Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Περιορισμοί στη χρήση φυσικών προϊόντων για θεραπεία και υγειονομική περίθαλψη


15 Ιουλίου 2023

Χρόνος ανάγνωσης: 3,8 λεπτά

Aπό 


Η φαρμακευτική βιομηχανία και οι λομπίστες της στις αρχές και τα ιατρικά ιδρύματα διεξάγουν μια μάχη ενάντια στα αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα, τα συμπληρώματα διατροφής, τις βιταμίνες, την ομοιοπαθητική και ο,τιδήποτε είναι χρήσιμο, αλλά δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και, ως εκ τούτου, μειώνει τα κέρδη. Τα φυσικά προϊόντα είναι συνήθως πολύ πιο αποτελεσματικά από τα φάρμακα που προέρχονται από αυτά, ακόμη και χωρίς τις παρενέργειες που σχετίζονται με τα φαρμακευτικά προϊόντα. Η Health Canada βρίσκεται τώρα στη διαδικασία περιορισμού της χρήσης φυσικών προϊόντων.


Η Ένωση Προστασίας Φυσικών Προϊόντων Υγείας στον Καναδά (https://nhppa.org/) κινητοποιείται ενάντια σε ένα νέο σχέδιο φαρμακευτικής επιδότησης από την Καναδική Αρχή Υγείας. Αναφέρουν τα επόμενα βήματα στο πλαίσιο αυτοφροντίδας της Health Canada, τα οποία είναι:

  • να περιορίσουν τη χρήση φυσικών προϊόντων ·

  • να ανακαλέσουν το δικαίωμα επίκλησης της παραδοσιακής χρήσης των προϊόντων προκειμένου να λάβει άδεια πώλησής τους, και

  • να εφαρμόζουν πλήρως τους κανόνες για τα χημικά φάρμακα στα φυσικά προϊόντα υγείας.

Αυτές οι τρεις αλλαγές θα καταστρέψουν εντελώς τη διαθεσιμότητα φυσικών προϊόντων υγείας. Τα περισσότερα από τα αποτελεσματικά προϊόντα θα εξαφανιστούν. Οι φυσικοπαθητικοί ιατροί, όπως οι παραδοσιακοί Κινέζοι ιατροί, οι ομοιοπαθητικοί γιατροί, οι βοτανολόγοι, οι διατροφολόγοι κ.λπ., θα χάσουν τα προς το ζην. Αυτοί οι επαγγελματίες θα πρέπει να βγουν από την επιχείρηση επειδή θα χάσουν τις φυσικές θεραπείες που χρησιμοποιούν για να μας βοηθήσουν.

Η Health Canada χρεώνει νέα τέλη σε εταιρείες naturopathy που θα θέσουν πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εκτός λειτουργίας. Τα προϊόντα σας θα εξαφανιστούν.

Για τα προϊόντα που θα επιβιώσουν από αυτή τη ρύθμιση, οι τιμές θα αυξηθούν επειδή οι κατασκευαστές θα πρέπει να μετακυλήσουν το αυξημένο κόστος τους. Ως αποτέλεσμα, τα υπόλοιπα προϊόντα αφαιρούνται από τους φτωχούς και τους μειονεκτούντες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις υψηλότερες τιμές.

Τα νέα τέλη που χρεώνει η Health Canada θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός νέου φορέα επιβολής για την επιβολή των αυστηρότερων κανονισμών και τη λογοκρισία των αληθών πληροφοριών για την υγεία. Οι κατασκευαστές και οι επαγγελματίες δεν θα είναι πλέον σε θέση να διαδίδουν δημοσίως αληθείς πληροφορίες σχετικά με τα φυσικά προϊόντα.

Τεράστια νέα πρόστιμα επιβάλλονται για να παραλύσουν και να καταστρέψουν την κοινότητα των φυσικοπαθητικών. Πρόστιμα ύψους 5.000.000 δολλαρίων ημερησίως, τα οποία η Health Canada είπε ότι ήταν κατάλληλα μόνο για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, έχουν πλέον επιβληθεί και στη φυσικοπαθητική. Ένα τοπικό κατάστημα υγιεινής διατροφής δεν μπορεί να επιβιώσει από πρόστιμο 5.000.000 δολαρίων. Ένας φυσικοπαθητικός ιατρός, δεν μπορεί να επιβιώσει από ένα πρόστιμο $ 5.000.000. Αυτά τα βαριά πρόστιμα δεν έχουν σκοπό να τιμωρήσουν, αλλά να καταστρέψουν.

Περιορισμοί στην ΕΕ

Και στην ΕΕ υπάρχουν ήδη περιορισμοί και προσπάθειες επέκτασής τους. Ένα παράδειγμα είναι ο μύκητας Huai (Trametes robiniophila Murr). Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά του καρκίνου και της βλάβης του εμβολίου, επειδή αφαιρεί αξιόπιστα τις πρωτεΐνες ακίδας που παραμένουν στο σώμα μέσω πολλαπλών εμβολιασμών. Το TKP έχει αναλύσει εδώ:

Ιαπωνική μελέτη δείχνει πώς ο μύκητας Huaier καταπολεμά τον καρκίνο και απομακρύνει τις επιβλαβείς ακίδες εμβολίων από το σώμα και εδώ: (https://tkp.at/2023/05/30/japanische-studie-zeigt-wie-huaier-pilz-krebs-bekaempft-und-schaedliche-impf-spike-aus-dem-koerper-entfernt/)

Μελέτη: Οι εμβολιασμοί C19 οδηγούν σε πρόωρη γήρανση των κυττάρων και προάγουν τον καρκίνο - βίντεο με αναφορές του Florian Schilling σχετικά με αυτό (https://tkp.at/2022/10/05/studie-c19-impfungen-fuehren-zu-vorzeitiger-zell-alterung-und-foerdern-krebserkrankung-video-mit-florian-schilling/).

Σε αντίθεση με τα άλλα είδη Trameten, το μανιτάρι Huai βρίσκεται μόνο στην Κίνα και την Ιαπωνία και είναι επίσης αρκετά σπάνιο. Στην Κίνα, ωστόσο, ήταν δυνατή η αναπαραγωγή και είναι πιστοποιημένο ως φάρμακο, αλλά στην Ιαπωνία είναι απλώς ένα συμπλήρωμα διατροφής.

Ο μύκητας Huaier δεν επιτρέπεται στην ΕΕ βάσει νομικών κανονισμών (https://www.efsa.europa.eu/de/topics/topic/novel-food), ούτε o Τραμέτης ο ποικιλόχρωμος, ο οποίος βρίσκεται στα δάση μας και έχει παρόμοια αποτελέσματα με το Huaier. Δεν πρόκειται για εγχώρια ή μη οικιακά, αλλά για το γεγονός ότι μεμονωμένα τρόφιμα επιτρέπονται αυθαίρετα ή απαγορεύονται από τους πολιτικούς. Όπως συνηθίζεται στην ΕΕ, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν ο παραγωγός μπορεί να αντέξει οικονομικά να στείλει λομπίστες στις Βρυξέλλες με αντάλλαγμα τεράστια χρήματα, οι οποίοι στη συνέχεια επηρεάζουν την πολιτική προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνσηΤο πλήρες κείμενο του νόμου διατίθεται στον δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/?uri=CELEX:32015R2283).

Στην ΕΕ, ωστόσο, επιτρέπονται και διατίθενται τα Trametes versicolor (https://amzn.to/3pPDTSR) ή chaga (Inonotus obliquus also slate Schillerporling https://amzn.to/44JUQNl), τα οποία λέγεται ότι έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα κατά του καρκίνου και άλλων παθήσεων.

Τελικά, όλα αυτά ισοδυναμούν με περιορισμό της ελεύθερης επιλογής των ασθενών σχετικά με τη θεραπεία τους.

Εικόνα από τον Tom από το Pixabay


ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2023/07/15/einschraenkungen-der-verwendung-von-naturprodukten-fuer-heilung-und-gesundheitsvorsorge/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!