Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Για λόγους ασφάλειας: μικροτσίπ για παιδιά


Εικόνα: K. Demeter/Midjourney




Οι Ελευθεροτέκτονες στην πολιτεία της Τζώρτζια των ΗΠΑ διαδίδουν το μικροτσίπ για παιδιά. Ένα δείγμα DNA περιλαμβάνεται επίσης στη δωρεάν υπηρεσία, η οποία υποτίθεται ότι έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει τα παιδιά ασφαλή.

Η αμερικανίδα επιχειρηματίας και παρουσιαστής της εκπομπής Sarah Westall του "Business Game Changers", επέστησε την προσοχή σε μια τάση στη σελίδα της στο Substack (https://sarahwestall.substack.com/p/push-to-microchip-kids-it-wont-protect): το τσιπάρισμα των παιδιών.

Από αυτή την άποψη, αναφέρει μια εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης από τους Ελευθεροτέκτονες στην αμερικανική πολιτεία της Γεωργίας, η οποία διαδίδει το μικροτσίπ για παιδιά.

Η πρωτοβουλία τους GACHIP εξυπηρετεί την ασφάλεια του παιδιού, η προσφορά είναι μια δωρεάν δημόσια υπηρεσία, ένα δώρο για τους πολίτες του κράτους, διαδίδουν οι Ελευθεροτέκτονες και προσκαλούν σε μία από τις "εκδηλώσεις τσιπ", τις οποίες διοργανώνουν στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Διαφημιστική εκστρατεία των Ελευθεροτεκτόνων για την «αναγνώριση των παιδιών» στη Τζώρτζια, ΗΠΑ

Παρεμπιπτόντως, η Τεκτονική Πρωτοβουλία συμβάλλει στη συλλογή DNA. Αυτό το δείγμα λαμβάνεται μέσω ενός στυλεού στην στοματική κοιλότητα.

                               Ένα δείγμα DNA είναι μέρος της δωρεάν υπηρεσίας


Η Westall αναμένει ότι τέτοιες εκστρατείες θα εμφανίζονται πιο συχνά στο μέλλον - ΠΑΝΤΟΥ. Επειδή είναι μια «θλιβερή πραγματικότητα» ότι η αποκοπή όλης της ανθρωπότητας είναι ο στόχος της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης, προκειμένου να είναι σε θέση να παρακολουθούν και να ελέγχουν ό, τι κάνουμε.

Επιπλέον, η επιχειρηματίας φοβάται ότι η στρατηγική του να έχεις παιδιά τσιπαρισμένα θα γίνει ευπρόσδεκτη από μεγάλα τμήματα της κοινωνίας. Εξάλλου, οι μάζες έπεσαν επίσης για την υπόσχεση της ευεργετικής ένεσης Covid.

Αν θέλετε να μάθετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του εμφυτευμένου μικροτσίπθα πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο από την Westall (https://www.freecodecamp.org/news/human-microchipping-an-unbiased-look-at-the-pros-and-cons-ba8f979ebd96/).


Πηγή:

Sarah Westall: Push to Microchip Kids: It won't Protect Kids & it will usher in Total Tyranny - 17 Ιουλίου 2023

Free Code Camp: Human Microchipping: An Unbiased Look at the Pros and Cons - 27 Ιουλίου 2016


Δείτε επίσης παλαιότερη ανάρτηση της Οδύσσειας:
 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Ακόμα μία ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ανάρτηση - είδηση, που σίγουρα ΔΕΝ θά δούμε σέ άλλους "χώρους" ...."ενημερώσεως"!
    Θερμότατες ε υ χ α ρ ι σ τ ί ε ς στήν άξια συνεργάτιδά μας Μαριγώ Ζαραφοπούλα γιά τίς προσεγμένες της επιλογές καί τήν ουσιαστικότατη θεματολογία, που Α Φ Υ Π Ν Ι Ζ Ε Ι !
    Τά παιδιά μας είναι τό ιερώτερο πράγμα που έχουμε ως γονείς καί δέν νοείται γιά κανέναν λόγο, η όποια "συζήτηση" ή "διαπραγμάτευση" περί 'τσιπαρίσματος', μέ τό ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ πρόσχημα της όποιας "ασφαλείας", ή οτιδήποτε άλλο ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΜΥΘΙ!
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διευθύνων Σύμβουλος Worldcoin Sam Altman: Σύντομα η ηλεκτρονική ταυτότητα θα είναι παγκόσμια υποχρεωτική, είτε σας αρέσει είτε όχι.

    https://ethnegersis.blogspot.com/2023/07/worldcoin-sam-altman.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείτε σχετική ανάρτηση της Οδύσσειας, Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023
      :
      Τεχνοκράτης λέει αποκαλύπτει αυτό που κανείς δεν λέει δυνατά: Μια ψηφιακή «παγκόσμια ταυτότητα» θα είναι σύντομα υποχρεωτική για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στις καθημερινές λειτουργίες της κοινωνίας

      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/07/blog-post_25.html

      Διαγραφή
  3. Δέν θά προλάβουν νά βγάλουν τήν παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα, τά "ερπετοειδή" μπορεί νά λένε ό,τι θέλουν...
    Αυτό πού έχει σημασία καί αξία
    είναι μόνο εκείνο πού ό Παντοδύναμος Θεός θά επιτρέψει νά γίνει τελικά γιά τήν σωτηρία τών ψυχών μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!