Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

ΒΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: Οι ταραχοποιοί στη Γαλλία καταστρέφουν μια από τις παλαιότερες δημόσιες βιβλιοθήκες του κόσμου



Μία από τις παλαιότερες και ιστορικότερες δημόσιες βιβλιοθήκες στον κόσμο, η βιβλιοθήκη Αλκαζάρ στη Μασσαλία, δεν υπάρχει πια (https://www.revolver.news/2023/07/look-what-the-migrant-rioters-in-france-did-to-one-of-the-oldest-public-libraries-its-gone/), αφού παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις και τις έκαψαν ολοσχερώς αυτή την εβδομάδα.

Σε περίπτωση που το χάσατε, ξέσπασαν ταραχές μεταξύ των «μεταναστών» στην Γαλλία όταν ένας έφηβος από τη Βόρεια Αφρική που απείλησε έναν αστυνομικό πυροβολήθηκε ενώ προσπαθούσε να φύγει από το σημείο με το αυτοκίνητό του. Μετά από αυτό, οι «μετανάστες» του έθνους και οι αριστεροί λευκοί υποστηρικτές τους άρχισαν να καίνε και να καταστρέφουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

(Σχετικά: Ρίξτε μια ματιά στην προηγούμενη κάλυψή (https://www.newstarget.com/2023-07-02-riots-france-eu-falls-migrant-invasion.html) μας σχετικά με το πώς η γαλλική εκδοχή του George Floyd psy-op είχε ως αποτέλεσμα μια μεγάλης κλίμακας ταραχή ψευδούς σημαίας που καταστρέφει το έθνος.)

«Πυρκαγιές, διαρρήξεις, ακόμη και λεηλασίες αστυνομικών οχημάτων – όλα τα συνηθισμένα πράγματα εκτυλίσσονται σύμφωνα με το σενάριο», εξηγεί μια έκθεση, αναφερόμενη σε όλο το χάος ως «ένα κύμα κόλασης και καταδίκης του στυλ George Floyd».

Επιπλέον, οι διαδηλωτές, οι οποίοι πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι μετανάστες και αριστεροί τύπου Antifa, στοχεύουν τράπεζες, αποκλείουν δρόμους, ακόμη και πυρπολούν αυτοκίνητα. Οι αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι συνέλαβαν 667 ταραξίες σε μία μόνο νύχτα.


Κάθε φορά που ένας μαύρος εγκληματίας πεθαίνει στα χέρια της αστυνομίας, οι πόλεις καίγονται (χάρη στους παγκοσμιοποιητές)

Ορισμένες από τις ζημιές μπορούν να διορθωθούν, αλλά όχι απαραίτητα σε πολύτιμες ιστορικές εγκαταστάσεις όπως η βιβλιοθήκη του Αλκαζάρ, η οποία σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο έχει καταστραφεί ολοσχερώς:

https://twitter.com/GoldingBF/status/1674711583996493825?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1674711583996493825%7Ctwgr%5E2fb514d7f8255058aa9da01d9a6dbec39ac69d43%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2023-07-05-migrant-rioters-destroy-oldest-library-france-alcazar.html

Όπως μπορείτε να δείτε, η μεγαλύτερη δημόσια βιβλιοθήκη της Μασσαλίας έχει εξαφανιστεί και οι λευκές γυναίκες που αποτυπώνονται στην παρακάτω εικόνα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένες:



(tweet: https://pbs.twimg.com/media/Fz8MxSLX0AAQ8fN?format=jpg&name=small)

Η γυναίκα στο κέντρο της φωτογραφίας είναι στην πραγματικότητα η "μητέρα" του αγοριού που πυροβολήθηκε. Γιορτάζει το γεγονός ότι η Γαλλία καίγεται αφού ο γιος της, ο οποίος ενεπλάκη σε εγκληματική συμπεριφορά, αρνήθηκε τη δικαιοσύνη και έθεσε άλλους σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα τελικά να πυροβοληθεί από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου.

Υπήρξε μια άλλη «έκρηξη» στο Παλιό Λιμάνι της Μασσαλίας, για να παραθέσω τα λόγια της αριστερής θυγατρικής του CNN BFMTV. Επειδή «δεν αναφέρθηκαν θύματα», το BFMTV υπονόησε, όπως έκαναν και τα δικά μας μέσα ενημέρωσης μετά τον George Floyd, ότι πρόκειται για «κυρίως ειρηνικές διαμαρτυρίες».

«Άρα γε, το "δεν αναφέρθηκαν θύματα" είναι οι νέες "ως επί το πλείστον ειρηνικές διαμαρτυρίες;"», ανέφερε ο Revolver για την περίεργη επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιούνται στο ρεπορτάζ του BFMTV. «Ξέρεις ότι τα πράγματα είναι άσχημα όταν ακόμη και το CNN το αναφέρει».

Όσο για την καύση της βιβλιοθήκης του Αλκαζάρ, το BFMTV έγραψε απλώς ότι ο ιστορικός θησαυρός «είχε βανδαλιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας», παραλείποντας, σκόπιμα, να αναφέρει το πλήρες εύρος του τι πραγματικά συνέβη, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο.

«Αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από "υλικές ζημιές" για τις οποίες μιλάμε», πρόσθεσε το Revolver. «Αυτή ήταν η πολιτιστική καρδιά και ψυχή της πόλης που κατέστρεψαν».

«Αλλά ειλικρινά, νοιάζονται καν αυτοί οι λούμπεν προλεταριανοί εξεγερμένοι; Προχώρησαν με το αρρωστημένο σχέδιό τους χωρίς δεύτερη σκέψη για τη μαζική πολιτιστική απώλεια που προκαλούσαν. Αλλά γιατί να νοιάζονται; Δεν εκτιμούν τη γαλλική κουλτούρα και πιθανότατα θα προτιμούσαν μια παγκόσμια κοινωνία ούτως ή άλλως».

Άλλοι γαλλικοί θεσμοί που στοχοποιούνται από τους οργισμένους, βίαιους «μετανάστες» περιλαμβάνουν σχολεία, δημαρχεία και αστυνομικά τμήματα, τα τελευταία από τα οποία προστατεύονται από αστυνομικούς που χρησιμοποιούν δακρυγόνα, κανόνια νερού και χειροβομβίδες διασποράς εναντίον των ταραχοποιών.

Όλα αυτά είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Βίκτωρ Ορμπάν αντιτίθεται σθεναρά στο άνοιγμα των συνόρων της χώρας του σε αυτούς τους λεγόμενους «μετανάστες», οι οποίοι ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΒΙΑΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.


Τα τελευταία νέα σχετικά με την κατάρρευση της Γαλλίας και της Δυτικής Ευρώπης στα χέρια των παράνομων «μεταναστών» - και των παγκοσμιοποιητών μεσιτών εξουσίας που τους εισάγουν όλους - μπορούν να βρεθούν στο Collapse.news.


Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Revolver.news

Newstarget.com


https://www.naturalnews.com/2023-07-05-migrant-rioters-destroy-oldest-library-france-alcazar.html

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!