αποφεύγει τα εμβόλια και έχει μηδενικό αυτισμό τα τελευταία 25 χρόνια στη σειρά».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/unvaxxed-amish-death-rates-90-times-lower-rest-america/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!