Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Η γεωμηχανική (chemtrails) απειλεί να εξαπολύσει «ακούσιες συνέπειες» που θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές για τον πλανήτη, προειδοποιεί η ΕΕ


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε μια έκθεση (https://zerohedge.com/technology/eu-warns-against-potential-unintended-consequences-geoengineering) αυτή την εβδομάδα προειδοποιώντας ότι οι κίνδυνοι και οι «ακούσιες συνέπειες» της χειραγώγησης των ουρανών με γεωμηχανική και «χημικούς αεροψεκασμούς» υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής είναι πολύ σοβαροί για να επιτραπούν.

Οι φανατικοί του κλίματος απαιτούν όλο και περισσότερο παρεμβάσεις, όπως η τεχνητή σπορά νεφών για να εμποδίσουν το φυσικό ηλιακό φως, το οποίο ισχυρίζονται ότι θα «δροσίσει» την επιφάνεια της Γης και θα αποτρέψει τους πολικούς πάγους από το να λιώσουν και να μας σκοτώσουν όλους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), ωστόσο, λέει όχι τόσο γρήγορα.

«Στο πλαίσιο της επιταχυνόμενης υπερθέρμανσης του πλανήτη, η σκόπιμη μεγάλης κλίμακας παρέμβαση στα φυσικά συστήματα της Γης (που αναφέρεται ως «γεωμηχανική»), όπως η τροποποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας, προσελκύει περισσότερη προσοχή», αναφέρει η έκθεση.

«Ωστόσο, οι κίνδυνοι, οι επιπτώσεις και οι ακούσιες συνέπειες που θέτουν αυτές οι τεχνολογίες είναι ελάχιστα κατανοητοί και δεν έχουν αναπτυχθεί οι απαραίτητοι κανόνες, διαδικασίες και θεσμοί».

Οι συγκεκριμένοι κίνδυνοι που αναφέρονται στην έκθεση περιλαμβάνουν ανισορροπίες ισχύος μεταξύ των εθνών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλες συγκρούσεις, εγείροντας παράλληλα «μυριάδες ηθικά, νομικά, κυβερνητικά και πολιτικά ζητήματα».

(Σχετικά: Ακόμη μεγαλύτερη απειλή από την τεχνητή σπορά νεφών και chemtrailing είναι το ηφαιστειακό διοξείδιο του θείου (https://www.newstarget.com/2023-05-03-volcanic-sulfur-dioxide-crop-failures-david-dubyne.html), το οποίο απειλεί την παγκόσμια προσφορά τροφίμων.)


Όχι, το να μπλοκάρεις τον ήλιο για να «δροσίσει» τον πλανήτη δεν είναι καλή ούτε λογική ιδέα

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (http://www.harvard.edu/), για παράδειγμα, ισχυρίζονται ότι «ο ψεκασμός μικροσκοπικών σωματιδίων που ονομάζονται θειικά αερολύματα στην ατμόσφαιρα για να αντανακλούν μακριά το φως του ήλιου» είναι κατά κάποιο τρόπο μια καλή ιδέα.

Άλλοι από το MIT είπαν περίπου το ίδιο, υποστηρίζοντας ότι «η γεωμηχανική μπορεί να είναι η τελική και μόνη επιλογή μας» για να σώσουμε τον πλανήτη από τη μυθική ιδέα που είναι γνωστή ως κλιματική αλλαγή. (Σημείωση: το κλίμα ανέκαθεν άλλαζε, καθώς αυτό είναι ένα φυσικό φαινόμενο.)

Ο επικεφαλής της πολιτικής της ΕΕ για το κλίμα Frans Timmermans δήλωσε στους δημοσιογράφους αυτή την εβδομάδα ότι τέτοιες ιδέες είναι γελοίες και δεν πρέπει ποτέ να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

«Κανείς δεν πρέπει να διεξάγει πειράματα μόνος του με τον κοινό μας πλανήτη», δήλωσε. «Αυτό θα πρέπει να συζητηθεί στο σωστό φόρουμ, στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο».

Εάν αφεθεί ανεξέλεγκτη – ή ακόμα και αν ελεγχθεί από όλους τους «ειδικούς» – η παραβίαση του πλανήτη με τέτοιο τρόπο θα μπορούσε να προκαλέσει μη αναστρέψιμες καταστροφικές συνέπειες για όλους, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των χωρών όπου συμβαίνει αλλά παντού, δεδομένου ότι τα πλανητικά καιρικά συστήματα είναι όλα διασυνδεδεμένα.

Στα σχόλια, κάποιος αστειεύτηκε ότι ο τρόπος με τον οποίο ακούγονται όλα αυτά όταν απλοποιούνται εκθέτει την ατζέντα για το κλίμα ως ατζέντα ελέγχου και εξόντωσης.

«Έι, έχω ένα αλάνθαστο σχέδιο: ας λύσουμε μια ψεύτικη «ανθρωπογενή» παγκόσμια κλιματική «κρίση» χρησιμοποιώντας ένα τεχνητό σχέδιο γεωμηχανικής», έγραψε αυτό το άτομο για το πόσο γελοία ακούγεται πραγματικά η όλη ιδέα όταν δηλώνεται ειλικρινά έτσι.

«Στην πραγματικότητα, Timmermans, αυτό θα πρέπει να συζητηθεί στο "χαμηλότερο" επίπεδο, από και με τους ανθρώπους», έγραψε ένας άλλος. «Γνωρίζουμε ότι εσείς "στο υψηλότερο επίπεδο" είστε άθλιες πόρνες για τους παγκοσμιοποιητές. Έχετε ήδη πουλήσει την υγεία του λαού σας για μερικά σέκελ».

Ένας άλλος από τον Καναδά εικάζει ότι ίσως οι καναδικές πυρκαγιές είναι μια δοκιμή για μεγαλύτερης κλίμακας έργα γεωμηχανικής στη Βόρεια Αμερική, η οποία, φυσικά, δεν διέπεται από την ΕΕ ή την ΕΚ.

«Η έλλειψη έρευνας για την πηγή ή για οποιοδήποτε είδος μελλοντικής πρόληψης λέει πολλά», έγραψε αυτό το άτομο.

Ένας άλλος έγραψε ότι ίσως μια καλύτερη ιδέα είναι να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα που πραγματικά μπορούμε και πρέπει να αντιμετωπίσουμε από περιβαλλοντική άποψη, συμπεριλαμβανομένης της μη δημιουργίας απορριμμάτων· καθαρισμός σκουπιδιών και ρύπανσης · και κάνοντας απλές, λογικές προσαρμογές στην καθημερινή ζωή για σκοπούς διατήρησης.

«Ελέγξτε τον εαυτό σας και καθαρίστε τα δικά σας εικονικά περιττώματα με βάση τον άνθρακα στην αυλή συμπεριφοράς σας πριν κοιτάξετε πάνω από το φράχτη», είπε αυτό το άτομο, θέτοντας το με απλούς και ξεκάθαρους όρους. «Είστε εθιστικά το πρώτο ηθικά κατώτερο πρόβλημα που πρέπει να λύσετε».


Τα τελευταία νέα σχετικά με τη γεωμηχανική μπορείτε να βρείτε στο ChemtrailsNews.com.


Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ZeroHedge.com

Newstarget.com


ΠΗΓΗ: https://www.naturalnews.com/2023-07-07-geoengineering-chemtrails-unleash-unintended-consequences-eu.html

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!