Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Οι Ελευθεροτέκτονες θέλουν να τσιπάρουν τα παιδιά σας. Για την ασφάλειά τους, φυσικά... Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;


Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;

Αναφορά από Patrick Webb (https://theleadingreport.com/author/adminwebb/):

Σύμφωνα με τη Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Masonic_Child_Identification_Programs​​​​​​​), οι μασονικές στοές της Βόρειας Αμερικής έχουν δημιουργήσει τα Τεκτονικά Προγράμματα Αναγνώρισης Παιδιών (CHIP) ως φιλανθρωπική προσπάθεια για να βοηθήσουν στον εντοπισμό και την ταυτοποίηση εξαφανισμένων παιδιών. Η Μεγάλη Στοά παρέχει οικονομική βοήθεια για προγράμματα CHIP, τα οποία διευθύνονται από εθελοντές από στοές χαμηλότερου επιπέδου και επανδρώνονται από επαγγελματίες επιβολής του νόμου και οδοντιατρικής.

Τα προγράμματα CHIP δίνουν στους γονείς τη δυνατότητα να συναρμολογήσουν δωρεάν ένα κιτ αναγνώρισης για το παιδί τους. Το κιτ περιλαμβάνει μια κάρτα αποτύπωσης δοντιού, ένα δείγμα DNA, ένα βίντεο VHS, δίσκο υπολογιστή ή DVD του παιδιού, μια κάρτα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια φυσική περιγραφή του παιδιού. Σε περίπτωση που ένα παιδί δηλωθεί ως αγνοούμενο, ο στόχος του κιτ είναι να δώσει στο ευρύ κοινό και στις νομικές αρχές πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας πληροφορίες. Το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά έχει επαινέσει την πρωτοβουλία.

Εκτός από ένα βίντεο που καταγράφει την εμφάνιση και τη φωνή του παιδιού, η κασέτα VHS ή το DVD περιέχει πληροφορίες ειδικά για την ηλικιακή ομάδα του παιδιού που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό παιδιών που μπορεί να λείπουν για λόγους άλλους από την απαγωγή.

Οι πολιτειακές και τοπικές οργανώσεις επιβολής του νόμου έχουν χρησιμοποιήσει το Τεκτονικό Πρόγραμμα Παιδικής Ταυτότητας ως παράδειγμα για τη δημιουργία αυτής της υπηρεσίας. Το Masonic CHIP διαφέρει από άλλα προγράμματα στο ότι οι δημοτικοί και αστυνομικοί οργανισμοί επιβολής συχνά εισάγουν όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουν, συμπεριλαμβανομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων, σε μια βάση δεδομένων.

Το Τεκτονικό Πρόγραμμα Παιδικής Ταυτότητας ισχυρίζεται ότι διατηρεί ισχυρή εμπιστευτικότητα και μετά την εγγραφή των δεδομένων DVD, όλες οι πληροφορίες σε φορητούς υπολογιστές διαγράφονται από τα συστήματα. Για να πάρετε μια αντικατάσταση DVD ή κασέτας VHS, ένας γονέας ή νόμιμος εκπρόσωπος πρέπει να πάει σε άλλη εκδήλωση Masonic Child ID.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης από τον ιστότοπο GACHiP:



Το πρόγραμμα ισχυρίζεται ότι θέλει:

  • Έγχρωμες ψηφιακές φωτογραφίες που δείχνουν διάφορες πόζες του παιδιού: Αυτές οι έγχρωμες φωτογραφίες μπορούν να κυκλοφορήσουν από την αστυνομία στα μέσα ενημέρωσης σε περίπτωση απαγωγής και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόγραμμα Amber Alert.

  • Ένα πλήρες σύνολο ψηφιακών δακτυλικών αποτυπωμάτων: Τα δακτυλικά αποτυπώματα όλων είναι μοναδικά και αποτελούν ένα πολύ γνωστό εργαλείο ανάκτησης, έρευνας και ταυτοποίησης.

  • DNA και άρωμα: Η ταχεία εύρεση ενός αγνοούμενου μπορεί να βοηθηθεί από την παρακολούθηση σκύλων.

  • Πληροφορίες σχετικά με το παιδί που περιλαμβάνουν: Διακριτικά χαρακτηριστικά όπως χρώμα μαλλιών και ματιών, ουλές κ.λπ. Ο δίσκος θα περιέχει επίσης στοιχεία επικοινωνίας για γονείς ή κηδεμόνες.
    Όλες οι πληροφορίες ταυτοποίησης που συλλέγονται στην εκδήλωση σχετικά με το παιδί δίνονται στην οικογένεια του παιδιού. Το πρόγραμμα GACHIP διατηρεί μόνο το δελτίο άδειας που πρέπει να υπογραφεί πριν από τη συμμετοχή στην εκδήλωση. Άλλα δεδομένα AII διαγράφονται οριστικά μετά την προετοιμασία του εγγράφου του παιδιού.

Ακολουθεί ένας σύνδεσμος προς τον επίσημο ιστότοπο: https://www.mychip.org/

Πηγή: theleadingreport.com


Οι συνωμοσιολόγοι δεν χρειάζεται πλέον να θεωρητικολογούν. Σαν σελίδες από ένα μυθιστόρημα φαντασίας που ζωντανεύει, οι πιο παράξενες ανατροπές στη λαϊκή λαογραφία διασχίζουν τους κυβερνητικούς μας διαδρόμους. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα σας κατηγορούσα που μπήκατε στον πειρασμό να το εκτελέσετε από το Snopes.



Συνεχίστε να διαβάζετε ΕΔΩ:

https://www.huffpost.com/archive/ca/entry/why-are-the-freemasons-collecting-our-childrens-dna_b_1906521


Για «τη βελτίωση της ανθρωπότητας».

Ελευθεροτέκτονες που ιδρύουν και χρηματοδοτούν τον αγώνα κατά της πολιομυελίτιδας

Ο εφευρέτης του εμβολίου πολιομυελίτιδας ήθελε να ερημώσει τον κόσμο



(Αν όλα τα έντομα εξαφανίζονταν από τη γη, μέσα σε 50 χρόνια θα τελείωνε όλη η ζωή στη γη. Αν όλα τα ανθρώπινα όντα εξαφανίζονταν από τη γη, μέσα σε 50 χρόνια θα ανθούσαν όλες οι μορφές ζωής. - Jonas Salk, εφευρέτης του εμβολίου της πολιομυελίτιδας)

http://library.mibckerala.org/lms_frame/eBook/MORALS%20and%20DOGMA%20by%20ALBERT%20PIKE.pdf




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/freemasons-want-to-chip-your-children?utm_source=substack&utm_medium=email

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!