Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Λιντσάρισμα σε παιδόφιλους μετανάστες σε πολωνική υπαίθρια πισίνα - Η αστυνομία πρέπει να προστατεύσει τέσσερεις Γεωργιανούς υπόπτους

 



Η βία και οι αστυνομικές επιχειρήσεις αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινής ζωής στις εξωτερικές πισίνες των μεγάλων γερμανικών πόλεων. Ενώ τα κοκκινοπράσινα μέσα ενημέρωσης κατηγορούν την κλιματική αλλαγή, την «τοξική αρρενωπότητα» ή τις αυξημένες τιμές των τηγανητών πατατών για αυτό, είναι σαφές σε όποιον γνωρίζει τα γεγονότα εις βάθος: Είναι πάνω απ' όλα η «εισαγωγή βίας» που οδηγεί στις συνθήκες: Οι νέοι άνδρες με μεταναστευτικό υπόβαθρο βρίσκονται σχεδόν πάντα στο επίκεντρο των ταραχών.

Ακόμη και στο Βερολίνο, όπου το Columbiabad στο Neuköln είναι κλειστό επειδή το προσωπικό δεν μπορεί πλέον να αντέξει την πίεση, υπήρξε ένα άλλο ξέσπασμα βίας αυτό το Σαββατοκύριακο. «Δύο άνδρες λέγεται ότι επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο στην καλοκαιρινή πισίνα Kreuzberg στην Prinzenstraße, παρενέβησαν οι παρευρισκόμενοι. Οι άνδρες που ξυλοκοπήθηκαν μεταφέρθηκαν και οι δύο σε νοσοκομείο», αναφέρει το «FOL», η αστυνομία έπρεπε να κινηθεί: «Σύμφωνα με πληροφορίες του Tagesspiegel, ένας άνδρας είπε στην αστυνομία ότι είχε "χτυπηθεί". Σύμφωνα με την αστυνομία, άλλοι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν επίσης στο βίαιο περιστατικό, αν και δεν είναι ακόμη σαφές ποια ήταν η σχέση τους με τους δύο διαφωνούντες.

Ως συνήθως, ούτε το "FOL" ούτε το "Tagesspiegel" δίνουν λεπτομέρειες για τους δράστες. Αυτό καθιστά σαφές με τα τρέχοντα πρότυπα του Τύπου: Προφανώς δεν είχαν γερμανικό διαβατήριο, γιατί διαφορετικά θα είχε αναφερθεί στον τίτλο. Στο Βερολίνο, λόγω της κλιμάκωσης της βίας, η πρόσβαση στις εξωτερικές πισίνες είναι δυνατή μόνο με ταυτότητα από το Σάββατο. Αυτό καθιστά τη Γερμανία τη μόνη χώρα στον κόσμο όπου μπορείτε να εισέλθετε χωρίς διαβατήριο, αλλά μπορείτε να πάτε μόνο στην εξωτερική πισίνα με διαβατήριο.

Η κατάσταση στους ανατολικούς γείτονές μας είναι εντελώς διαφορετική. Ενώ υπάρχουν επίσης προβλήματα βίας σε εξωτερικές πισίνες στη Γαλλία, το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες, οι οποίες έχουν επίσης υψηλά ποσοστά μετανάστευσης, αυτά είναι μάλλον άγνωστα στην Πολωνία και την Τσεχική Δημοκρατία. «Στους ανατολικούς γείτονές μας, στην Πολωνία και την Τσεχική Δημοκρατία, ο κόσμος της κολύμβησης φαίνεται να είναι ακόμα σε τάξη», γράφει η «Berliner Zeitung» σε μια σύγκριση των γειτονικών μας χωρών: «Τα πολωνικά και τσεχικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πολύ περισσότερα για τον "τρόμο" ή τη "βία" στις πισίνες του Βερολίνου».

Εάν η βία συμβαίνει σε μια υπαίθρια πισίνα στις γειτονικές χώρες στα ανατολικά, είναι υπό τις αντίθετες συνθήκες όπως στη Γερμανία. Ενώ η αστυνομία εδώ πρέπει τακτικά να προστατεύει τους ντόπιους από δράστες με μεταναστευτικό υπόβαθρο, στην Πολωνία συνέβη το αντίστροφο αυτό το Σαββατοκύριακο – οι κάτοικοι επιτέθηκαν σε τέσσερεις αλλοδαπούς που θώπευαν κορίτσια.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ένας αλλοδαπός παρενόχλησε σεξουαλικά δύο αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας έντεκα έως 13 ετών το πρωί του Σαββάτου στο δημοτικό κολυμβητήριο της πολωνικής πόλης Bytom, μαζί με τους συντρόφους του. Προσπάθησαν να τα αγκαλιάσουν και να τα κρατήσουν στα χέρια τους. Οι συγγενείς τους το ανέφεραν αμέσως στον επόπτη κολύμβησης, ο οποίος οδήγησε αμέσως τον νεαρό άνδρα από τη Γεωργία και τους τέσσερεις συντρόφους του έξω από το μπάνιο. Ένας κατάφερε να δραπετεύσει.

"Αφού οι άνδρες συνελήφθησαν από την υπηρεσία ασφαλείας και η αστυνομία έφτασε στο σημείο, σχηματίστηκε πλήθος στην παραλία", γράφει η πολωνική πύλη "silesion.pl". «Σκηνές κόλασης στο Bytom! Υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος αλλοδαπών ύποπτων για παιδεραστία», δήλωσε ο wpolityce.pl.


https://twitter.com/jannibal_/status/1680598241744769026?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1680598241744769026%7Ctwgr%5Ea96cd067c2619cc1000ec38e6f56a20c63e4dba2%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Freitschuster.de%2Fpost%2Fpaedophile-migranten-in-polnischem-freibad-fast-gelyncht%2F)

Η πύλη συνεχίζει: «Λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς ορισμένων παρατηρητών της σύλληψης, η αστυνομία παρενέβη με ασπίδες και δακρυγόνα. Όλοι οι κρατούμενοι άνδρες ηλικίας μεταξύ 18 και 55 ετών είναι Γεωργιανοί πολίτες – διαβάζουμε σε δήλωση στην ιστοσελίδα της πόλης Bytom. Η αστυνομία στο Bytom ανακοίνωσε ότι τέσσερεις άνδρες συνελήφθησαν με την υποψία ότι ανάγκασαν άλλους ανθρώπους να συμπεριφέρονται ανάρμοστα.

Αυτό, επίσης, είναι εκπληκτικό για τα γερμανικά δεδομένα – ότι η εθνικότητα των υπόπτων αναφέρεται αμέσως εδώ.

Σε αντίθεση με ό, τι συνηθίζεται στη Γερμανία, τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν ακόμη αναφέρει τίποτα σχετικά με την απελευθέρωση των τεσσάρων υπόπτων.

Προφανώς, η Γερμανία και η Πολωνία ζουν σε παράλληλα σύμπαντα. Τουλάχιστον όσον αφορά την υπαίθρια πισίνα και τη βία των μεταναστών. Οι πιθανοί σεξουαλικοί παραβάτες στην Πολωνία σίγουρα θα το ξανασκεφτούν μετά το περιστατικό στο Bytom πριν παρενοχλήσουν ανηλίκους σε εξωτερική πισίνα.

Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να αποτελεί δικαιολογία για αυτόκλητη δικαιοσύνη – πρέπει πάντα να καταδικάζεται. Αλλά αν το δικαστικό σώμα δεν εκπληρώνει πλέον την αποτρεπτική εντολή, όπως στη Γερμανία, και οι παιδεραστές σχεδόν τακτικά ξεφεύγουν με αναστολή αντί να καταλήγουν στη φυλακή, αυτό είναι σχεδόν μια ενθάρρυνση για πιθανούς μιμητές. Και αργά ή γρήγορα θα καταστρέψει το μονοπώλιο του κράτους στη χρήση βίας. Όπως μπορούμε ήδη να δούμε στους πολέμους των φατριών στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου η ελπίδα για ειρήνευση βρίσκεται τώρα στους ειρηνοδίκες αντί για τη δικαιοσύνη και την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/paedophile-migranten-in-polnischem-freibad-fast-gelyncht/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!