Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Το νέο ψηφιακό «χρήμα» θα σηματοδοτήσει το τέλος της Πρώτης Τροπολογίας, της Δεύτερης Τροπολογίας και όλης της ανθρώπινης ελευθερίας


Το σύστημα του θηρίου βρίσκεται προ των θυρών. Οι ψηφιακοί φράχτες του υψώνονται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας


Τα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι ζαλισμένα για την «πρόοδο» που σημειώνεται προς το παγκόσμιο «ψηφιακό χρήμα», καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για πλήρεις κοινωνίες χωρίς μετρητά.

Κατά τη διάρκεια της θερινής συνάντησης του WEF στην Κίνα τον περασμένο μήνα, οι συμμετέχοντες απλά δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους για την ταχεία πρόοδο (https://slaynews.com/news/imf-announces-single-global-digital-currency-push-eliminate-cash/) των ψηφιακών νομισμάτων των κεντρικών τραπεζών ή "CBDC".

Τα CBDC είναι προγραμματιζόμενα διακριτικά που λειτουργούν σε μια πλατφόρμα blockchain που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη που θα έχει ως αποτέλεσμα το σταδιακό τέλος κάθε ανθρώπινης ελευθερίας. Η ελευθερία μετακίνησής σας και η ελευθερία σας να κάνετε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που η κυβέρνηση και οι εταιρικοί εταίροι της θεωρούν επικίνδυνα για το περιβάλλον, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, θα ρυθμιστούν εύκολα, θα περιοριστούν και θα απαγορευτούν εντελώς.

Μην ξεχνάτε τι είπε η Δρ Pippa Malmgren μόλις πριν από ένα χρόνο, τον Μάρτιο του 2022, στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.



Στην καλοκαιρινή συνάντηση του WEF που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στην Tianjin της Κίνας, συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 κυβερνητικοί, εταιρικοί και ακαδημαϊκοί ηγέτες, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης αντιπροσωπείας από τη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με τους Financial Times (https://www.ft.com/content/9392ce6c-e96f-4456-8232-5cc2bc0d7cff), η 24μελής αντιπροσωπεία περιλαμβάνει έξι υπουργούς και αρκετούς υφυπουργούς. Οι Σαουδάραβες τοποθετούνται ως παγκόσμιοι παίκτες υψηλής θέασης στη χρηματοοικονομική τεχνολογία ή fintech.

Ένα από τα κύρια θέματα που προέκυψαν ήταν πώς η ατζέντα του WEF μπορεί να αξιοποιηθεί σε «κοινωνίες χωρίς μετρητά» μέσω της χρήσης ψηφιακών νομισμάτων κεντρικής τράπεζας.

Μια αποκαλυπτική συζήτηση στη σύνοδο κορυφής του WEF περιελάμβανε σχόλια από τον καθηγητή Cornell Eswar Prasad, ο οποίος υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν CBDC για τον έλεγχο των αγορών των πολιτών. Ακούστε παρακάτω:

(https://twitter.com/Spiro_Ghost/status/1676687981497946112?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1676687981497946112%7Ctwgr%5E414b1b55f2e41536b1224548ccc86c540aef9c80%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fleohohmann.com%2F2023%2F07%2F14%2Fnew-digital-money-will-mark-the-end-of-first-amendment-second-amendment-and-all-human-freedom%2F)


Τον ακούσατε. Ο διαπρεπής καθηγητής αναφέρθηκε στα «πυρομαχικά» ταυτόχρονα με την πορνογραφία και τα ναρκωτικά ως «λιγότερο επιθυμητά» προϊόντα και τα CBDC θα επέτρεπαν στις κυβερνήσεις να «προγραμματίσουν» τα χρήματά τους με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά τα προϊόντα να είναι αδύνατο να αγοραστούν. Στην περίπτωση των ναρκωτικών και της πορνογραφίας, νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνούσαν. Κλείστε τα. Αλλά πυρομαχικά;

Έτσι, φαίνεται ότι οι παγκοσμιοποιητές ήδη συνωμοτούν για να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό χρήμα ως τελικό γύρο γύρω από την Πρώτη Τροπολογία, τη Δεύτερη Τροπολογία και άλλες θεμελιώδεις ελευθερίες που οι Αμερικανοί και άλλοι Δυτικοί έχουν συνηθίσει. Ναι, εξακολουθείτε να έχετε το δικαίωμα να κατέχετε πυροβόλο όπλο, αλλά χωρίς πυρομαχικά αυτό το πυροβόλο όπλο έχει πλέον καταστεί άχρηστο. Οι ίδιοι περιορισμοί θα μπορούσαν να τεθούν στις αγορές πραγματικού κρέατος που εκτρέφεται σε αγροκτήματα, βενζίνης για το αυτοκίνητό σας, φυσικού αερίου για τη σόμπα της κουζίνας σας, οτιδήποτε η κυβέρνηση δεν ήθελε να έχετε, θα μπορούσε απλώς να προγραμματίσει το ψηφιακό χρήμα ως μη εφαρμόσιμο για αυτές τις αγορές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΓια περισσότερα σχετικά με το πώς θα λειτουργήσει αυτό το ψηφιακό νομισματικό σύστημα, δείτε τη συζήτηση πάνελ της 12ης Ιουλίου (https://www.worldviewweekend.com/tv/video/experts-central-bank-plans-tokenize-and-confiscate-all-your-property) στην οποία συμμετείχα με τον δημοσιογράφο Brannon Howse, τον καθηγητή νομικής Dan Eastman και τον Wes Peters της 'Swiss America'.

Θα μπορούσαν να παρακάμψουν την Πρώτη Τροπολογία με τον ίδιο τρόπο. Εάν μιλήσετε ενάντια σε οποιαδήποτε πτυχή της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης, είτε πρόκειται για τις ριζοσπαστικές πολιτικές τους για το κλίμα είτε για το ειδεχθές σχέδιό τους να αφαιρέσουν το φύλο των παιδιών, θα μπορούσατε να κολλήσετε στο κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας και ξαφνικά τα ψηφιακά διακριτικά στον τραπεζικό σας λογαριασμό αρχίζουν να εξαφανίζονται ή να «λήγουν» ή δεν λειτουργούν πλέον εκτός μιας συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής ή σε ορισμένους τύπους καταστημάτων.

Ο Κινέζος πρωθυπουργός Li Qiang προειδοποίησε στη σύνοδο κορυφής στις 27-29 Ιουνίου ότι θα υπάρξουν περισσότερες κρίσεις δημόσιας υγείας, οι οποίες πρότεινε ότι θα φέρουν νέες ευκαιρίες για την προώθηση της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης. Αυτό καθιστά τόσο προφανές, για όποιον δίνει προσοχή, γιατί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να μετατοπίσουν την κυριαρχία επί των «καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία» από τις εθνικές κυβερνήσεις στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών, ένα θέμα που θα ψηφιστεί στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ τον Μάϊο του 2024 στη Γενεύη της Ελβετίας.

«Ο COVID-19 δεν θα είναι η τελευταία κρίση δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα», δήλωσε ο Qiang, προσθέτοντας: «Η παγκόσμια διακυβέρνηση της δημόσιας υγείας πρέπει να ενισχυθεί».

Παρατηρήστε, δεν μας ρωτούν τι σκεφτόμαστε. Εμάς, τους ανθρώπους σε επίπεδο βάσης, σε όλα τα έθνη του κόσμου, μας παρακάμπτουν. Λοιπόν, μαντέψτε τι; Μπορούν να περάσουν ό,τι θέλουν στη Γενεύη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμμορφωθούμε. Η εξουσία τους πάνω μας είναι άκυρη επειδή ποτέ δεν συναινέσαμε να κυβερνηθούμε από οποιαδήποτε ξένη οντότητα ή οποιαδήποτε οντότητα στην Ουάσιγκτον που λειτουργεί εκτός των ορίων του Συντάγματος των ΗΠΑ. Απλώς αρνούμαστε να συμμορφωθούμε. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε τα προσόντα να δεχτούμε κανένα από τα οφέλη τους. Δεν υπάρχουν έλεγχοι κοινωνικής ασφάλισης. Καμμία επιδοτούμενη από την κυβέρνηση υγειονομική περίθαλψη ή τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο. Έχω ήδη πάρει την απόφασή μου. Θα πρέπει να πάρετε και την δική σας. Βασικά θα καταλήξει σε μια επιλογή μεταξύ μιας ζωής ως άνετος σκλάβος ή ενός όχι και τόσο άνετου ελεύθερου ανθρώπου, ο οποίος διατηρεί την ελεύθερη βούλησή του σε όλα τα θέματα της ζωής.

Θυμηθείτε την πρόβλεψη του Aldous Huxley, συγγραφέα του Brave New World, από το 1931.

"H τέλεια δικτατορία θα είχε την όψη δημοκρατίας, αλλά βασικά θα ήταν μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονταν καν να δραπετεύσουν. Θα ήταν ουσιαστικά ένα σύστημα δουλείας, όπου μέσω της κατανάλωσης και της ψυχαγωγίας, οι σκλάβοι θα αγαπούσαν τη δουλεία τους" (Aldous Huxley, 1931)



ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/07/14/new-digital-money-will-mark-the-end-of-first-amendment-second-amendment-and-all-human-freedom/ 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Τρία πράγματα θά ελέγχει
    ΑΠΟΛΥΤΑ ό διάβολος, λίγο πρίν παρουσιαστεί επίσημα στόν κόσμο ό Αντίχριστος σάν παγκόσμιος ηγέτης.
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ - ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    (Πατήρ Σάββας Αχιλλέως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θεός άς αναπαύσει αυτήν τήν τόσο ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ καί ΣΠΑΝΙΑ ψυχούλα!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!